ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλλαγή ονόματος και επωνύμου Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού. Μια καθόλου απλή διαδικασία.

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 10:37

Η αλλαγή του ονόματος και επωνύμου κάποιου είναι μια δύσκολη υπόθεση στην Ελλάδα για να γίνει. Συγκεκριμένα, η διαδικασία αλλαγής επωνύμου είναι σχεδόν ακατόρθωτη καθώς την αλλαγή αποφασίζει ο Δήμαρχος του τόπου κατοικίας του αιτούντος την αλλαγή αυτή. Στην πράξη την απόφαση παίρνει ο ληξιαρχος αλλά συνήθως οι αποφάσεις αυτές είναι απορριπτικές. Έτσι όσοι θέλουν να αλλάξουν το επώνυμό τους για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούν εύκολα να το κάνουν παρά μόνο ασκώντας κατά της απορριπτικής απόφασης, προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.


Περισσότερα...

 

ΤΟ ΕΚΚΙ συμπαρίσταται στους εργαζόμενους στα Δασαρχεία

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 09:42

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης στηρίζει την πανελλαδική κινητοποίηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων μαζί με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων στις δασικές υπηρεσίες και τη στάση εργασίας την Τετάρτη 6 Νοέμβρη, από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

Συμπαραστεκόμαστε ιδιαίτερα στον αγώνα των συμβασιούχων «των κοινοφελών» προγραμμάτων στα δασαρχεία και σε επίπεδο νομου όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν με τους συνάδελφους σε αποκεντρωμένη και περιφέρεια. Το ΕΚΚΙ στηρίζει το πλαίσιο αιτημάτων που έχουν διαμορφώσει από κοινού η ΟΣΥΑΔΕ με την Επιτροπή Συμβασιούχων:


Περισσότερα...

 

Πρόσκληση συμμετοχής σε ερευνητικά έργα των Προγραμμάτων Ψυχικής Yγείας

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 19:18

Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου πρόκειται να οργανώσουν πανελλήνιες κοινωνικές έρευνες στους τομείς της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης και της Συμβουλευτικής. Για το λόγο αυτό έχουν προβεί στη σύσταση εξειδικευμένων και πολυμελών ερευνητικών ομάδων με εμπειρογνώμονες, ερευνητικό προσωπικό, υπ. Διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές και βοηθούς έρευνας.

Ενδεικτικά οι έρευνες θα επικεντρωθούν:

•Στο πολιτισμικό κεφάλαιο των μαθητών και των γονέων

•Στη φτώχεια και στη σχολική επίδοση

Περισσότερα...

 
 

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ – Συλλαλητήριο στις 24 Οκτωβρίου

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 08:00

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ που παλεύουν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών των δήμων.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων και τους καλούμε να δώσουν το παρόν και στο Συλλαλητήριο του ΕΚΚΙ στις 24 Οκτώβρη.

Καλούμε το σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς, τους συνδικαλιστές, τους εργαζόμενους να πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση και να οργανώσουν μέσα από μαζικές συλλογικές διαδικασίες τον αγώνα των εργαζομένων.

Περισσότερα...

 

Υποβολή Αιτήσεων – Δηλώσεων Κυψελών Διαχείμασης.

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 21:49

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας καλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι που έχουν έδρα στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης να υποβάλουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 Αίτηση -Δήλωση των κατεχόμενων κυψελών.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση - Δήλωση (σύμφωνα με το Υπόδειγμα 1), στην οποία θα αναφέρονται τα έτοιμα προς διαχείμαση μελίσσια που διαθέτει ένας μελισσοκόμος μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου 2019 και 31ης Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 8 από 441

leivada_banner copy.png