ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ! Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί…

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 11:52

Τίποτα στην ζωή δεν διαρκεί για πάντα. Ακόμα και η αγάπη που μοιάζει αιώνια με όρκους πίστης και αφοσίωσης. Ο πανδαμάτωρ χρόνος λοιπόν φαίνεται πως κλόνισε και ένα από τα ιστορικά ζεύγη που έκαναν την συνεργασία των ΜΜ”Ε” και πολιτικής επιτυχημένο θεσμό.

Περισσότερα...

 

Γεράσιμος Γερολυμάτος: Οι τελευταίες στιγμές του Έλληνα Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνου ΙΑ, Δραγάση

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 29 Μάιος 2013 11:39

Φέτος συμπληρώνονται 560 χρόνια, από την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς. Το γεγονός ήταν τεράστιας σημασίας στην εποχή του. Ο απόηχος του, ακόμη και σήμερα, δεν έχει κοπάσει. Οι συνέπειες του ήταν τεράστιες για την ιστορική εξέλιξη των πραγμάτων στην Ευρώπη και στην Εγγύς Ανατολή. Για το Έθνος μας, ακόμη περισσότερο, σήμανε την κατάλυση της πολιτικής μας ανεξαρτησίας, αφού η Κωνσταντινούπολη, ήταν η χιλιόχρονη πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας μας.

Φανταστείτε, λοιπόν, κάποιον, να πετάει μια μεγάλη πέτρα στα νερά μιας μικρής λίμνης. Οι κυμματισμοί των ομόκεντρων κύκλων, απλώνονται ολόγυρα και φτάνουν μέχρι τις όχθες. Όσο πιο κοντά στο σημείο της ρίψης, είναι ο κυμματισμός, τόσο πιο ισχυρός είναι. Όσο πιο μακρυά, τόσο πιο ανεπαίσθητος. Αυτή η εικόνα μας είναι χρήσιμη, αν στον ορισμό του γεγονότος, της ρίψης δηλαδή της πέτρας (ενέργεια-αιτία) και των κυμματισμών (αποτέλεσμα), αντικαταστήσουμε τους κατά αναλογία παρανομαστές, με τις έννοιες των διαστάσεων, του χώρου και του χρόνου. Έτσι, μπορούμε να αποκτήσουμε μια πολύ καλή

Περισσότερα...

 

Οι τελευταίες στιγμές της Βασιλεύουσας

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 28 Μάιος 2013 18:55

Θεοδοσιανά τείχη. Μέγα τείχος. Βράδυ Δευτέρας.28 Μαΐου. Ο Ιωάννης Ιουστινιάνης άφησε το βλέμμα του να πλανηθεί στην γεμάτη άταφα πτώματα, πεδιάδα του Λύκου. Σε λίγη ώρα θα ξημέρωνε. Η Πόλη των πόλεων, θα ζούσε άλλη μια ημέρα σκληρής πολιορκίας.

Ο καιρός δεν ήταν πολύ κρύος, είχε όμως μια υγρασία που τρυπούσε τα κόκαλα.

Τύλιξε τον βαρύ μαύρο μανδύα του πάνω από την πανοπλία του. Ήταν κουρασμένος. Όλα τα μέλη του πονούσαν φρικτά. Στην σκουρόχρωμη μεταλλική του πανοπλία, η υγρασία σχημάτιζε μικρά αυλάκια νερού που έπεφταν στο έδαφος.

Περισσότερα...

 
 

Ευάγγελος Μπατιστάτος: Η Αθήνα ως τουριστικός προορισμός

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 28 Μάιος 2013 18:02

Διαβάζω για την παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Αττικής που έλαβε χώρα την Δευτέρα, 28.5 και θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις, χωρίς σίγουρα να είμαι ειδικός.

Αρχικά να πω ότι δεν τίθεται ζήτημα πως στις μέρες που ζούμε ο ηλεκτρονικός κόσμος έχει μεγαλύτερο ρόλο από τον πραγματικό στη διαφήμιση και προώθηση. Δεδομένη, λοιπόν, η ανάγκη τουριστικής προβολής της χώρας μας στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και πλατφόρμες τουρισμού. Το τουριστικό γραφείο δεν είναι το πρώτο που θα επισκεφθεί ο υποψήφιος τουρίστας, αντίθετα μία ιστοσελίδα τουρισμού ναι.

Το νέο portal που στήθηκε χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι συμπαθές. Δύο είναι οι βασικές του επιδιώξεις: α. Η παρουσίαση της Αττικής ως τουριστικός προορισμός μέσης διάρκειας, και β. η καθιέρωση της Αθήνας, κυρίως, ως city break. Δηλαδή να γίνει η πρωτεύουσα προορισμός για λίγες μέρες σε συγκεκριμένο πλαίσιο τουριστικών επιλογών. Λόγου χάρη, τριήμερη απόδραση την περίοδο του καρναβαλιού, ή Άγιος Βαλεντίνος στη ρομαντική Αθήνα με θέα την Ακρόπολη.

Περισσότερα...

 

Ο 3χρονος που με συγκλόνισε

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Μάιος 2013 07:28

Τον λένε Νίκο είναι τριών χρονών και τον γνώρισα σε ένα χωριό. Είχα ακούσει για αυτόν αλλά δεν τον είχα δει, μέχρι χθες.

Τον είδα να κάθεται μαζί με την αδερφή του, ένα χρόνο μεγαλύτερη από αυτόν, σε ένα χώρο που σπίτι δεν το λες και ηλεκτρικό δεν έχει.

Όταν μπήκα μέσα με τη μικρή μου, λίγο πιο μεγάλη από την αδερφή του Νίκου, έκανα ότι δεν ήξερα, έκανα ότι δεν είδα.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 332 από 355

leivada_banner copy.png