ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Διαφήμιση
5/2021
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Weblinks

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Εθνικής οδού Ν. 50 Αργοστολίου-Σάμης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 08 Μάιος 2021 14:09

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις :

α) Του άρθρου 8 Ν. 2800 / 2000 « Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Υ.Δ.Τ. » .

β) Των άρθρων 3 παρ. 2 , 4 παρ. 3 , 19 παρ. 3 και 52 παρ. 2 του Ν. 2696/99(Α-57)

«Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας » ,όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 48 Ν. 4313/2014.

γ) Του άρθρου 33 παρ.5 του Π.Δ. 14 / 2001 « Οργάνωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας » .

δ) Των άρθρων 31 κ.ε. του Π.Δ. 161 /88 « Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας» .


Περισσότερα...

 

Η ΝΕ Επιτροπή του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης, εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 11:35

Ευκαιρίας δοθείσης, σας ενημερώνουμε και για τη δράση του ΤΕΕ την Μ.Εβδομάδα, η οποία παρά τον κατανυκτικό χαρακτήρα των ημερών ήταν πλούσια.

Τη Μ.Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο παρουσία της Προέδρου της NE TEE Αγγελικής Κοκκολιάδη και του Γραμματέα Κυριάκου Κεκάτου Η θεματολογία της συνάντησης περιέλαβε κατά κύριο λόγο το ζήτημα της Υπηρεσίας Δόμησης και τους τρόπους υποβοήθησής της, προκειμένου να επιλυθεί κατά το δυνατό το πρόβλημα έκδοσης οικοδομικών αδειών. Από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι πιθανόν να υπάρξει μία προσωρινή επίλυση του προβλήματος, με Η ΝΕ Επιτροπή του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης, εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά!


Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση για την παρουσία αντικανονικού “κληρικού” στην Αυστραλία υπό...κεφαλλονίτικο επώνυμο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 11:31

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε υπεύθυνα το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας ότι κυκλοφορεί στην Αυστραλία κάποιος φερόμενος ως κληρικός, με το όνομα “Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Αλεξανδράτος”, ο οποίος δεν ανήκει στον κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και δεν είναι κανονικός κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο εν λόγω κύριος το προηγούμενο διάστημα είχε περιέλθει Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με σκοπό να ενταχθεί σε κάποια από αυτές, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν κατάφερε να αναγνωριστεί από καμία κανονική Μητρόπολη της Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος δέχθηκε τον κ. Αλεξανδράτο σε ιδιαίτερη ακρόαση. Με θάρρος και με πολλή αγάπη του επεσήμανε τα λάθη και τις πλάνες του, και του υπέδειξε τον κανονικό τρόπο εντάξεώς του στην μία και μοναδική αναγνωρισμένη παγκοσμίως Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, η οποία είναι υπό την κανονική εξάρτηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από πληροφορίες, όμως, που καταφθάνουν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο εν λόγω κύριος εξακολουθεί να προσποιείται τον κληρικό, δίχως να δείχνει σημεία μετανοίας και επιστροφής.

Καλούμε τον Ορθόδοξο λαό της Αυστραλίας να επιδεικνύει προσοχή και να μην εμπιστεύεται “κληρικούς”, οι οποίοι δεν έχουν κανονική ιερωσύνη ή δεν ανήκουν στην Κανονική Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.


Περισσότερα...

 

Ευχές από τις εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ και ΩΚΕΑΝΟΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 15:04

 

Ευχές από τον ΝΟΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 15:02

 
 

Ευχές από τον κ. Αλεξάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 12:36

 
 

Κοινή Ανακοίνωση ΥΠΕΞ & ΥΝΑΝΠ:Επιστρέφουν στη χώρα μας οι Έλληνες ναυτικοί του πλοίου ANGELIC POWER

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 18:06

Μετά από πολύμηνες συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις των Υπουργείων Εξωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι Κινεζικές Αρχές έκαναν αποδεκτά τα ελληνικά αιτήματα και ήδη ταξιδεύουν προς τη χώρα μας οι έξη Έλληνες ναυτικοί και ο Τεχνικός Επιθεωρητής του υπό Ελληνική σημαία πλοίου “ANGELIC POWER”.

Από την πρώτη στιγμή που απαγορεύτηκε από Δικαστήριο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ο απόπλους του πλοίου, τα Υπουργεία Εξωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κινήθηκαν συντονισμένα προκειμένου να επιτευχθεί η επιστροφή των Ελλήνων ναυτικών, αλλά και να διασφαλιστούν οι συνθήκες διαβίωσης των μελών του πληρώματος, που παρέμειναν στο πλοίο για περισσότερους από 15 μήνες.


Περισσότερα...

 
 

Για τον αδικοχαμένο Κυριάκο Ευαγγελάτο, από τον πατέρα του

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 19:13

Το ευχαριστώ σε αυτή την περίπτωση πρός το ΚΚΕ δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, διότι παρόλο που είχαν ήδη καταθέσει επερώτηση στις 29 Μαρτίου του 2021 στην βουλή για την ψυχολογική πίεση, που ασκήθηκε από το Κουφόβουνο Έβρου και το ΚΕΤΧ Πατρών στον uιό μου Κυριάκο Ευαγγελάτο κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας με αποτέλεσμα να τον οδήγησαν στον να βάλει τέλος στην ζωή του, μέχρι και τώρα ουδείς τους έχει απαντήσει.

Το ΚΚΕ δεν παρατάει τα όπλα αλλά υποβάλει και δεύτερη επερώτηση σήμερα ξαναθυμίζοντάς τις ανοικτές εκκρεμότητες, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεχαστούν…..όπως ίσως κάποιοι ελπίζουν.

Δυστυχώς, όμως εκτός από την καθυστέρηση των απαντήσεων στις επερωτήσεις που έχουν ασκηθεί και από το ΣΥΡΙZΑ, και από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, αλλά και από το ΜεΡΑ 5 για το


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 321

leivada_banner copy.png