ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Ένας χρόνος Αριστερά

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 11:04

-Έκλεισε ένας χρόνος από την μεγάλη και ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25 Γενάρη 2015 που έφερε την Αριστερά για πρώτη φορά στην διακυβέρνηση της Ελλάδας, και για πρώτη φορά στην μεταπολεμική Ιστορία χώρας, της άλλοτε λεγόμενης Δυτικής Ευρώπης.

-Οι πολίτες ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε κύρια δύναμη πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής με την προσδοκία να βάλει τέλος σε ένα σύστημα εξουσίας που είχε προσλάβει καθεστωτικά χαρακτηριστικά, να ανακόψει την ελεύθερη “πτώση”  της χώρας και να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής τους, μέσα σε περιβάλλον κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας.

Περισσότερα...

 

Κλιμάκωση των αγώνων της μικρομεσαίας αγροτιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 14:34

Εργατικό λαϊκό μέτωπο ανατροπής του ασφαλιστικού μεσαίωνα και της επίθεσης Κυβέρνησης-ΕΕ-Κεφαλαίου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την μεγάλη κινητοποίηση της μικρομεσαίας αγροτιάς, τα δεκάδες μπλόκα σε όλη την χώρα. Ο αγώνας που κλιμακώνεται γίνεται γιατί η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείται σε ξεκλήρισμα, από την νέα ΚΑΠ,  από  τα συνδυασμένα χτυπήματα στο ασφαλιστικό, στον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους δυσβάσταχτους φόρους που  καταστρέφουν μεγάλο κομμάτι φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, αλιέων και γεωτεχνικών από την παραγωγή.

Ο αγώνας αυτός αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στην αντιδραστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που συνεχίζει και κλιμακώνει την βάρβαρη μνημονιακή επίθεση ενάντια στο λαό. Ενάντια σε όλο το μνημονιακό μπλοκ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που ψήφισαν όλοι μαζί το 3ο μνημόνιο  και κάνουν αντιπολίτευση από δεξιά ζητώντας πιο άμεση και βίαιη υποταγή στην τρόικα. Ενάντια στους φασιστές της Χρυσής Αυγής που

Περισσότερα...

 

Προς την Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης από τους Λιμενικούς για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 13:04

Μετά την επίσημη ενημέρωση που είχαμε την 22-01-2016 από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, σας γνωρίζουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Περισσότερα...

 
 

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Το έργο που έγινε, οι αγκυλώσεις που πρέπει να αντιμετωπισ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 13:02

Το 2015 ήταν μια χρονιά σημαντικών πολιτικών ανακατατάξεων που ταρακούνησαν όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός πήγε για πρώτη φορά αριστερά και αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για το ξεκίνημα μιας επίπονης και μακράς διαπραγμάτευσης. Με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τη στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων, τη διεύρυνση του κοινωνικού κράτους και την προστασία της δημόσιας περιουσίας για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση έδωσε αυτή τη μάχη με διεθνή διάσταση, δημιουργήθηκαν ρήγματα στο σκληρό πυρήνα της ευρωπαϊκής ελίτ και από μέρος του προβλήματος η Ελλάδα έγινε μέρος της λύσης.

Περισσότερα...

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμπαραστέκεται στους αγώνες των αγροτών

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 20:57

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της στους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς της περιφέρειας μας και της χώρας ολόκληρης απ’ άκρο σ’ άκρο της οποίας πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις επιβίωσης.

Οι εξαιρετικά υψηλές εισφορές τόσο για τη σύνταξη όσο και για την υγειονομική περίθαλψη, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φορολόγηση και την αύξηση μέσω του ΦΠΑ του κόστους παραγωγής,  οδηγούν την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας σε διάλυση και τους παραγωγούς σε αφανισμό.

Πρέπει άμεσα το ελληνικό κράτος να επανεξετάσει:

Α) την απόσυρση του από οποιαδήποτε χρηματοδοτική στήριξη  παρείχε

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 269 από 279

leivada_banner copy.png