ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα για την αποτελεσματική προστασία του λαού από ενδεχόμενη επιδημία από το “νέο κορονοϊό”

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 14:40

Το ΚΚΕ παρακολουθεί με ευθύνη την εξέλιξη της επιδημίας από το “νέο κορονοϊό”. Απαιτείται, με ευθύνη της κυβέρνησης, να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων της νόσου.

Η στάση ευθύνης δεν είναι να αποσιωπηθούν τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας και στη δημόσια υγεία, που άλλωστε ο λαός τα συναντά στα υποστελεχωμένα δημόσια νοσοκομεία, στην ανύπαρκτη έως υποτυπώδη δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), στην έλλειψη εξοπλισμού και υλικών. Αυτά “κυριαρχούν” σήμερα στην αντιμετώπιση των τρεχουσών αναγκών υγείας του λαού. Σε


Περισσότερα...

 

Με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 21:55

Με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας συναντήθηκε, χθες Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Την Περιφερειάρχη συνόδευε η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη – Σκορδίλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης Κώστας Ζορμπάς και ο εκτελεστικός γραμματέας Δημήτρης Μήλιος,

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κρούσματος του κοροναϊού στην Κέρκυρα αλλά και θέματα που απασχολούν την ιατρική


Περισσότερα...

 

ΓΙΑ ΤΟ 37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 17:25

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Κ.-Ι. καταγγέλλει στο λαό των νησιών μας την νέα προσπάθεια της ηγετικής μαφίας της ΓΣΕΕ να κάνει ένα συνέδριο παρωδία στις 25 Φλεβάρη. Επέλεξαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το «Απόλλων» στο Καβούρι, μακριά από τα μάτια των εργαζομένων, με fast track διαδικασίες μιας ημέρας και επίσημους προσκεκλημένους τον πρωθυπουργό και τα….ΜΑΤ!

Συνέδριο της εργατιάς λοιπόν, χωρίς εργάτες, χωρίς συζήτηση, με δεκάδες νόθους, με δεκάδες εργοδότες και με επιστέγασμα μπόλικη καταστολή!


Περισσότερα...

 
 

Σωτήρης Σοφιανόπουλος: Ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Ελλάδα

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 15:46

Βρήκε πετρέλαιο στη Ζάκυνθο, σχεδίασε μέχρι & βαλλιστικά βλήματα

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο μεγάλος Ελληνας, βιομήχανος, επιστήμονας ερευνητής, πολιτικός και οραματιστής, άφησε την τελευταία πνοή του και έτσι έκλεισε και «βιολογικά» το κεφάλαιο «ΧΡΩΠΕΙ», μία βιομηχανία η οποία σε μία οποιαδήποτε άλλη χώρα θα γινόταν η «μήτρα» χημικών, πολεμικών και ενεργειακών βιομηχανιών και βιομηχανιών τροφίμων, που θα άλλαζαν την μοίρα της ίδιας της χώρας.


Περισσότερα...

 

Συμπράξεις επιχειρήσεων με Οργαν. έρευνας & διάδοσης γνώσεων στους τομείς εξειδίκευσης RIS3 της ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 20:19

Σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς περιφερειακής προτεραιότητας που στοχεύει η δράση, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας. Επιπλέον επιδιώκει την άμεση και αποτελεσματική διοχέτευση των διαθέσιμων πόρων για την προώθηση ερευνητικών δραστηριοτήτων και την εφαρμογή καινοτομιών στις επιχειρήσεις στους τομείς περιφερειακής προτεραιότητας που στοχεύει η δράση.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 454

leivada_banner copy.png