ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΛΤ. ΜΑΡΚΑΤΟΣ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα;

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 14:50

Υποστηρίζει ότι ο Ιωάννης στην αποκάλυψη ήθελε να εκδικηθεί τον θεόν Ήλιο των ειδωλολατρών.

Ο αριθμός του διαβόλου

Δημ. Αριθμός του Αντιχρίστου λέγεται λοιπόν, ότι είναι ο 666, ένας αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητος, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό. Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.

Περισσότερα...

 

ΣΕΕ: Υπενθυμίζοντας τι έλεγε ο κ. Σαμαράς στην 78η ΔΕΘ το 2011

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 16:35

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ,δεν θα μπορούσε παρά να υπενθυμίσει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες ,,τώρα που πλησιάζει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ,τι έλεγε αγέρωχος'' μέλλων τότε ''σωτήρας της Ελλάδας , κ Σαμαράς ,ως αξιωματική αντιπολίτευση στην 78 ΔΕΘ το 2011,

«Έπρεπε να σιωπήσω στην πολιτική Παπανδρέου; Έπρεπε να συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις; Έπρεπε να προσυπογράψω το λάθος; Γιατί; Για να γίνω αρεστός; Δεν είναι αυτή η πολιτική που ασκώ. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που με έμαθαν. Και δεν είναι αυτή η Ευρώπη που πιστεύω. Και κάτι ακόμα. Με την πολιτική τους δεν διαλύουν μόνο την Οικονομία. Δημιουργούν απογοήτευση, που γίνεται κατάθλιψη που ήδη εξελίσσεται σε οργή. Και πυροδοτούν εκρήξεις. Γιατί η οργή είναι πολύ κακός σύμβουλος. Λειτουργούν ακόμα διχαστικά. Καλλιεργούν κοινωνικό αυτοματισμό. Ότι χειρότερο. Στρέφουν την κοινωνία εναντίον του εαυτού της. αντί να ενώνουν διχάζουν. Βάζουν στο στόχαστρο, πότε τη μία κοιΝΩνική ομάδα πότε την άλλη.

Περισσότερα...

 

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΡΕΠΟΥΣΗ ;

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 16:47

Είναι γνωστή η μέθοδος της ψυχολογικής προετοιμασίας ενός λαού για να μπορέσει να αποδεχτεί χωρίς μεγάλες αντιδράσεις κάποια μέτρα που σκοπό έχουν την πλήρη αποταύτιση του και την πολτοποίηση του, έτσι ώστε να παραδοθεί αμαχητί σε όλες τις καταστροφικές για το μέλλον του  επιλογές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκσφενδονίζουμε μια προωθημένη πρόταση και καταγράφουμε τις αντιδράσεις. Στη συνέχεια επανερχόμαστε όλο και πιο συχνά και καλλιεργούμε το έδαφος για την «ομαλή» υλοποίηση της. Στην περίπτωση μας, η μέθοδος της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας αποταύτισης, κινείται  παράλληλα με  την μέθοδο του Σοκ και Δέος. Στο Σοκ και Δέος  εφαρμόζεται απότομα η καθετή και αμείλικτη εφαρμογή οικονομικών μέτρων εξουθένωσης και εξαθλίωσης του κόσμου, ο όποιος μένει εμβρόντητος  και καταντά να παρακολουθεί αμήχανος τις εξελίξεις.

Η περίφημη αυτή «κυρία» του συνωστισμού, είναι εντεταλμένη να εκτελέσει το έργο της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας για να εξοικειωθεί ο κόσμος και να επιβληθούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα όλα τα εθνοκτόνα μέτρα της. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πετά στον αέρα μια «βόμβα» στο όνομα της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (εδώ γελά

Περισσότερα...

 
 

Ελένα Λάζαρ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ (Μέρος 2)

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 16:19

Ρουμανικός Φιλελληνισμός

Η  σταθερή παρουσία των Ελλήνων  στο έδαφος της σημερινής Ρουμανίας δημιούργησε στη ψυχή των Ρουμάνων αισθήματα που γνώρισαν διάφορους τόνους  από μια εποχή στην άλλη. Η πρώτη γενεά ρουμάνων ιστορικών του 19ο αιώνα καλλιέργησε τον αντιφαναριωτισμό, που πολλές φορές εξομοιώθηκε με τον αντιελληνισμό. Ωστόσο, ο φιλελληνισμός, αν και αρχίζει να σχηματίζεται ως   αυτόνομο κίνημα στο ρουμανικό  πολιτισμό  στο κατώφλι  του 20ου αιώνα, εντούτοις υπήρχε από πολύ πριν. Οι αποδείξεις της ύπαρξής του βρίσκονται αμέτρητες στους προηγούμενους αιώνες.

Αν κοιτάζει κανείς τη ρουμανική λαογραφία, που είναι πιστός καθρέφτης της λαϊκής νοοτροπίας,

Περισσότερα...

 

Ελένα Λάζαρ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ (Μέρος 1)

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 20:15

Δεν είμαι ιστορικός. Δεν είμαι ούτε κοινωνιολόγος, ούτε μελετητής των νοοτροπιών. Είμαι μια απλή απόφοιτος της Σχολής Κλασσικών Γλωσσών του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, και έμαθα,  στην αρχή από περιέργεια, την ελληνική γλώσσα και έγινα μεταφράστρια νεοελληνικής λογοτεχνίας, -μια δραστηριότητα απ’ την οποία προέκυψαν ως σήμερα 37 μεταφρασμένα βιβλία (τα 6 σε συνεργασία με άλλους νεοελληνιστές). Η γνώση της γλώσσας μου επέτρεψε την πρόσβαση στη λογοτεχνία και μετά στην έρευνα των Ελληνικών Γραμμάτων και της απήχησής τους στο ρουμανικό χώρο (με 5 σχετικά βιβλία μέχρι τώρα). Το 1991 ίδρυσα τον Εκδοτικό Οίκο «Ομόνοια», που αποκλειστικός του σκοπός  είναι η προβολή του ελληνικού πολιτισμού στη Ρουμανία.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 346 από 386

leivada_banner copy.png