ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
4/2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάλλη – Ληξούρι – Νέα Αρχή

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 20:20

ΝΕΡΟ -ΖΩΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το καλοκαίρι του 2018 το Ληξούρι αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Παλικής βίωσε μια από τις χειρότερες περιόδους από την άποψη της ποιότητος του νερού που η περίφημη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς (ΔΕΥΑΚ) διοχέτευσε για να καταναλώσουμε ως πόσιμο αλλά και για κάθε άλλη χρήση.

Η τελευταία ουσιαστική παρέμβαση στο θέμα της ύδρευσης στην Παλική έγινε την περίοδο 2003 2006 όταν μελετήσαμε με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο νότιο τμήμα της πόλεως του Ληξουρίου, εντάξαμε το έργο στο τρίτο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση του από ευρωπαϊκές πιστώσεις και το παραδώσαμε έτοιμο προς δημοπράτηση στην Δημοτική Αρχή της κ Αλεξανδροπούλου.

Περισσότερα...

 

ΠΙΝ: Τη σύμβαση προϋπ. 200.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του γηπέδου Σκάλας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 19:03

Την σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Εκσυγχρονισμός – βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Σκάλας” υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το έργο με προϋπολογισμό 200.000ευρώ χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με ΚΑΕ 02.10.04.071.9899.04.017.007.001 και συμβασιοποιήθηκε με 147.999,99 ευρώ.

Η ολική προθεσμία περάτωσης του έργου έχει καθοριστεί εντός 210 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Περισσότερα...

 

Στρατούλης – Σαμοΐλης στην Κεφαλονιά: Όχι στη διάλυση του νοσοκομείου και των δομών υγείας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 19:02

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ο Στέφανος Σαμοΐλης υποψήφιος περιφερειάρχης με το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεφαλονιάς – Ιθάκης Γεωργία Παναγιωτάτου με την παρουσία και τοπικών στελεχών της ΛΑΕ και του συνδυασμού έδωσαν σήμερα στο Αργοστόλι συνέντευξη τύπου. Αφού συλλυπήθηκαν την οικογένεια του νεκρού εργάτη στο σημερινό εργατικό δυστύχημα

Περισσότερα...

 

ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 17:33

Περισσότερα...

 

Ανησυχίες στο ΕΒΕΚΙ για την κατάσταση που επικρατεί στο λιμένα Αργοστολίου λόγω έργων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 14:50

Κατόπιν παραπόνων και ανησυχιών που εκφράστηκαν από μέλη του Επιμελητηρίου μας αναφορικά με τη κατάσταση που επικρατεί στο λιμένα Αργοστολίου λόγω έργων , καθώς και στο χώρο πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων ερωτάσθε:

1. Αν η πρώτη προγραμματισμένη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στις 18/04/2019 θα καταστεί εφικτή στο χώρο που προβλέπεται για τη πρόσδεσή του (μπαστούνι)

2. Αν σχετίζεται η απομάκρυνση των μπαζών από το χώρο του λιμένος με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου (όπως δημοσιεύθηκε σήμερα στον τοπικό τύπο), καθώς αυτό θα σήμαινε ότι το πλοίο θα βρίσκεται αρόδου και οι επισκέπτες θα φτάνουν στο λιμάνι με λάντζες, κάτι που είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Περισσότερα...

 
 

Η «πρώτη» της Δημοτικής Κίνησης “Κεφαλονιά – Νησί για όλους”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 17:20

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στον αγώνα διεκδίκησης του δήμου Αργοστολίου, πραγματοποίησε χθες Σάββατο βράδυ στην ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ η δημοτική κίνηση “Κεφαλονιά – Νησί για όλους”.

Ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παντελειός (πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ), Αλέξανδρος Παντελειός παρουσίασε τις αρχές και τις επιδιώξεις της κίνησης, τους στόχους και τις προοπτικές ενώ στη συνέχεια άλλοι ομιλητές όπως ο Γεράσιμος Γαβριελάτος (δικηγόρος) , Διονύσης Τρωϊάνος (μηχανικός), Αγης Κονιδάρης (Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου) αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα θέματα της επιστήμης τους και του προγράμματος της Κίνησης.

Περισσότερα...

 
 

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΙΣΗ...

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 22:41

Περισσότερα...

 
 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 22:34

Οι συμπολίτες μας από όλες τις παραγωγικές τάξεις, οι νέοι άνθρωποι, τα πιο δημιουργικά τμήματα της κοινωνίας μας που σε καθημερινή βάση είτε εμπλουτίζουν το συνδυασμό μας είτε δηλώνουν την θερμή τους υποστήριξη σ’ εμάς, έχουν οράματα και ιδανικά.

Διαπιστώνουμε ότι είναι φορείς πρωτοποριακών ιδεών, προτάσεων και καινοτόμων λύσεων τόσο για την διευθέτηση των προβλημάτων της καθημερινότητας όσο και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του «αύριο» για τον τόπο μας.

Είναι ισχυρή μας πεποίθηση ότι ο πλούτος αυτών των ιδεών πρέπει να αξιοποιηθεί. Στη βάση αυτή δεσμευόμαστε ότι στο Νέο Δήμο Αργοστολίου θα δημιουργήσουμε μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να καταθέτει τις ιδέες του για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας μέσα από διαδικασίες συμμετοχικότητας, διαφάνειας και λογοδοσίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κατεύθυνση των πραγμάτων στον τόπο μας, να φτιάξουμε ένα Δήμο πρότυπο όπου οι εποχές της πελατειακής διοίκησης θα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Της

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/4/2019 #ODUSSEIA


 
 

Σελίδα 1 από 115

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση