ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Γιώργος Μεσσάρης: Ταξίδι στον όμορφο ελληνικό βορρά - 4

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 13:08

Όταν φθάσαμε στα Λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας, τα γνωστά και ως Λουτρά Πόζαρ, ο ήλιος είχε δύσει. Ήμασταν κουρασμένοι αλλά απτόητοι να συνεχίσουμε την… «περιπέτεια». Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα στο ξενοδοχείο μας, ζητήσαμε από το γραφείο υποδοχής οδηγίες για να επισκεφθούμε τα λουτρά.

Όπως αποδείχτηκε ο έκτασης 72 στρεμμάτων χώρος των λουτρών ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. Μόλις δύο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στην περιοχή είχαμε έρθει για να απολαύσουμε τα ζεστά (37 βαθμοί) λουτρά και για κανένα λόγο δεν θα χάναμε, λόγω κούρασης, την ευκαιρία και ας ήταν ήδη 9 το βράδυ.

Περισσότερα...

 

Αντώνης Αργυρός: ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 17:54

«ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ», φράση που αρχικά χρησιμοποιούσαν ως ευχή οι αγωνιστές κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας (για εύστοχη βολή στον πόλεμο) και που μετά το 1864 χρησιμοποιήθηκε ως ευχή για εύστοχη πολιτική επιλογή στην κάλπη των εκλογών. Ο λόγος ήταν πως από εκείνη τη χρονιά και για τον επόμενο μισό αιώνα οι κάλπες στα δημοψηφίσματα ήταν κουτιά χωρισμένα στα δύο που βάφονταν με άσπρο και μαύρο αντίστοιχα για το "ναι" και το "όχι" και στα οποία οι ψηφοφόροι έριχναν σφαιρίδια. Έτσι και τώρα «ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ» εννοούμε και μόνον την εύστοχη επιλογή της ψήφου μας, την υπέρτατη δημοκρατική λειτουργία κάθε πολίτη και την καταδίκη της αποχής απ’ αυτή. Αυτοί που απέχουν στην πραγματικότητα επικυρώνουν αυτό ακριβώς που ήθελαν να απορρίψουν .

Ήρθαν οι ευρωεκλογές και δεν έχουμε ακόμη ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το ποιους καλούμαστε να ψηφίσουμε. Σε κάθε περίπτωση ομως έμειναν ακόμα πολίτες να ασχολούνται στα σοβαρά και θα αποφασίσουν με νηφαλιότητα για το συμφέρον του Τόπου μας μέσα στην δημοκρατική Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Περισσότερα...

 

Α. Μεσολωράς: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 22:15

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά, παρά μόνο θέτοντας εξαρχής το βασικό ερώτημα: ανάπτυξη από ποιον και για ποιον;! Και αυτό διότι τον τελευταίο χρόνο, μας καλούν να εγκλωβιστούμε και να βάλουμε πλάτη είτε με την αδράνεια μας σε επίπεδο κινήματος είτε με την ψήφο μας στις εκλογές στο όνομα της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης που για να έρθει ισοπεδώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια μια σειρά εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα που στην κυριολεξία είχαν κατακτηθεί με αίμα τον προηγούμενο αιώνα.

Ποιον αφορά λοιπόν η ανάπτυξη που λένε; Κανέναν άλλο παρά μόνο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών, όλων αυτών δηλαδή που, μέσα από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόστηκε, και σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας αλλά και τοπικής διοίκησης,

Περισσότερα...

 

Γιώργος Μεσσάρης: Ταξίδι στον όμορφο ελληνικό βορρά - 3

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 20 Μάιος 2019 14:57

Περισσότερα...

