ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Από την Ιόνιο Βουλή το μήνυμα της ΠΙΝ και του Προέδρου του ΠΣ για την 156η Επέτειο Ένωσης

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 20:53

Από το ιστορικό κτίριο της Ιονίου Βουλής, όπου σφυρηλατήθηκε η σταθερή βούληση των εκπροσώπων του Λαού των Ιονίων Νήσων για την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα έστειλε το μήνυμά της η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για τα 156 χρόνια, που συμπληρώνονται την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, από την Επέτειο Ένωσης των Επτανήσων με τον εθνικό κορμό της Ελλάδας.

Απευθυνόμενη στους πολίτες των Ιονίων Νήσων η κ.Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισήμανε ότι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Περιφερειακό Συμβούλιο η ελευθερία, η φιλοπατρία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η εθνική αξιοπρέπεια των εκπροσώπων των λαών της Επτανήσου αποτελούν μια μεγάλη παρακαταθήκη, όπως εκφράστηκαν στο ιστορικό ψήφισμα της Ιονίου Βουλής, που οδήγησε στην Ένωση με το νεοσύστατο ελληνικό κράτος.


Περισσότερα...

 

Ενωτικά μηνύματα φορέων και αναφορές στον ρόλο των Επτανήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 20:51

Ενωτικά μηνύματα και αναφορές στον ρόλο των Επτανήσων απηύθυναν για την Επέτειο της 21ης Μαϊου 1864 ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Συμβουλίων Αττικής, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Ενωτικά μηνύματα και αναφορές στον ξεχωριστό ρόλο που διαδραμάτισαν τα Επτάνησα απηύθυναν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Συμβουλίων Αττικής Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Ηπείρου Σταύρος Παργανάς, κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε παραμονή της επετείου από την Ένωση των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.


Περισσότερα...

 

ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ εναντίον ΤΣΕΛΕΝΤΗ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 14:57

Μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook ο σεισμολόγος και πρώην Διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έως το 2018, Γεράσιμος Παπαδόπουλος καταγγέλλει το νυν διευθυντή Άκη Τσελέντη ότι άλλαξε την ηλικία του προκειμένου να είναι πάλι υποψήφιος για την θέση αυτή. Ο κ. Τσελέντης απάντησε με ανάρτηση επίσης στο facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Τσελέντης φέρεται να έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος και προσκόμισε έγγραφα με νεώτερη ηλικία πριν λήξει η προθεσμία.

Δείτε όλη την ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. Α. ΤΣΕΛΕΝΤΗ!!


Περισσότερα...

 
 

Τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στην Κρανιά

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 14:43

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και αποκαταστάσεις οδικού δικτύου Κραναίας – Ελειού Πρόννων» και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κρανιάς Αργοστολίου, την Πέμπτη 21-5-2020 πρόκειται να τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης Κ.Ο.Κ. για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, στον πρώτο κυκλικό κόμβο του παραπάνω οδικού τμήματος θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-1 «Υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας», προκειμένου προτεραιότητα να έχουν τα κινούμενα εντός του κυκλικού κόμβου οχήματα., ενώ στους υπόλοιπους κόμβους η προτεραιότητα θα μείνει ως έχει και θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-3 «Οδός προτεραιότητας» στα κύρια ρεύματα.


Περισσότερα...

 

Πρόσληψη ΔΕ Οδηγού από την ΠΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 18 Μάιος 2020 21:47

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΜΗΝΏΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επανα-προκηρύσσουμε την πρόσληψη ενός (01) ατόμου, ειδικότητας ΔΕ Οδηγών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων και εξαιρετικά κατεπειγουσών αναγκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 στην χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.pin.gov.gr και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ με ΑΔΑ:Ψ40Ρ7ΛΕ-89Β


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 458

leivada_banner copy.png