ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Παράταση της χρονικής ισχύος για την εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 12:54

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Δήμαρχος Αργοστολιού

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 58 Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»(ΦΕΚ 87/Α΄/2010),όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2.Την από 11-3-2020 πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COViD-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.


Περισσότερα...

 

Π. Καππάτος: Ευχαριστήριο μήνυμα για την προσφορά 1 αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο από το W. Rocks

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 17:32

Σε μια τόσο μεγάλη υγειονομική κρίση, η συμβολή της κοινωνίας των πολιτών και των επιχειρήσεων του τόπου μας για την προστασία της δημόσιας υγείας, πρέπει να αναδεικνύεται και να τυγχάνει της εκτίμησης που της αξίζει.

Σε αυτά τα πλαίσια συγχαίρω θερμά το ξενοδοχείο White Rocks. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Πέτρος Κοντοδήμος-Ψαλίδας και η σύζυγός του κ. Σίβυλλα Ψαλίδα, παρέδωσαν χθες στο διοικητή του ΓΝ Κεφαλληνίας κ. Φώτη Μεσσάρη ένα φορητό αναπνευστήρα υψηλής πίεσης Lowenstein Mobiak Ventilogic LS.


Περισσότερα...

 

Π. Καππάτος: Ίδρυση 2 νέων εποχικών κλιμακίων πυροσβεστικής σε Ελειό-Πρόννους και Έρρυσο

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 17:28

Ενίσχυση για το κλιμάκιο Ληξουρίου.

Παρά το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης και τις δυσκολίες που δημιουργεί, συνεχίζονται οι προσπάθειες αναβάθμισης των δημοσίων υπηρεσιών στο νομό μας.

Σήμερα το μεσημέρι και ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2020, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε μια πολύ σημαντική απόφαση για το νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η αντιπυρική περίοδος 2020 θα βρει το νομό μας περισσότερο ενισχυμένο από ποτέ.

Συγκεκριμένα, συστήνονται για πρώτη φορά δυο νέα εποχικά κλιμάκια με 10 άτομα


Περισσότερα...

 
 

Δυναμώνουμε Τη Φωνή Μας Για Μέτρα Προστασίας Της Υγείας

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 28 Μάρτιος 2020 20:39

Όλων Των Εργαζομένων, Όλου Του Ελληνικού Λαού

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα, αποδεικνύεται σήμερα με δραματικό τρόπο ότι είναι επικίνδυνη για το ύψιστο αγαθό της ζωής και της υγείας του λαού.

Με αίσθημα ευθύνης παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνανθρώπων μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία με αλληλεγγύη, οργάνωση και διεκδίκηση.

Δεν μένουμε σιωπηλοί στα μεγάλα κενά, στις μεγάλες τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, στα νοσοκομεία, στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας.


Περισσότερα...

 

Δήμος Ληξουρίου: Μένουμε σπίτι. Φροντίζουμε για εσάς

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 20:16

Το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου ενημερώνει ότι από την ημέρα έναρξης της επέκτασης του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" προκειμένου ο Δήμος μας να παρέχει την κάθε δυνατή βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ούτως ώστε να τηρήσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού , έχει καταγράψει μεγάλη αποδοχή από όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Το "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς" την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του εξυπηρέτησε 86 συμπολίτες μας που μετέφεραν τις ανάγκες τους στα στελέχη του "Βοήθεια στο Σπίτι" και αξιολογήθηκαν ανάλογα.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 16 από 458

leivada_banner copy.png