ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου:Οι θέσεις μας για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020 09:48

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων & του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι, Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου. Το Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα Κίνηση Ενότητας παρουσίασε το όραμα, τις αξίες και τις προτάσεις του για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τη σχέση του με τις τοπικές κοινωνίες.

Η Κίνηση Ενότητας παρουσίασε τις θέσεις της για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας, συνεργασίας, διαφάνειας και ισονομίας. Αναφέρθηκε σε βήματα που πρέπει να γίνουν για την ουσιαστική ενότητα του Ιδρύματος, σε θέματα ακαδημαϊκά, διοικητικά, κτιριακά και άλλα.


Περισσότερα...

 

Με τον υποψήφιο πρύτανη Καθ. Ανδρέα Φλώρο συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 17:26

Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο, συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 , στο γραφείο της, στις Αλυκές Ποταμού, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου.

Στη συνάντηση ο κ.Φλώρος,ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπρύτανη, Αναπληρωτή Καθηγητή, Ευστάθιο Μακρή, ανέπτυξε τους στόχους του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εστιάζοντας στην ανάπτυξη της έρευνας και την ποιοτική και εμπεριστατωμένη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης.


Περισσότερα...

 

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: “Θα τιμηθεί ο Ιωάννης Καποδίστριας στη Λευκάδα”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 17:11

“Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος κυβερνήτης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, ο κερκυραίος γιατρός που έλαβε διαστάσεις ευρωπαίου πολιτικού και διπλωμάτη θα τιμηθεί εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εντός και εκτός της χώρας μας”, δηλώνει η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Θα αναδειχθεί ο ρόλος του στην προετοιμασία της Επανάστασης, στην καλλιέργεια του φιλελληνικού ρεύματος στην Ευρώπη, στις βάσεις που έθεσε για την Ελλάδα ως κρατική οντότητα αλλά και για τα υψηλά ιδανικά της φιλοπατρίας και των αξιών του έθνους που τον χαρακτήριζαν.


Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για τις Πρυτανικές Εκλογές

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 19:51

στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κατέθεσε επισήμως ο Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών Ανδρέας Φλώρος με υποψήφιους Αντιπρυτάνεις τους Ηλία Γιαρένη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας, Ευστάθιο Μακρή, Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Χριστίνα Μπάνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και Χριστίνα Μπενέκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Τουρισμού. Υπό τον τίτλο


Περισσότερα...

 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Βαλσαμή

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 16:39

Τη Δευτέρα 22/6 είχα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΠΣΚΙ) κ. Θέμης Βαλσαμής.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κοινοποίηση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τόσο σε ζητήματα υποδομών, όσο και σε θεσμικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική


Περισσότερα...

 
 

Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου: Τέλος μαθημάτων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 20:48

Περισσότερα...

 
 

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ 54- ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ, «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΓΚΜΠΙ»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Ιούνιος 2020 19:14

ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΒΡΩ ΝΟΗΜΑ...

μετάφραση ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ, εκδόσεις ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ

Οι μεγάλοι συγγραφείς, με την πέννα τους, θέτουν συνεχώς στους αναγνώστες τους ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη, με την ταυτότητα. Οι ήρωες μπορεί να είναι καθημερινοί άνθρωποι, ιδωμένοι στο περιβάλλον τους, στην εργασία, στις σχέσεις τους, στην ιστορικότητα των καιρών, όμως δεν παύουν μέσα από τα διλήμματά τους να αναζητούν νόημα ζωής. Κι αυτό το νόημα, μέσα από τα σωστά και τα λάθη, μέσα από την «περιπέτεια», όπως την νοεί ο Αριστοτέλης, την μετάβαση δηλαδή από το σύνηθες στο δυσάρεστο ή στο καλό που ανατρέπουν την πορεία της ζωής, επαναδιατυπώνεται. Δεν έχει σημασία αν ο


Περισσότερα...

 
 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 20 Ιούνιος 2020 18:54

ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας από 22 μέχρι και 28 Ιουνίου , ο καθένας από μας στο στάδιο του τόπου που βρίσκεται και σε οποιαδήποτε βολική ώρα , μπορεί σε είδος προπόνησης/αγώνα να εκτελέσει 4 αγωνίσματα. Καταγράφει την επίδοση μόνος του ή με την βοήθεια προπονητή ή συναθλητή. Εννοείται , ότι τηρεί όλα τα μέτρα και αποστάσεις που ορίζονται από τις Αρχές. Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουνίου μας γνωστοποιεί τις επιδόσεις του. Την Τρίτη 30 Ιουνίου θα δημοσιεύσουμε στην ομάδα τα συνολικά αποτελέσματα και τις επόμενες μέρες θα στείλουμε σε όλους και ανεξάρτητα από την θέση που κατέλαβαν , διπλώματα σε ηλεκτρονική μορφή , τα οποία ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει στην ομάδα βίντεο ή φωτογραφίες από τις προσπάθειές του.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 171

leivada_banner copy.png