ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 18:12

Εως την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι η απαγόρευση εισόδου εκδρομέων και οχημάτων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου, καθώς σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας αντιστοιχεί στο βαθμό επικινδυνότητας 3 (Υψηλή) και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου θα μεριμνήσει να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή του μέτρου.

Περισσότερα...

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 17:42

Aπό την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως τις 12:00 το μεσημέρι ο Εθνικός Δρυμός Αίνου θα παραμείνει κλειστός για όλους, καθώς, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, αντιστοιχεί στο βαθμό επικινδυνότητας 3 (Υψηλή) και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, θα μεριμνήσει να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή του μέτρου.

Περισσότερα...

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ»

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 20:18

Αγαπητοί συμπολίτες

Ολοι μας, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ζούμε την πλήρη απαξίωση και καταβαράθρωση του νοσοκομείου του τόπου μας.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας, όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς, δεν υπήρξαν αποτελέσματα που να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου. Η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αλλά και ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νομού, όπως και η απερχόμενη διοίκηση του νοσοκομείου, δεν έπραξαν από την πλευρά τους αυτά που χρειαζόταν για να σταθεί το νοσοκομείο ορθιο, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα...

 
 

Eμφάνιση του ξενικού είδους λεονταρόψαρο Pterois miles στην Κεφαλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 21:45

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κεφ/νίας ενημερώνει για την εμφάνιση του ξενικού είδους λεονταρόψαρο Pterois miles στην Κεφαλονιά.

Έπειτα από τυχαία αλίευση ενός ατόμου από επαγγελματία αλιέα της περιοχής μας, το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Κεφ/νίας απέστειλε δείγμα του ψαριού στο Εργαστήριο Γενετικού Ελέγχου, DNA Ταυτοποίησης και Διαχείρισης Πληθυσμών Ζωικών Ειδών του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ., προκειμένου να γίνει γενετική ταυτοποίηση του είδους. Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι το εξεταζόμενο δείγμα ανήκει στο είδος Pterois miles (Λεονταρόψαρο). Η παρουσία του είδους αυτού στην περιοχή μας που είναι και το βορειότερο σημείο αναφοράς (τουλάχιστον μέχρι την ημερομηνία που εντοπίστηκε 4-4-2019) πρόκειται να δημοσιευθεί σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Περισσότερα...

 

Ο Λαυρέντης της καρδιάς μας. Τραγούδια που σημάδεψαν τη ζωή μας

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 18:49

Μας αιφνιδίασε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. «Έφυγε» ξαφνικά, μέσα στη νύχτα, στον ύπνο του, από ανακοπή καρδιάς. Σε ηλικία 63 ετών. Λίγες ημέρες πριν ακόμη τραγουδούσε, ήταν στη σκηνή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, εκεί στα μέρη του, στον Πτελεό Μαγνησίας.

Πολλά τα τραγούδια του Λαυρέντη που έγραψαν ιστορία -τόσο στο ελληνικό τραγούδι, όσο και στις καρδιές μας. Τραγούδια που ακούγονται σαν γραμμένα τώρα, που πέρασαν από τη μια γενιά στην άλλη, που δεν έχασαν ούτε ανάσα από το συναισθηματικό τους φορτίο.

Υπέγραψε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 25 ετών. Εμείς διαλέγουμε κάποια, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 428

leivada_banner copy.png