ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας συγκαλεί ο ΠΙΝ για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου Κέρκυρας

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 18:51

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, σε συνεννόηση με τον Αερολιμενάρχη Κέρκυρας Αντώνη Γεωργούση, συγκαλεί συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» κατά την προσεχή περίοδο, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και των υψηλών μεταφορικών φόρτων που αναμένεται να επωμιστεί ο αερολιμένας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού).

Περισσότερα...

 

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο ΠΙΝ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 21:51

Με τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης Νομού Κέρκυρας Γιώργο Άνθη και τα μέλη Κώστα Πανάρετο και Ευγένιο Σαλβάνο συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Οι συνδικαλιστές των πυροσβεστών ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ανανέωση και επαναπρόσληψη των συμβασιούχων πυροσβεστών και ζήτησαν την παρέμβασή του καθώς η αντιπυρική περίοδος ξεκινά και επίσημα την 1η Μαΐου. Ζήτησαν επίσης στήριξη στο αίτημά τους για μεταβολή του καθηκοντολογίου τους και απονομή πλήρων καθηκόντων και στους 5ετους θητείας πυροσβέστες προκειμένου να παύσουν οι διακρίσεις στους υπηρετούντες στην Πυροσβεστική.

Περισσότερα...

 

Εκλογές στην τοπική Ν.Δ. και υποψήφιοι για Συνέδριο και ΔΗΜΤΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 15:49

Ενημερώνουμε τα μέλη  της παράταξής   μας  ότι την Κυριακή  3/4/2016  από  ώρα 10:00  έως 19:00  θα πραγματοποιηθούν  εσωκομματικές εκλογές  για την ανάδειξη μελών  ΔΗΜΤΟ   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ,   ΠΑΛΛΙΚΗΣ  και    ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ

Επίσης  θα  διεξαχθεί  η διαδικασία  για την εκλογή προέδρου  ΔΗΜΤΟ   ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΟΝΝΩΝ  με  τους κάτωθι  υποψηφίους:

-ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ   ΗΛΙΑΣ   του   Νικολάου

-ΠΕΤΡΑΤΟΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ  του  Ανδροϊωάννη

Περισσότερα...

 
 

Σύσκεψη Περιφέρειας & Δήμων Ioνίων Νήσων για τη διαχείριση του προσφυγικού

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:23

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή αιρετών της Περιφέρειας και των Δήμων των Ιονίων Νήσων, για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν και το συντονισμό των απαιτούμενων δράσεων.

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς και ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας

Περισσότερα...

 

Εκλογή κομματικών οργάνων Ν.Δημοκρατίας σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:18

Η ΝΕΦΕ  Κεφαλονιάς και Ιθάκης που έχει την ευθύνη διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών  στο νομό μας, για την εκλογή των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τα κάτωθι:

1.         Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες  επικύρωσης  των  υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρων και μελών  των ΔΗΜΤΟ  Αργοστολίου, Παλλικής και  Ελείου Πρόννων,  καθώς και συνέδρων για το τακτικό συνέδριο της νέας δημοκρατίας.

2.   Λόγω  μη ύπαρξης άλλης υποψηφιότητας  ανακήρυξε προέδρους στις κάτωθι ΔΗΜΤΟ

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 189 από 210

leivada_banner copy.png