ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Πνευματώδης Έλλην «εκμεταλλεύεται» γνωστό τουρκικό σήριαλ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 17:54

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12.3.2013, Γαβρίλης Απέργης

 

Επιστολή Αξιωματικού των Ε.Δ. “Καλέστε με μόνο όταν….”

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 17:39

Βομβαρδίζομαι αυτές τις ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την Κυβέρνηση.

Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού.

Είναι δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου.

Παρά ταύτα, Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας.

Αυτό διδάχθηκα στη ΣΣΕ και αυτό δίδαξα και τηρώ μέχρι σήμερα. Αν η Πατρίδα επανέλθει στα χέρια των Ελλήνων, δε θα με πείραζε να

Περισσότερα...

 

Παγώστε τα στεγαστικά δάνεια για 20 με 30 χρόνια

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 15:41

Λεφτά δεν υπάρχουν για να μοιράσει η κυβέρνηση στον κόσμο που δυσκολεύεται ακόμη και για τον επιούσιο και ξεγελάνε την πείνα τους άλλοι στα συσσίτια και άλλοι στους σκουπιδοτενεκέδες.

Μεγάλος αριθμός νοικοκυριών, που έχουν πάρει δάνειο για να βάλουν κάτω από κεραμίδι τα παιδιά τους, τώρα, με την κατάρρευση του εισοδήματός τους από τις άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και το λουκέτο που από την αναδουλειά αναγκάστηκαν να βάλουν, δεν μπορούν να πληρώσουν τη δόση και ξημεροβραδιάζονται ζώντας με την αγωνία μήπως χάσουν το σπίτι τους. Λύσεις όμως που δεν κοστίζουν καθόλου υπάρχουν, και μάλιστα παραϋπάρχουν. Αρκεί να υπάρχει βούληση και αυτόματα θα ηρεμήσουν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες.

Περισσότερα...

 

Άγνωστες λεπτομέρειες για την ταφή του Θ. Κολοκοτρώνη & την ανακομιδή των λειψάνων του στην Τρίπολη

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 13:22

Περισσότερα...

 

Τις θεσούλες μας και πέντε ανεμόμυλους...

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 14:20

Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά,εφαρμόζοντας πιστά την πολιτική  των προηγούμενων δύο κυβερνήσεων Παπανδρέου - Παπαδήμου και τρόϊκας,   πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και  ¨ξεκληρίσματος¨ της επαρχίας, φέρνει προς ψήφηση στη Βουλή το νομοσχέδιο  για την παιδεία με το όνομα  ¨Αθηνά¨, που ουσιαστικά συγκεντρώνει όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθιστώντας τα έτσι, ελκυστικότερη λεία για τους περίφημους επενδυτές!

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με έδρα το Αργοστόλι, μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει! Υποτίθεται ότι το Υπουργείο Παιδείας τον τελευταίο μήνα συζητούσε με τους φορείς πάνω στο προσχέδιο νόμου που είχε παρουσιάσει και είχε αφήσει να ενοηθεί ότι το ΤΕΙ Ι.Ν. μείνει ως έχει και θα αναβαθμιζόνταν!

Περισσότερα...

 
 

Ιστορικές Εμπειρίες: Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 13:44

Τιμώντας την μνήμη του συνεργάτη μας καθηγητή της Ιατρικής και ιστορικού Σπύρου Μαρκέτου και με αφορμή το μνημόσυνό του που τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών, η Εφημερίδα των Κεφαλλήνων αναδημοσιεύει κείμενό του, επίκαιρο όσο ποτέ, σχετικό με τα οικονομικά προβλήματα του σήμερα.

Όσοι υποστηρίζουν σήμερα το ευρώ συνήθως αγνοούν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέθηκε η Ελλάδα σε μια νομισματική ένωση. Δύο προηγούμενα τέτοια πειράματα, το πρώτο στα τέλη του 19ου αιώνα και το δεύτερο στο Μεσοπόλεμο, είχαν οικτρή κατάληξη. Το τρίτο και χειρότερο, όπως αποδεικνύεται, είναι το ευρώ.

Για να κρατήσει σταθερό το νόμισμα, όπως απαιτούσε η φιλελεύθερη ορθοδοξία της εποχής, η Αθήνα είχε προσχωρήσει από το 1868 στη Λατινική Ένωση, μια συμφωνία της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Βελγίου και της Ελβετίας -και άλλων χωρών αργότερα- να διατηρούν νομίσματα σταθερής ισοτιμίας και συνδεδεμένα με τον χρυσό. Διευκολύνθηκε έτσι ένας κύκλος δανεισμού, που χρηματοδότησε έργα υποδομής, τα οποία, ωστόσο, ελάχιστα ωφέλησαν τους φτωχότερους.

Περισσότερα...

 
 

Η εισήγηση του εκπροσώπου της “Κοινωνικής Συμφωνίας” στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για το ΤΕΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 00:52

Οι σημερινοί κοινοβουλευτικοί δικτάτορες που μας κυβερνούν, οι εκπρόσωποι της ελληνικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, οι πιστοί εκτελεστές της Λέσχης Μπίλντερμπερκ, για άλλη μια φορά βάζουν ταφόπλακα στο χώρο της παιδείας και μάλιστα με ένα άκρως φασιστικό τρόπο χωρίς καν να περάσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα από την Ολομέλεια της Βουλής. Ταφόπλακα που άλλωστε έχουν βάλει και στον Ελληνικό Λαό και στο Ελληνικό Κράτος καταστώντας το πλέον αποικία αλλά και στις επόμενες γενιές της νεολαίας μας. Και είναι πράγματι λυπηρό που αυτή την κρίσιμη στιγμή που την Κεφαλλονιά την έχουν πάει ήδη πενήντα χρόνια πίσω και με αυτό που γίνεται με τα ΤΕΙ πάει άλλα πενήντα χρόνια πίσω οδηγώντας σε απόγνωση όλους τους Κεφαλλονίτες γιατί τουλάχιστον εδώ κι εκατό χρόνια υπήρχε μια σταφίδα μια ναυτιλία και μία μετανάστευση να ελπίζουν οι Κεφαλλονίτες τώρα δεν υπάρχει τίποτε από αυτά. Μόνο η μετανάστευση κι αυτή εν είδη σύγχρονου δουλεμπορίου. Είναι λυπηρό λοιπόν που υπάρχουν ακόμη στελέχη που αντί να είναι με το χειμαζόμενο λαό στηρίζουν ακόμη αυτούς που τον οδηγούν στην εξαθλίωση.

Περισσότερα...

 
 

Αναμένοντας την παραίτηση και του δικού μας Δημοτικού Συμβουλίου λόγω των ψεμάτων του κ. Υπουργού

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 16:59

Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται οι δήμαρχοι στην περιφέρεια των οποίων το υπάρχον ΤΕΙ υποβαθμίζεται ή μεταφέρεται ή κλείνει λόγω του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» και λόγω της ανεντιμότητας και ψεύδους της τρικομματικής κυβέρνησης.

Μετά τους Κρητικούς δημάρχους σειρά έχει ο δήμαρχος Λεβαδέων και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ κ. Νίκος Παπαγγελής. Μετά την χθεσινή ακύρωση της συναντήσεως της ΚΕΔΕ  από τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο το σύνολο των Δημάρχων της ΚΕΔΕ εξέλαβε τον αποκλεισμό αυτό ως προσβολή.

Επίσης ο κ. Υπουργός από χθες ΚΡΥΒΕΤΑΙ γιατί "δεν έχει μούτρα" να

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 234 από 241

leivada_banner copy.png