ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 19:40

Στη Φλωρεντία θα μιλήσει η Πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Λούκα Τ. Κατσέλη, με θέμα τη «Μετανάστευση και το μέλλον της Δημογραφίας και της Οικονομίας στην Ευρώπη», στην ημερίδα, που με τον τίτλο «State of the Union» διοργανώνει εκεί στις 9 Μαΐου το European University Institute.

Η ημερίδα αποτελεί ετήσια συνάντηση μελέτης, προβληματισμού και συζήτησης, όπου επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής, της επιστήμης, εκπρόσωποι κοινωνικών και επιχειρηματιών φορέων καθώς και Μέσων Ενημέρωσης αναλύουν την παρούσα κατάσταση και καταθέτουν τις απόψεις τους για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα...

 

ΔΕΥΑ: Προειδοποιεί για κλοπές νερού από πυροσβεστικούς κρουνούς

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Μάιος 2013 12:42

Η ΔΕΥΑ Δήμου Κεφαλονιάς, μετά από πολλές καταγγελίες πολιτών, σας ενημερώνει ότι :

Επειδή έχει διαπιστωθεί κλοπή νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς από πολίτες με υδροφόρα οχήματα σε όλη την Κεφαλλονιά,

Επειδή έχουν καταστραφεί πολλοί πυροσβεστικοί κρουνοί από τα διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούνται προκειμένου να ανοιχθούν παράνομα,

Επειδή σε πολλά χωριά υπάρχει έλλειψη νερού λόγω της κλοπής,

Περισσότερα...

 

Νέο μοντέλο για την τουριστική ανάπτυξη

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Μάιος 2013 10:29

Στροφή στον ποιοτικό, θεματικό και εναλλακτικό τουρισμό σχεδιάζει η κυβέρνηση με το νέο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο για τον τουρισμό που καταρτίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το Έθνος, στόχος είναι η Ελλάδα να εγκαταλείψει το σημερινό μοντέλο του μαζικού και τελικά χαμηλής οικονομικής απόδοσης τουρισμού και να στραφεί στην ποιότητα, αξιοποιώντας τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της.

Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του νέου μοντέλου είναι η προστασία του περιβάλλοντος και στην κατεύθυνση αυτή θα μείνουν εκτός τουριστικής αξιοποίησης οι βραχονησίδες, τα ακατοίκητα νησιά με έκταση έως 300 στρέμματα, τα εθνικά πάρκα, οι περιοχές Natura, οι αναδασωτέες εκτάσεις, ο αιγιαλός, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα ρέματα, τα δάση.

Περισσότερα...

 
 

Κυλλήνη: Κορυφώνεται η κίνηση προς Κεφαλλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 04 Μάιος 2013 11:04

Oυρές σχηματίζονται στο λιμάνι από τους επιβάτες των ferry boats. Σήμερα αναμένεται να ταξιδέψουν και οι τελευταίοι πασχαλινοί ταξιδιώτες από το λιμάνι της Κυλλήνης, για την Κεφαλλονιά.

Ήδη από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης λίγο μετά την λήξη της απεργίας της Πρωτομαγιάς, ουρές σχηματίζονταν στο λιμάνι από τους επιβάτες των ferry boats. Η εικόνα παραμένει η ίδια σχεδόν σε όλα τα δρομολόγια τακτικά και έκτακτα που έχουν προγραμματιστεί για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες «εξόδους» προς το Ιόνιο από την Κυλλήνη των τελευταίων χρόνων. Σε αυτό βοήθησε και ο καιρός πάρα πολύ αφού το φετινό Πάσχα θυμίζει Δεκαπενταύγουστο.

Περισσότερα...

 

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ: Για τη Παλαιόπολη ή Μον-Ρεπό

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Μάιος 2013 14:58

Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Τρεπεκλής με μεγάλη καθυστέρηση και σε λάθος στόχευση

Αντί να στραφεί κατά του Σαμαρά και της «τριτοκοσμικής κυβέρνησης της Αθήνας» που αντιποιούνται δικαίωμα που δεν έχουν, ερωτά την εφημερίδα Daily Telegraph να αποκαλύψει τις πηγές της !

1.         Η γνωστή αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph στις 20-4-2013 δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ-ανταπόκριση από την Ελλάδα στο οποίο αναγράφει καθαρά ότι  η κυβέρνηση πωλά σειρά ακινήτων, από το ιδιόκτητο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο μέχρι το Μον-Ρεπό.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 415 από 438

leivada_banner copy.png