ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
5/2021
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου: “Kρείττον εστί το σιγάν του λαλείν”

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 14:01

Εκτίθεται ο κ. Γαλιατσάτος όταν αναφέρεται στο ΕΣΠΑ

Επανερχόμενος στο θέμα της απορρόφησης των πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020 ο κ. Γαλιατσάτος επιβεβαιώνει την φτώχεια των επιχειρημάτων του και την κακή πρόθεση του ιδίου να αναγνωρίσει την πρόοδο της Περιφερειακής Αρχής και να παίξει γόνιμο ρόλο για το καλό των πολιτών.

Ειλικρινά είναι για λύπηση.

Θα ήταν πιο αξιοπρεπές να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος ή ότι τον συμβούλευσαν λάθος ή ότι προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να αφυπνίσει τους υπευθύνους για το καλό του ΕΣΠΑ. Όμως


Περισσότερα...

 

ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ,ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 18:36

Η διοίκηση της Π.Ι.Ν. (ΝΔ1-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ2), καταψήφισε τα αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στα ξενοδοχεία, τον επισιτισμό και σε κλάδους που βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση με τον τουρισμό επιστρατεύοντας και τους 2 συμβούλους της ΧΑ, οι οποίοι απουσίαζαν από την έναρξη της συνεδρίασης, απείχαν από τη συζήτηση εμφανίστηκαν, όμως, ξαφνικά στην ψηφοφορία για να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τις αντεργατικές θέσεις της Περιφερειακής Αρχής.

Η διοίκηση της ΠΙΝ (ΝΔ1-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ2) κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ, στην οποία αναγκάστηκε να προσέλθει, εμφανίστηκε προκλητική, απαξιωτική και κυνική προς τους εργαζόμενους αλλά καθαρή και αποφασιστική ως προς την υποστήριξή της στις απαιτήσεις της μεγαλοεργοδοσίας.

1.Απαξιωτική, αφού ούτε η περιφερειάρχης, ούτε κάποιος άλλος εκπρόσωπος της


Περισσότερα...

 

Είναι ντροπή κύριε Καππάτε να εκβιάζεται συναισθηματικά τους γιατρούς

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 18:35

Ανοικτή επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο των νησιών μας απηύθυνε ο βουλευτής κύριος Καππάτος ζητώντας τους να στελεχώσουν το γενικό νοσοκομείο, μια επιστολή που θα έπρεπε να έχει αποδέκτες το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που το άφησε εν μέσω πανδημίας να καταρρεύσει.

Είναι τουλάχιστον ντροπή κι υποτιμάται η νοημοσύνη γιατρών και πολιτών όταν η κυβέρνηση κι ο βουλευτής που δεν έκαναν τίποτα για την στελέχωση του νοσοκομείου μας, να πετούν το μπαλάκι στον τοπικό ιατρικό σύλλογο, τώρα που η κατάσταση εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Και δεν έκαναν τίποτα γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδιαφορεί πλήρως για την υγεία του κόσμου και οι συνειδητές επιλογές της στοχεύουν στην αποδυνάμωση του Εθνικού


Περισσότερα...

 
 

Βουλευτής Κεφαλλονιάς Και Ιθάκης: Εξάμηνη παράταση και 50% μείωση για τους Δασικούς Χάρτες

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 18:34


Συνολική νομοθετική παρέμβαση για τη Χωροταξία

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την απόφαση για τους δασικούς χάρτες, έλαβαν υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες που εμφανίστηκαν σε μια ιδιαίτερη για όλους περίοδο.

Τα σφάλματα που παρατηρήθηκαν σε όλη την Ελλάδα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών οδήγησαν σε σημαντικές αποφάσεις:

•Στην οριζόντια παράταση κατά 6 μήνες της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες.

•Στη κατά 50% μείωση του παραβόλου που καταβάλουν οι πολίτες για την άσκηση αντιρρήσεων σε κάθε κατηγορία.


Περισσότερα...

 

ΠΣ της ΠΙΝ: Στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 11:53

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: “Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι είναι τα πολύτιμα κεφάλαια και οι εταίροι για την ανάπτυξη και την συνοχή”.

Την συμπαράστασή του στα αιτήματα των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και στην συνεχή αναβάθμιση του ως πολύτιμο κεφάλαιο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής στα Ιόνια Νησιά επανέλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων συζητώντας το θέμα “Μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό, που πλήττονται από την υγειονομική κρίση” που εισήγαγε η παράταξη της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ” κατά την έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov.gr.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 334

leivada_banner copy.png