ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Καππάτου

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 17:34

«Έρχεται χρηματοδότηση για έργα οδοποιίας σε Σάμη και Ιθάκη»

Χθες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συζητήσαμε για έργα αστικής οδοποιίας στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Συμφωνήσαμε να προωθηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών χρηματοδότηση ύψους περίπου 300.000 ευρώ για τον δήμο Ιθάκης και 300.000 ευρώ για το δήμο Σάμης, προκειμένου οι δύο δήμοι να εκτελέσουν έργα οδοποιίας εντός οικισμών.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο και τους δυο δήμους θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να


Περισσότερα...

 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝΙΟΝ ΑΑΕ ΟΤΑ.

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 22:07

Με πλατιά συμμετοχή των μετόχων και σε κλίμα συναίνεσης, διεξήχθη χθες 30/06/2020 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝΙΟΝ ΑΑΕ ΟΤΑ.

Έγινε εναρμόνιση του Καταστατικού βάσει του Ν4548/2018, ορίστηκε η Ελεγκτική Εταιρεία που θα εκδώσει τα πιστοποιητικά για τις δυο εκκρεμείς εταιρικές χρήσεις 2018 & 2019 και έγινε διεξοδική συζήτηση για το μέλλον της εταιρείας, τις δυσκολίες που ανακύπτουν αλλά από όλες τις πλευρές τονίστηκε η ανάγκη να ολοκληρωθεί με κάθε μέσο η τρέχουσα προγραμματική περίοδος του LEADER/CLLD.


Περισσότερα...

 

Επίσκεψη εργασίας με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη στις δομές υγείας της Κεφαλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 27 Ιούνιος 2020 16:07

Χθες πραγματοποιήθηκε κοινή επίσκεψη εργασίας με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος (6η ΥΠΕ) κ. Γιάννη Καρβέλη στις βασικές δομές υγείας της Κεφαλονιάς.

Με τον κ. Καρβέλη και τους συνεργάτες του, επισκεφθήκαμε απροειδοποίητα τις δομές υγείας, ώστε να δει ο κ. Καρβέλης πως αυτές λειτουργούν σε συνθήκες καθημερινότητας.

Της επίσκεψης είχαν προηγηθεί συναντήσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανταλλαγή εγγράφων για την καλύτερη προετοιμασία της. Σκοπός της επίσκεψης του κ. Καρβέλη ήταν να σχηματίσει άποψη ο ίδιος από κοντά για τεχνικά ζητήματα, να μιλήσει με τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά στις δομές υγείας της Κεφαλονιάς και να προωθήσουμε


Περισσότερα...

 
 

Mε τον κ. Χαρδαλιά στα αεροδρόμια των Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 20:29

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου : «Η επιτυχία του εγχειρήματος για την προστασία της δημόσιας υγείας και την επανεκκίνηση του τουρισμού εξαρτάται από την ενημέρωση και των πολιτών και τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων».

Από τα Ιόνια Νησιά ξεκίνησε την αυτοψία στα αεροδρόμια ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενόψει της έναρξης των διεθνών πτήσεων την 1η Ιουλίου

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, κεκλεισμένων των θυρών, υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, στο αεροδρόμιο «Ι.Καποδίστριας» στην Κέρκυρα, σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, συμμετείχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη


Περισσότερα...

 

Οι σημερινές συναντήσεις του Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 20:10

Συναντήσεις στα Υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτισμού για την Ιθάκη

Σήμερα το μεσημέρι είχαμε πολύ ευχάριστες εξελίξεις για το Δήμο Ιθάκης και τους πολίτες του.

Σε συνάντησή με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό και το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, θέσαμε σημαντικά αιτήματα του Δήμου Ιθάκης για τη στήριξη τόσο των υποδομών του και των υπηρεσιών του σε δυο πεδία.

•Πρώτον, το αίτημα για χρηματοδότηση, ύψους περί τα 50.000 ευρώ, της συντήρησης του συστήματος αφαλάτωσης και υδροδότησης, μιας κρίσιμης υποδομής για πολίτες και επισκέπτες της Ιθάκης. Ο Υφυπουργός ήταν θετικός προς το αίτημα του Δήμου και προσεχώς θα εγκρίνει τη σχετική χρηματοδότηση. Αυτή η θετική εξέλιξη προστίθεται σε προηγούμενη χρηματοδότηση έργου αξίας 95.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την κατασκευή νέου αγωγού σύνδεσης της μονάδας αφαλάτωσης με τη δεξαμενή του οικισμού Σταυρού Ιθάκης.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 9 από 269

leivada_banner copy.png