ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Λάμπης Κωνσταντινίδης: ΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΙ ΕΝΟΣ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 20:32

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑI ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Εἰς τό παρόν ἂρθρον ὁ γράφων θά ἢθελε νά ἀναφερθῇ εἰς κάποιας ἀτυχεῖς ταξειδιωτικάς ἐμπειρίας του καί πλέον συγκεκριμένως εἰς τόν χειρισμόν, τοῦ ὁποίου τυγχάνει ὡς ἂτομον ταξειδεύων, εἰς τά διάφορα ἀεροδρόμια, εἲτε ἀναχωρῶν ἢ ὡς μετεπιβιβαζόμενος (transit) ἐπιβάτης.

Αἱ ἐμπειρίαι εἰς τάς ὁποίας ἀναφέρομαι ἀνάγονται εἰς παρελθόντας μῆνας – τό τελευταῖόν μου ταξείδιον ἒγινε τόν Φεβρουάριον 2019 – καί σκοπίμως ἂφησα ἱκανήν παρέλευσιν μηνῶν προτοῦ ἐκφέρω τάς ἀπόψεις μου, διότι πιστεύω, ὃτι δέν εἶναι ὀρθόν νά διατυπώνῃ κάποιος ἀπόψεις εὑρισκόμενος ὑπό ἀναβρασμόν αἰσθημάτων.

Περισσότερα...

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ 100% ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 20:17

Ο Αμαζόνιος γίνεται στάχτη. Η Γροιλανδία λιώνει. Βιβλικός τυφώνας σαρώνει τις Μπαχάμες. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι μακρινή απειλή. Συμβαίνει τώρα.

Πριν απ’ την κρίσιμη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ, που διέσχισε τον Ατλαντικό με ιστιοφόρο, για να συμμετάσχει στη διάσκεψη του ΟΗΕ, θα ξεσηκώσει τα παιδιά του πλανήτη να απέχουν απ’ το σχολείο. Να κατακλύσουν τους δρόμους σε μια πρωτοφανή παγκόσμια κινητοποίηση, για να πιέσουν τους ηγέτες του κόσμου να λάβουν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τη μετάβαση σε 100% καθαρής ενέργειας.

Περισσότερα...

 

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Ανάπτυξη κερδών για το κεφάλαιο με λεηλασία δικαιωμάτων του λαού»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 21:50

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπάθησε να πουλήσει ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, παρουσιάζοντας το παραμύθι «ανάπτυξη για όλους».

Στην πράξη ο στόχος της ανάπτυξης αφορά τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, με καύσιμη ύλη τα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως στο περιβόητο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που προτίθεται να καταθέσει άμεσα η κυβέρνηση βασικό μενού αποτελούν ρυθμίσεις που περιορίζουν την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων και πλήττουν το απεργιακό δικαίωμα.

Θυσία στο βωμό του κέρδους γίνεται και το περιβάλλον, καθώς και η δημόσια περιουσία, όπως φαίνεται στο Ελληνικό, με τις νέες αδειοδοτήσεις στην Eldorado στη Χαλκιδική, αλλά και με τις διαρροές για τις ρυθμίσεις για τον αιγιαλό. Για να περάσει ο οδοστρωτήρας της ανάπτυξης δεν πρέπει να μείνει τίποτα όρθιο…

Περισσότερα...

 
 

Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος: Ο Άρχων, επί Ανθρώπων άρχει, διά Νόμων άρχει, Ουκ Αεί άρχει

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 18:42

Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 12:54

Φίλοι συμπολίτες του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης. Φίλε κύριε Δήμαρχε.

Έχουμε ήδη ευχηθεί καλή δύναμη και αποτελεσματική λειτουργία. Είναι ώρα, όλοι μαζί, να αρχίσουμε σκληρή δουλειά για τα χωριά μας για το δήμο μας.

Προσωπικά, θα είμαι αρωγός και θερμός υποστηρικτής κάθε θετικής ενέργεια της δημοτικής αρχής αλλά και επικριτικός σε κάθε αστοχία ή κακόβουλη απόφαση και λειτουργία.

Τα χωριά μας, κύριε Δήμαρχε, περνάνε μια περίοδο μεγάλων και δύσκολων αλλαγών. Δεδομένα ετών έχουν ανατραπεί. Οι αντιλήψεις και οι συνειδήσεις των πολιτών μεταβάλλονται κάτω από την πίεση της οικονομικής ανέχειας και των πολιτικών εξελίξεων. Διευρύνεται η δυσπιστία στο πολιτικό σύστημα και εξασθενεί το αίσθημα δικαίου. Σε όλα αυτά προστίθεται ο νέος «διοικητικός χάρτης» του νομού μας και μπορεί πλέον η δημοτική αρχή να βρίσκεται κοντά στον πολίτη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 4 από 360

leivada_banner copy.png