ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Στήριξη στα μικρά νησιά με εθελοντές υγείας, κοινωνικής και αθλητικής δραστηριότητας.

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 16:34

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με την Axion Hellas 

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Axion Hellas Μελίνα Τραυλού, στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα.

Η οργάνωση εθελοντών Axion Hellas έχει στόχο την παροχή ίσων ευκαιριών μεταξύ μικρών και μεγάλων νησιών παράλληλα με τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και της Ευρώπης σε ένα ευρύ πεδίο που αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των μικρών νησιών, την ενίσχυση της οικονομίας των εν λόγω νησιών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντός τους, την ανάδειξη του πολιτιστικού τους πλούτου, την εξασφάλιση στη νεολαία των νησιών, σύγχρονων και ασφαλών υποδομών μάθησης και άθλησης και την υγειονομική θωράκιση των νησιών.


Περισσότερα...

 

Σε νέα εποχή ενεργειακής απόδοσης περνάει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 14:51

Αναβάθμιση οδοφωτισμού και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων

“Κεφαλαιώδους σημασίας αποτελεί για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η υλοποίηση καινοτόμων έργων ενεργειακής απόδοσης στις υποδομές και τα δημόσια κτήρια και επομένως η σταδιακή μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα” δηλώνει ο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας Σπυρίδων Ιωάννου..

Μέσα από την εκτέλεση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και έργων φιλικών προς το περιβάλλον, μέσω των καταλληλότερων χρηματοδοτικών εργαλείων, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται στο στάδιο της σύνταξης του αντίστοιχου επιχειρησιακού σχεδίου.


Περισσότερα...

 

Συνέντευξη της ΠΙΝ στην εφημερίδα “New Europe”

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 15:43

Στην προνομιακή θέση των Ιονίων Νήσων αλλά και την ανάδειξή τους σε ασφαλή τουριστικό προορισμό αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «New Europe» στις Βρυξέλλες

Τα πλεονεκτήματα χάρη στην γεωπολιτική τους θέση και το ρόλο που μπορούν να έχουν στην σύγχρονη εποχή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη για την ανάπτυξη των μεταφορών, των αγωγών ενέργειας των διεθνών συνεργασιών, αλλά και την ανάδειξη των Ιονίων Νήσων ως κατεξοχήν ασφαλή τουριστικό προορισμό, πρόβαλε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα που εκδίδεται στις Βρυξέλλες «New Europe».


Περισσότερα...

 
 

WWF: Ο κίνδυνος για την εμφάνιση νέων πανδημιών θα παραμένει υψηλός,

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 15:39

όσο δεν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα, προειδοποιεί το WWF

ΥΓΙΗΣ ΦΥΣΗ, ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Μέσα από τη νέα του μελέτη, το WWF καλεί κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, οργανώσεις και πολίτες σε συντονισμένη δράση για να αποτραπεί η εμφάνιση παρόμοιων πανδημιών στο μέλλον.

Η κρίση του Covid-19 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σε πολλές χώρες του κόσμου εξακολουθούν να χάνονται ανθρώπινες ζωές, ενώ την ίδια στιγμή οι παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις πλήττουν θέσεις εργασίας και γενικότερα, τις προοπτικές ανάπτυξης. Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς σε παγκόσμιο επίπεδο κατάστασης, το WWF καλεί σε επείγουσα και παγκόσμια δράση, με στόχο την αντιμετώπιση όλων εκείνων των παραγόντων που είναι ικανοί να οδηγήσουν στην εμφάνιση και έξαρση νέων πανδημιών.


Περισσότερα...

 

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στο Πεκίνο - Πάνω από χίλιες πτήσεις ακυρώθηκαν στα αεροδρόμια

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 07:49

Οι δημοτικές αρχές του Πεκίνου ανακοίνωσαν σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τρίτη καταγράφηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, έναντι 27 τη Δευτέρα, καθώς λαμβάνουν μέτρα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Επιτροπή Υγείας του Πεκίνου (η διεύθυνση του υπουργείου Υγείας στην μεγαλούπολη) ανέφερε μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Weibo ότι τα 19 από τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη νοτιοδυτική συνοικία Φανγκτάι, όπου εμφανίστηκε εστία μόλυνσης την περασμένη εβδομάδα, σε χονδρική αγορά τροφίμων.

Ακυρώσεις πτήσεων


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 458

leivada_banner copy.png