ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Οι … αριστεροί ρατσιστές

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Μάιος 2013 22:36

Υπάρχουν μερικοί που αυτοαποκαλούνται αριστεροί και προοδευτικοί και οι οποίοι  πουλάνε αντιρατσισμό, έτσι χωρίς αιτία. Πολλές φορές μάλιστα με πλαστές αιτίες που δημιουργούν οι ίδιοι, για να δικαιολογούν το προοδευτισμό τους. Το κατανοούμε πως, μετά την διάψευση της λανθασμένης ιδεολογίας τους,  κάτι πρέπει να βρουν οι άνθρωποι να πουλήσουν για να έχουν μερίδιο εξουσίας που αποφέρει οφέλη. Εκείνο όμως που δεν το χωράει το μυαλό μας είναι το θράσος τους να πουλάνε αντιρατσισμό τη στιγμή που οι ίδιοι είναι οι πιο σκληροί ρατσιστές εναντίον του ίδιου τους του λαού.

Περισσότερα...

 

Τα αυθαίρετα και το έλλειμμα σχεδιασμού: Τακτοποίηση, έτσι… χωρίς πρόγραμμα

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Μάιος 2013 11:38

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του νόμου για τα αυθαίρετα έφεραν και πάλι στο προσκήνιο μια χρόνια παθογένεια της μεταπολεμικής νεοελληνικής πραγματικότητας. Ακόμα και σε επίπεδο ορολογίας ο όρος ‘αυθαίρετα’ έχει «κατοχυρωθεί» διεθνώς ως ελληνική ‘πατέντα’ -χαρακτηριστική έκφραση- για την παράνομη δόμηση. Σχετικά με το θόρυβο που προκλήθηκε θα πρέπει να τονίσουμε εξαρχής ότι η   σημασία και η σπουδαιότητα της απόφασης αυτής δεν έγκειται στο νομικό της περιεχόμενο όσο στον συμβολισμό και στη πολιτική της διάσταση.  Η μία από τις τρεις συντεταγμένες εξουσίες, μοιάζει να έρχεται να καλύψει ένα κενό που αφήνουν οι άλλες δύο. Και αυτό φυσικά σε θεωρητικό επίπεδο, αφού στην πράξη η στρεβλή κυριαρχούσα κατάσταση δεν δίνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Αυτό όμως συνιστά μια πολιτική διαστροφή. Δεν είναι δείγμα υγιούς και ευνομούμενης πολιτείας.

Περισσότερα...

 

Δεν είναι τούνελ, είναι … βαθύ πηγάδι

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 10 Μάιος 2013 13:18

Μια εκπληκτικής αξίας ‘κασέτα’ για όλους όσους μας Κυβερνούν ορατοί (και όσους προσδιορίζουν τις τύχες μας…αόρατοι) πιπιλίζουν ‘υπεύθυνα χείλη’ (τρομάρα μας) και κάποιοι αφοσιωμένοι στο ‘λειτούργημά’ της ενημέρωσης δημοσιογράφοι (αργυρώνητοι διαμορφωτές της ‘κοινής γνώμης’)…

Τρείς Μάηδες πριν τον φετινό ακούσαμε αυτήν την ‘κασέτα’ από Πρωθυπουργικά και Υπουργικά χείλη και από δημοσιογραφικά ‘παπαγαλάκια…’ που έλεγαν:

Ή τρόικα, ή ‘ανεξέλεγκτη πτώχευση’ με επιστροφή στη δραχμή και καταποντισμό των Ελλήνων σε ανεργία, απώλεια μισθών και συντάξεων, πείνα και Εθνική απαξίωση…

Και συνέχιζαν στην επωδό:

Το 2011 ‘βγαίνουμε ξανά στις αγορές’ αρχίζει να φαίνεται πρωτογενές πλεόνασμα και η ανάκαμψη γίνεται πραγματικότητα!

Περισσότερα...

 
 

Η απόλυτη φυλακή: Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 06 Μάιος 2013 11:17

H απόλυτη συνθήκη χρέους.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2010, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφώνησε ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας θα πρέπει να τροποποιηθεί προκειμένου να θεσπιστεί μόνιμος μηχανισμός από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης ο οποίος θα διασφαλίζει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα του συνόλου της ευρωζώνης (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας). Ο εν λόγω μηχανισμός αντικατέστησε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθεροποίησης (EFSM).Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας είναι αντιδημοκρατικός στα θεμέλιά του και βρίσκεται εν ουσία εκτός των Ευρωπαϊκών Συνθηκών. Παρά τη σχετική τροποποίηση, το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα (υπό τη Συνθήκη της Λισαβώνας) καθιστά ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διάσωση για καμία από τις 17 χώρες-μέλη της ευρωζώνης.

Περισσότερα...

 

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Το πολυνομοσχέδιο

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 30 Απρίλιος 2013 16:31

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τον δικό του Γολγοθά καλείται να βαδίσει για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός λαός.

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε από την βουλή.

Με αισθήματα ευφορίας και θριάμβου ο κ. Σαμαράς δήλωσε, ότι η κυβέρνηση βγήκε ισχυρή και δυνατή και διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες.

Το θέμα λοιπόν είναι αυτό; Η κυβέρνηση να βγει δυνατή και ισχυρή;

Δυνατή και ισχυρή απέναντι σε ποιους;

Σε ένα λαό που μέρα με τη μέρα βυθίζεται στην απόγνωση;

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 348 από 369

leivada_banner copy.png