ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα οφειλόμενο ευχαριστώ στο τμήμα Μαιευτικής και Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 20:18

Έστω και με κάποια πίστωση χρόνου, θεωρώ ότι οφείλουμε ως οικογένεια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα Μαιευτικής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας: στον επικεφαλής γυναικολόγο κ. Χρήστο Παυλάτο, στους συνεργάτες του γυναικολόγους, στην αναισθησιολόγο, στις μαίες, σε όλο εν γένει το προσωπικό του τμήματος χωρίς καμμία εξαίρεση, καθώς και στην παιδίατρο κ. Καλυψώ Δανελάτου για το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν στη γέννηση της εγγονούλας μας.

Είναι γνωστό πως το νησί μας έχει ιστορικά βαρύνουσα παρουσία στον χώρο της ιατρικής. Το γεγονός αυτό προσδίδει ευθύνη μεγάλη σε όλους τους τοπικούς φορείς και εργάτες της δημόσιας υγείας. Παρά τις όποιες ελλείψεις σε υλικο-τεχνική υποδομή και παρά την όποια κρατική οικονομική δυσπραγία, το ανωτέρω προσωπικό του τμήματος Νοσοκομείου μας, απέδειξε πως μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υπηρετήσει ευσυνείδητα τον άνθρωπο με αγάπη, επιστημοσύνη και φροντίδα, υπομονή, ανιδιοτέλεια κι ευγένεια.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.

Το έργο και η προσφορά σας τιμά το νησί μας.

Ευρυδίκη Λειβαδά – Γιάννης Ντούκας

 

Κεφαλλονίτης ο επικεφαλής επιστημονικής ομάδας συστήματος προειδοποίησης για τον ιό Δυτικού Νείλου

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 18:47

Ο Δρ. Σπύρος Μουρελάτος

Στη δημιουργία κι εγκατάσταση ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τον ιό του Δυτικού Νείλου (ΙΔN) προχωρά ερευνητική ομάδα που συμμετέχει στο κοινό ελληνογερμανικό ερευνητικό έργο EWSMD για την αντιμετώπιση των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια. Η διακρατική συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας για το ερευνητικό έργο υπό τη γενική ονομασία «Early Warning System for Mosquito- borne Diseases- EWSMD», ξεκίνησε πέρυσι με τη συμμετοχή δύο φορέων από κάθε χώρα. Από γερμανικής πλευράς συμμετέχουν το Ινστιτούτο τροπικής ιατρικής -Bernhard Nocht Institute for Tropical Medicine (BNITM) και η εταιρεία για τον έλεγχο των κουνουπιών -Gesellschaft zur Foerderung der Mueckenbekaenpfuhg e.V/Istitute for Dipterology (GFS/IfD).

Περισσότερα...

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 21:49

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψήφιων σπουδαστών για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 9/9/2019 και ώρα 23.59. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα:

https://diek.it.minedu.gov.gr

Οι ειδικότητες που έχουν εγκριθεί για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2019 και θα λειτουργήσουν στο Δημόσιο ΙΕΚ Κεφαλληνίας, εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εγγραφών, είναι οι εξής:

•Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)

•Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης


Περισσότερα...

 
 

Β' Δολωματικός ψεκασμός Προγράμματος Δακοκτονίας 2019

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 15:32

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας γνωστοποιεί ότι με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει ο 2ος Δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας από την Δευτέρα 2-09-2019.

Ο ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί στις Τοπικές Κοινότητες Λουρδάτων, Βλαχάτων, Μουσάτων, Μονοπωλάτων, Αγίας Θέκλης, Κοντογεννάδας, Σκηνέως, Ληξουρίου (Αγ.Δημήτριος - Αγ.Βασίλειος- Κάμπος Υπαπαντής), Κουβαλάτων, Σουλλάρων, Μιχαλιτσάτων, Λέπεδων, Χαβριάτων, Κατωγής, Ριφίου, Δαμουλιανάτων, Καμιναράτων, Αθέρος και Ζόλων, στις οποίες έχουν συγκροτηθεί συνεργεία ψεκασμού.

Περισσότερα...

 

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ: …ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ!

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 11:22

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 , το βράδυ , και μετά από αρκετά χρόνια αιτημάτων, άρθρων ...και γκρίνιας άναψαν τα φώτα του δρόμου στον γύρο του Κουτάβου ! ΚΑΙ ΕΓΈΝΕΤΟ ΦΩΣ!

Ένα έργο που προσδίδει ασφάλεια για τους όδηγούς στον τόσο σημαντικό και πολυσύχναστο αυτό δρόμο , και ταυτόχρονα ομορφαίνει την εικόνα της λιμνοθάλασσας από την παραλία της πόλης .

Δίνει το μέγεθος του Κουτάβου και ολοκληρώνει , μαζί με τα φώτα της Γέφυρας τ’ Αργοστολιού το μεγαλείο της λιμνοθάλασσάς μας και το βράδυ . Πάνω απ’όλα όμως η ασφάλεια στην οδήγηση το βράδυ , με την ελπίδα ότι η λάθος τοποθέτηση ορισμένων στύλων σε κάποια σημεία του δρομου , να μην αποτελέσουν παγίδες για ατυχήματα σε ..βιαστικούς οδηγούς .

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 3 από 427

leivada_banner copy.png