 

Γιώργος Σκλαβούνος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ….Ο Άγγλος πρίγκιπας Αλφρέδος…Βασιλιάς της Ελλάδος

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 19 Μάιος 2019 07:25

Η Αγγλική προπαγάνδα με σκοπό να ματαιώσει την συνεργασία του Οθωνα με τον Γαριβάλδη και τους Σέρβους. Να αποπροσανατολίσει τους Επτανήσιους Ριζοσπάστες που προσέβλεπαν στη συνεργασία με το Γαριβάλδη και ενδυνάμωναν τις σχέσεις τους με τα Ιταλικά και Σλαβικά πατριωτικά- επαναστατικά κομιτάτα, για γενικότερη εξέγερση στη Βαλκανική. Δημιούργησαν και τροφοδότησαν ένα μεγάλο μύθο.

Με σκοπό να παροτρύνει την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έξωση του Οθωνα,η Αγγλία , καλλιέργησε τον μύθο ότι ηταν ετοιμη να μας δωσει τον δευτερότοκο γιό της Βασίλισσας της για βασιλιά…!

Περισσότερα...

 
 

Αντώνης Αργυρός: KΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 17 Μάιος 2019 16:32

Σε λίγες μέρες καλούμεθα να επιτελέσουμε το ύψιστο λειτούργημα κάθε πολίτη να συμμετάσχουμε ενεργά με την ψήφο μας στην εκλογική διαδικασία. Αυτές οι εκλογές εχουν τεράστια στρατηγική σημασία για το μέλλον της Χώρας και στην Ευρώπη και στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Το πρώτο και μεγάλο διακύβευμα των εκλογών εστιάζεται στο ποσοστό των πολιτών που θα προσέλθουν στην κάλπη. Η αδιαφορία των πολιτών και ιδίως των νέων και η επιλογή τους να μην ψηφίσουν, δεν είναι πρωτοφανής είναι όμως επικίνδυνη.

Οι έρευνες και οι στατιστικές λένε ότι πολλά από τα άτομα που αρνούνται να πάνε στις κάλπες , προέρχονται από τις τάξεις των νέων ανθρώπων. Βεβαίως, η αδιαφορία των πολίτων νέων να ψηφίσουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άποψη σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και θα ήταν μεγάλο λάθος μια τέτοια προσέγγιση.

Υπάρχει μια διάχυτη πίκρα στην κοινωνία, για την αναποτελεσματικότητα του Κράτους και των Ευρωπαϊκών θεσμών, στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνεπειών που προκάλεσε στα νοικοκυριά η Ελληνική Πτώχευση.

Περισσότερα...

 
 

Σωτήρης Σάρλος: «Οφείλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα του τόπου συνεχώς»

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 23:12

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο μας Δήμαρχο αλλά και το νέο, σε δομή, τοπικό συμβούλιο (κοινότητα) Αργοστολίου και γράφω νέο σε δομή γιατί σύμφωνα με την τροποποίηση του Κλεισθένη αυτό θα έχει αυτοτελή διοίκηση και οικονομική διαχείριση.

Συνεπώς κάτι καινούργιο που αρχίζει, για να λειτουργήσει σωστά και υποδειγματικά ,πρέπει να μπουν και οι σωστές βάσεις.

Θα χρειαστούν άνθρωποι που γνωρίζουν από διοίκηση -διαχείριση οικονομικών, προγραμματισμό, σχεδιασμό, οργάνωση αλλά και το σπουδαιότερο τον συνεχή έλεγχο των πάντων.

Περισσότερα...

 
 

Υποστηρίζω την ελπίδα. Στη Σάμη και στην Κεφαλονιά μας.

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 23:09

Υποστηρίζω Στέλιο Σπαθή, Παναγή Δρακουλόγκωνα & Θεόδωρο Γαλιατσάτο

Πέρα από κομματικές παρατάξεις

Ενθαρρύνω και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα τον Στέλιο Σπαθή για τον δήμο της Σάμης γιατί από όλους του υποψήφιους δημάρχους είναι ο μόνος που με θάρρος και χωρίς μισόλογα δημοσίευσε την πολιτική διακήρυξη του εκφράζοντας με σαφήνεια και παρρησία τις θέσεις του, σε ένα σχεδιασμό που περιλαμβάνει τους κύριους άξονες:

Την καθημερινότητα των πολιτών και

Μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας ώστε:


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 3 από 218

leivada_banner copy.png