ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Weblinks

Αρχαιρεσίες Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 20:14

Περισσότερα...

 

Αρχές Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις από το εξωτερικό προς το νησί μας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 13:32

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου για το νησί μας καθώς την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αναμένονται οι πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό.

Η αρχή θα γίνει την 1η Απριλίου από την Easyjet με τους πρώτους τουρίστες να είναι από τη Γερμανία(Βερολίνο) και όχι από την Αγγλία όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Εδώ θα θυμίσουμε ότι το 2018 η τουριστική σεζόν άνοιξε στις 26 Μαρτίου με την πρώτη πτήση της Ryanair από το Λονδίνο ενώ για τη φετινή χρονιά η συγκεκριμένη πτήση θα ξεκινήσει στις 3 Μαίου.

Περισσότερα...

 

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 16:52

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 8 έως 11 Μαρτίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

•αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής,

•αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων,

Περισσότερα...

 

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟ «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2019»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 12:12

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε στο «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2019», τη μεγαλύτερη Έκθεση Ελληνικών κρασιών στον κόσμο, η οποία διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών από 2 έως 4 Μαρτίου 2019. Η Έκθεση φιλοξένησε οινοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οινοπαραγωγούς από τα νησιά μας που συμμετείχαν μέσω της πρόσκλησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η οποία ήταν από τους βασικούς διοργανωτές της Έκθεσης.

Μέλη του Δ. Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας επισκεφτήκαμε την Έκθεση και μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γεράσιμος Παναγιωτάτος – Τζάκης και οι οινοπαραγωγοί των νησιών μας στο περίπτερο την ΠΙΝ με τους οποίους συνομιλήσαμε και τους συγχαρήκαμε για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να γνωρίσουν και να γευτούν οι επισκέπτες της Έκθεσης τις τοπικές ποικιλίες κρασιών των νησιών μας. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και κίνητρα από την Πολιτεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ανάπτυξή του, ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας, στην αύξηση των θέσεων εργασίας και στη μείωση της μετανάστευσης των νέων μας, προπαντός στην μείωση μετανάστευσης νέων επιστημόνων.

Περισσότερα...

 

Αιτήσεις αδειών νέας φύτευσης αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες για το έτος 2019

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 20:10

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ενημερώνει ότι σύμφωνα με την ΥΑ 609/16822/14-2-17 (ΦΕΚ 600 Β) και την αρ. 586/35408/21-2-2019(ΦΕΚ 613 Β) τροποποίηση αυτής, οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, αίτηση- υπεύθυνη δήλωση ΜΕΧΡΙ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 στη διεύθυνση www.minagric.gr >ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ> ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι, στην ψηφιακή αίτηση θα επισυνάπτουν σε ψηφιακό αρχείο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπου θα τους ζητηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης της εφαρμογής και επιπλέον συντεταγμένες (Χ,Ψ) ΕΓΣΑ87 που θα περιγράφουν το τεμάχιο. Αιτήσεις που δεν έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά δεν είναι έγκυρα όπως ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση δεν θα είναι αποδεκτές.

Περισσότερα...

 
 

Απάντηση για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Μωρού - Κηπούρια

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 15:45

Περισσότερα...

 
 

Το νέο χωροταξικό σχέδιο της περιφέρειας για τα νησιά του Ιονίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 03 Μάρτιος 2019 13:49

Έμφαση στη διατήρηση του αγροτικού τοπίου και ιδιαίτερα των ελαιώνων, προστασία της αγροτικής γης υψηλής παραγωγικότητας, αναπλάσεις στις πόλεις της Κέρκυρας και της Λευκάδας, σταδιακή κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης στις τουριστικές περιοχές, επιλογές στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος. Αυτές είναι οι βασικές επιλογές της Πολιτείας για τα νησιά του Ιονίου τα επόμενα χρόνια, όπως εκφράζονται μέσα από το νέο χωροταξικό σχέδιο της περιφέρειας. Ενδιαφέρουσα είναι η προσπάθεια του πλαισίου να ισορροπήσει την περιβαλλοντική προστασία με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων.

Το περιφερειακό χωροταξικό για τα 33 νησιά του Ιονίου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ ΑΑΠ 16). Συνοπτικά, οι βασικές του χωρικές επιλογές είναι οι ακόλουθες:

Περισσότερα...

 
 

Τους πρώτους υποψήφιους για την Ζάκυνθο με την ΑΝ.Α.Σ.Α. παρουσίασε ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2019 13:27

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της “Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Αρχών – ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά” για τη Ζάκυνθο παρουσιάστηκαν σήμερα από τον επικεφαλής και Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Ζακύνθου.

Πρόκειται για τους (με αλφαβητική σειρά):

1.Αθανάσιος Καραΐσκος, εκπαιδευτικός

2.Παρθένα (Νένα) Κουρουμπλή, ιδιωτική υπάλληλος

3.Διονύσιος Μπάστας, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Επενδύσεων και Εμπορίου

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 16 από 261

leivada_banner copy.png