ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Τ. Καραβίας: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΡΕΖΙΛΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 20:37

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ανακοίνωση έτρεξε μα βγάλει τη προηγούμενη Παρασκευή η κυρά δασκάλα Αντιδήμαρχος Ιθάκης Νίκη Παναγιωτοπούλου για να ενημερώσει τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης, ότι η  εκδοθείσα πρόσκληση εκ μέρους του Δημάρχου για σύγκλιση της Επιτροπής, το Σάββατο 02-02-2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, ισχύει, αντίθετα με ψευδές δημοσίευμα σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα.

Μάλιστα παρακαλούσε τα μέλη της επιτροπής, να παρευρεθούν προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν απόφαση για τα παρακάτω θέματα: Καθορισμός Ανταποδοτικών Τελών Καθαριότητας & Φωτισμού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013. (Εισήγ:   Δήμαρχος) - Καθορισμός Ανταποδοτικών τελών ύδρευσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013. (Εισήγ:  Δήμαρχος) - Κατάρτιση προσχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2013 (Εισήγ:  Εκτελεστική Επιτροπή). Θέματα που ψηφίστηκαν αφού η επιτροπή έγινε παρ όλο που είχε ακυρωθεί η σύσταση της από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας και μάλιστα είχαμε αναρτήσει σε εκείνο το «ψευδές δημοσίευμα» φωτογραφικά ολόκληρη την απόφαση. Ακολουθώντας η κυρά δασκάλα τα βήματα του αδελφού της και Δημάρχου Γιάννη Κασσιανού δεν «πείστηκε» και όχι μόνο προέτρεψε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να συνεδριάσουν -ως «πρόβατα εις σφαγήν» οδηγήθηκαν- αλλά την μεθεπομένη εξέδωσε η Διοίκηση του Δήμου πρόσκληση ΔΣ με θέματα που είχαν ψηφιστεί

Περισσότερα...

 

Αμετακίνητοι οι ναυτεργάτες - Πολιτική επίταξη για ΠΝΟ - 24ωρη η ΓΣΕΕ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 08:26

Εικοσιτέσσερις ώρες προθεσμία έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης στους ναυτεργάτες της ΠΝΟ προκειμένου να τερματίσουν την απεργία τους κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχαν.

Ο υπουργός από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι οι οφειλές των ακτοπλόων θα εξοφληθούν σε δύο δόσεις, τονίζοντας ότι και το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας θα παραμείνει αυτοτελές, ωστόσο είπε πως στην περίπτωση που δεν λήξει η απεργία η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει.

Από την πλευρά της οι ναυτεργάτες ζήτησαν από το υπουργείο να καταθέσει εγγράφως τις θέσεις του.

   

Περισσότερα...

 

Συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 21:02

Σ. Κουρής: «Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η ύπαρξη της Περιφέρειάς μας»

Συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων των παραρτημάτων της Κεφαλονιάς είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης κος Σ. Κουρής. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρόταση που θα κατατεθεί στο Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια της διαβούλευσης του «Σχεδίου Αθηνά». Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα διεκδικήσουν την μη κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βάσει τεκμηριωμένης επιστημονικής πρότασης σύμφωνα με τα κριτήρια του «Σχεδίου Αθηνά» και σύμφωνα με την αναπτυξιακή κατεύθυνση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως «Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η ύπαρξη της Περιφέρειάς μας» και τόνισε πως «αν το πρώτο βήμα ήταν η κατάργηση του ΤΕΙ, το δεύτερο θα είναι ο αφανισμός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4.2.2013

 
 

Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ για το κλείσιμο των ΤΕΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 19:27

Για το φλέγον θέμα που έχει προκύψει και στην Κεφαλλονιά με την κατάργηση των σχολών των ΤΕΙ εμείς τονίζουμε ότι σήμερα χρειάζεται μια ρεαλιστική και ουσιαστική πρόταση ενώ ο πολιτικός αγώνας να είναι αληθινός και όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Κεφαλλονιάς να τείνουν στην ίδια κατεύθυνση.

Λέμε ναι στο νοικοκύρεμα αλλά αυτό να γίνεται με σεβασμό προς την κοινωνία και τους πολίτες. Είναι ώρα να τονίσουμε για άλλο ένα θέμα την ιδιαιτερότητα μας σαν νησί.

Το θέμα αυτό δεν ενδείκνυται  για μικροκομματικούς θεατρινισμούς ενώ η κοινωνία σήμερα περνά εφιαλτικές στιγμές. Με τι τρόπο θα αναπληρωθούν τα περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως που διοχετεύονται αθόρυβα στην οικονομία της Κεφαλλονιάς από τις σχολές .Η οικονομική αιμορραγία θα είναι ακατάσχετη.

Περισσότερα...

 

Θέλουμε να βρεθεί λύση; (Για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο)

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 19:25

Το κλείσιμο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ήταν ένας προαναγγελθείς θάνατος και μόνο όποιος δεν ήθελε δεν το έβλεπε.

Το ίδιο θα συμβεί και με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο προσεχές διάστημα – ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία!

Γι’αυτό και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και οι βερμπαλισμοί σήμερα είναι υπερβολές δίχως αιδώ.

Σήμερα απαιτούνται προτάσεις ρεαλιστικές εκτός από ανέξοδες εκτιμήσεις και συμπόρευση των θεσμικών παραγόντων εκτός από ανούσιες επικοινωνιακές πρωτοβουλίες.

Ας είμαστε ειλικρινείς: Η πρόταση να διατηρηθεί το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη σημερινή του υπόσταση δεν έχει τύχη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 415 από 417

leivada_banner copy.png