ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ομογένειας, Ευάγγελος Τυπάλδος

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 21 Μάιος 2013 15:54

Απεβίωσε ο Ευάγγελος Τυπάλδος, μέλος της ιστορικής Αδελφότητας των Ελλήνων της Νάπολης, επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτικό στέλεχος της Ελληνικής Κοινότητας Νεαπόλεως και Καμπανίας και πρώην Πρόξενος της Ελλάδας στη Νάπολη, τη δεκαετία του ’60.

Η οικογένεια Τυπάλδου είναι η ιστορία της Ομογένειας της Νάπολης. Πολλά μέλη της χρημάτισαν για σχεδόν 100 χρόνια Πρόξενοι της Ελλάδος στη Νάπολη και ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Αδελφότητας από το 1861.

Πριν δύο χρόνια το Υπουργείο Εξωτερικών, μετά από πρόταση της Ελληνικής Κοινότητας και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας, απένειμε Τιμητικό Έπαινο στον Ευάγγελο Τυπάλδο για την προσφορά της οικογένειας του και του ιδίου στην ιστορική παροικία της Νάπολης και στον ελληνισμό της Νότιας Ιταλίας.

Περισσότερα...

 

«Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Μάιος 2013 07:15

Το σημερινό doodle της Google φέρει την υπογραφή του νικητή του φετινού διαγωνισμού "Doodle 4 Google", ο οποίος είχε ως θέμα «Η Ελλάδα μου».

Ο νικητής ονομάζεται Αστέριος Ρέυνικ και είναι μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, και είχε ως σκοπό να τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.

Περισσότερα...

 

Σεμινάριο για την Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών & Τυποποίηση Τυροκομικών Προϊόντων στο Αργοστόλι

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 16:11

Συνεχίζοντας τις δράσεις του προς τη τοπική κοινωνία, το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών και Τυποποίηση Τυροκομικών Προϊόντων.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (τέρμα Λεωφόρου Βεργωτή, Αργοστόλι).

Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (γαλακτοπαραγωγοί, τυροκόμοι) όσο και στο γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13.5.2013

 
 

ΚΕΔΗΚΕ: «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013» Αγώνες Στίβου Βετεράνων

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Μάιος 2013 12:05

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ως αθλητές αλλά και ως θεατές στην Δεύτερη διοργάνωση Αγώνων Στίβου ¨ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013¨ το Σάββατο 25 Μαΐου το απόγευμα και την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί.

Τους αγώνες οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και  το “ Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης”.

Τα ¨ΤΡΙΤΣΕΙΑ¨ διεξάγονται εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και από πέρυσι για πρώτη φορά ¨στον φυσικό τους χώρο, στο σπίτι τους¨ στην Κεφαλονιά!

Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση στο Αργοστόλι και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ευελπιστεί να την καθιερώσει ως αθλητικό θεσμό του τόπου μας.

Περισσότερα...

 

Τελικά συμβόλαια για την Οξειά – Νησί Ομφορί στο Ιόνιο = το νέο «φιλέτο»

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Μάιος 2013 10:34

Η πολυσυζητημένη αγορά από τον Εμίρη του Κατάρ της νήσου Οξειάς που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Ιθάκη, είναι πλέον γεγονός. Όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος Ιθάκης Ιωάννης Κασσιανός, το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας έχει ήδη κατατεθεί στο υποθηκοφυλακείο ενώ το κράτος έχει ήδη εισπράξει και το 10% που του αναλογεί από το φόρο μεταβίβασης, δηλαδή 650.000 ευρώ.

Ο Χαλίφ Αλ Θάνι αγόρασε από την οικογένεια Σταμούλη την Οξειά και τέσσερα μικρότερα νησάκια του συμπλέγματος των Εχινάδων.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 401 από 425

leivada_banner copy.png