ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Η ομάδα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ντελίριο"

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 21:32

Η υγεία πρωταρχικής σημασίας και προτεραιότητας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλήσει για την υγεία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένη την τραγική κατάσταση που άφησε στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Και φαίνεται ότι δεν «έβαλε μυαλό», γιατί σπέρνει ανυπόστατες ανακοινώσεις για υποτιθέμενη καθυστέρηση από πλευράς Περιφέρειας Ιονίων Νήσων της ένταξης στο ΕΣΠΑ αναγκαίου εξοπλισμού που χρειάζεται το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Στην απαράδεκτη ανακοίνωση της ομάδας Υγείας ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται η παντελής έλλειψη ορθής ενημέρωσής της, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζει τα πραγματικά δεδομένα, πριν προβεί σε ανακοινώσεις με ψευδές και παραπλανητικό περιεχόμενο.


Περισσότερα...

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Δ. Πάτρας

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 19:34

Η Λαϊκή Συσπείρωση των Δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Δ. Πάτρας, που διεκδικεί τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα.

Το έργο της κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου, αφορά και την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, που έχουν πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στον δρόμο καρμανιόλα που υπάρχει σήμερα. Το έργο αυτό θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές. Όμως, ο ανταγωνισμός των μεγαλοεργολάβων για το ποιος θα κερδίσει από την κατασκευή και την λειτουργία του, και η λογική "κόστους - οφέλους" καθυστερούν για δεκαετίες το έργο με τραγικές συνέπειες.


Περισσότερα...

 

Η πρωτοχρονιάτικη πίττα του Κινήματος Αλλαγής

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 20:02

Προσκαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής το Σάββατο 18/01 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Μουίκης . Θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας μας όπου θα μιλήσει ο κ. Παύλος Χρηστίδης .

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,17/1/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Νέα από την ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 16:36


Κινητοποίηση αγροτών έξω από την Περιφέρεια στις 30 Ιανουαρίου

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας ενόψει του αγωνιστικού δεκαήμερου στα τέλη Γενάρη που αποφάσισε το συντονιστικό της Νίκαιας.

Κλιμάκια της ΟΑΣΚ επισκέπτονται δεκάδες χωριά ενημερώνοντας για την αγροτική κινητοποίηση στις 30 Γενάρη έξω από την ΠΙΝ. Ζήτημα αιχμής η εξευτελιστική τιμή του λαδιού, η αγροτική οδοποιία, η δακοκτονία και ο ΕΛΓΑ.

Την ίδια περίοδο, στις 21 Γενάρη συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί το εκλογικό συνέδριο της


Περισσότερα...

 

Το φαίνεσθαι και το είναι της απορροφητικότητας!!

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 16:35

Η μάχη των εντυπώσεων και των αντιπαραθέσεων περί απορροφητικότητας των κονδυλίων, ανάμεσα στην Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και στην αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, καλά κρατεί.

Επισκέψεις, συναντήσεις, φωτογραφήσεις, μεταφέροντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο, διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του,το ρόλο του καλύτερου διαχειριστή. Κρύβοντας ότι η ανυπαρξία, οι καθυστερήσεις σε έργα υποδομών έχουν να κάνουν με την πολιτική , βάση της οποίας οι πόροι, το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης, το πλαίσιο που κινείται ο προϋπολογισμός της Π.Ι.Ν. είναι προσδιορισμένο μέσα από το Μεσοπρόθεσμο 2018-2022. Κρύβοντας ότι η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση, η ιεράρχηση πόρων από ΠΔΕ και ΕΣΠΑ είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής, ΕΕ και έχει


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 230

leivada_banner copy.png