ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 17:38

1. Γιατί η διαχείριση των αποβλήτων και ο χαρακτήρας της, αφορά στην προστασία της υγείας, του περιβάλλοντος αλλά και του εισοδήματος του λαού των Ιονίων νησιών.

2. Γιατί το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι όργανο που αναδείχτηκε από την ψήφο του λαού, ο οποίος ενημερώνεται και εκφράζει τη θέλησή του με τη συμμετοχή του στις ανοιχτές, δημόσιες συνεδριάσεις και σε αυτόν οφείλει να λογοδοτεί.

3. Γιατί δεν μπορεί να συνεχίζεται, εν κρυπτό, η υποβάθμιση των συνθηκών της ζωής του λαού εξ αιτίας του πολέμου που μαίνεται, ανάμεσα σε μικρότερα ή μεγαλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα, προσδοκώντας τεράστια κέρδη αφού «το σκουπίδι είναι χρυσός».


Περισσότερα...

 

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 17:38

Υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή προσωρινής μεταλλικής γέφυρας Bailey στο ρέμα του Χειμωνικού

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου για την “Κατασκευή Προσωρινής Μεταλλικής Γέφυρας Bailey στη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου του Δήμου Σάμης της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης” υπέγραψε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Η κατάρρευση της γέφυρας του ρέματος του Χειμωνικού που κατασκευάστηκε το 1969 λόγω ΙΑΝΟΥ, αλλά και η καταστροφή του οδοστρώματος από την διάβρωση του πρανούς, υπήρξε


Περισσότερα...

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου σε τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 17:32

Σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ.Θεόφιλος Μιχαλάτος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης , ο Υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος, οι Περιφερειάρχες Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων καθώς και Δήμαρχοι.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι ο εμβολιασμός κατά του Κορωνοϊού – Covid19 όσον αφορά τους κατοίκους των μικρών νησιών έχει ολοκληρωθεί. Τώρα δίνεται


Περισσότερα...

 
 

«Γαλάζια Ελευθερία» με καθολικό εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων όλων των ελληνικών νησιών

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 17:26

-Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό των Περιφερειαρχών & Δημάρχων νησιωτικών περιοχών για το κυβερνητικό σχέδιο εμβολιασμού των κατοίκων όλων των νησιών της επικράτειας – Μέχρι τέλος Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός 36 μεσαίων νησιών και μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί οι κάτοικοι και των 19 μεγαλύτερων ελληνικών νησιών - Έχει ήδη ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός στα 32 μικρότερα νησιά της χώρας

- Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των νησιών, ιδιαίτερα των μικρότερων, που στερούνται δομών και υπηρεσιών υγείας»


Περισσότερα...

 

ΛΗΞΟΥΡΙ 2021 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 10 Μάιος 2021 20:18

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 344

leivada_banner copy.png