ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κεφαλληνία στον ρυθμό προετοιμασίας για τον νέο Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 17:44

Η πορεία των προετοιμασιών λειτουργίας του νέου περιφερειακού διαβαθμικού Φορέα ΔιαχείρΙσης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) αποτέλεσαν μεταξύ άλλων το αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου στην Κεφαλονιά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου διαβαθμικού ΦοΔΣΑ.

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού επισκέφθηκε, το χώρο όπου πλέον αποτελεί και την έδρα του νέου υπό σύσταση Φορέα στα πρώτα του βήματα.

Ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου στο ΓΕΜΗ η Α.Ε. Ο.Τ.Α του νέου διαβαθμικού ΦοΔΣΑ.


Περισσότερα...

 

Συνεργασία για την ασφάλεια των ακτών και των πυλών εισόδου

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 17:35

Με τον Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισκέφθηκε χθες, στην έδρα της Περιφέρειας, στις Αλυκές Ποταμού, ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου, όπως είναι τα λιμάνια και η ανάγκη προσήλωσης στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αυστηροποίησης των μέτρων.


Περισσότερα...

 

Νέα από την ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 18:29

Περισσότερα...

 
 

Η θέση μου για το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 08:38

Το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αφορά στις Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις και ψηφίστηκε χθες, αποτελεί μία παρέμβαση πολιτικής, εμβληματική, που προκάλεσε σειρά δημοσίων διαφωνιών αλλά και συγκλίσεων.

Πώς θα γινόταν άλλωστε διαφορετικά, όταν η συζήτηση αφορά στη δημόσια έκφραση των πολιτών και την προστασία του δικαιώματός τους από τον κίνδυνο της κρατικής αυθαιρεσίας και τον σφετερισμό της ανησυχίας τους από ομάδες με συγκεκριμένα κίνητρα και προθέσεις;

Είναι αλήθεια πως διαχρονικά, η μαζικότητα της οργάνωσης και η επιτακτικότητα των αιτημάτων της, ήταν για τα κοινωνικά κινήματα η δύναμη εκείνη που καθιστούσε τη δημόσια διαμαρτυρία πραγματικά παρεμβατική και ουσιώδη.


Περισσότερα...

 

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MY KEP LIVE

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 17:22

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ

O Δήμος Αργοστολίου προβαίνοντας, δια της αρμόδιας υπηρεσίας των Κ.Ε.Π του Δήμου, συντονισμένα και ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εντάχθηκε στους πρώτους 34 Δήμους της χώρας που θα συμμετέχουν στην Α΄φάση του προγράμματος my kep live και θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσεων.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο Αργοστόλι, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου Gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 269

leivada_banner copy.png