ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
5/2021
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 18:33

Στην ατζέντα της συνάντησης τα απορρίμματα Ζακύνθου & ζητήματα λειτουργίας της ΠΙΝ

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη συναντήθηκαν, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιοτεχνίας Διονύσιος Τσούκας.

Την συζήτηση απασχόλησε καταρχήν το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο. Από πλευράς ΠΙΝ επισημάνθηκε η σοβαρότητα του ζητήματος καθώς και οι δυσκολίες που υπάρχουν και υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα στήριξης των προσπαθειών για ταχεία και αποτελεσματική λύση, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Υπουργείο, ΠΙΝ και Δήμο Ζακυνθίων. Στόχος της συνεργασίας όλων για εξεύρεση λύσης είναι η αλλαγή της εικόνας του νησιού, η προστασία της  οικονομικής δραστηριότητας ενόψει της τουριστικής περιόδου και η επαναφορά της καθημερινότητας των κατοίκων σε ομαλούς ρυθμούς.

Περισσότερα...

 

Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ 20ής ΦΛΕΒΑΡΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 16:51

ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Αυτά που συμφωνήθηκαν για την Ελλάδα στο πλαίσιο του Eurogroup της 20ης Φλεβάρη αποτελούν ένα νέο γύρο σφαγής για τα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα, με μόνους κερδισμένους τους δανειστές και τις δυνάμεις του κεφαλαίου. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει τα νέα μέτρα ως «επιτυχία», με την πλήρη πολιτική στήριξη των δανειστών-ληστών αποτελεί μία ακόμα τεράστια απάτη, στην ατέλειωτη σειρά της απάτης και του ψέματος που μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Περισσότερα...

 

Βασίλης Ρουχωτάς: ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΛΕΚΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 17:25

Με την ευκαιρία του καρναβαλιού Αλέκο άκουσε μερικές αλήθειες χωρίς τσί  πρέπουσες ρεβεράντσες.

Στις 11 του Απρίλη του 2014 η περιφέρεια ορμήνεψε γραπτά τις υπηρεσίες σου (που νομίζεις ότι κουμαντάρεις) πως τα μπάζα από οικοδομές μπορείς να  πόνε  σε λατομεία η στο ΧΥΤΥ, αφού βέβαια πάρεις και καμιά άδεια όπως λένε οι νομοί και οι γραφές.

Όπως  τα είπε η περιφέρεια  από το ένα αυτί τα έβαλες  και από το άλλο τα έβγαλες και απευθυνομαι σε σένανε γιατι εσύ   είσαι ο Δήμαρχος δηλαδή ο υπεύθυνος για κάθε καλό αλλά και κάθε κακό..

Περισσότερα...

 
 

Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ «νεκραναστήθηκε» στην Κέρκυρα!

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 17:19

Τα παλιά «συνεταιράκια» συνασπίζονται απέναντι στον Περιφερειάρχη

Η αθλιότητα που διέπραξε γνωστός παράγοντας τοπικού τηλεοπτικού σταθμού σε βάρος του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, χαλκεύοντας τα γεγονότα και «κατασκευάζοντας» βίντεο ώστε να τον εμφανίσει ότι δήθεν υβρίζει τις Κερκυραίες και Κερκυραίους συμπατριώτες, είναι ήδη γνωστή και έχει πλήρως αποκαλυφθεί τόσο ως πρακτική όσο και ως σκοπιμότητα.

Η υιοθέτηση όμως αυτής της αθλιότητας από τις νομαρχιακές επιτροπές (;) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και η σπουδή των εκπροσώπων τους να επιτεθούν προσωπικά στον περιφερειάρχη με ανοίκειους χαρακτηρισμούς προκαλεί ασφαλώς ορισμένα σοβαρά ερωτηματικά:

Περισσότερα...

 

Για τον απολογισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλλονιάς για το 2016

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 16:10

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ «ΑΝΤΕΧΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του απολογισμού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς για το 2016 η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει τα παρακάτω:

Η πολιτική προστασία είναι μια βασική λαϊκή ανάγκη και απαιτεί σχεδιασμό, δράσεις, έργα, παρεμβάσεις, εκπαίδευση κ.α. από την πλευρά της κυβέρνησης και της τοπικής διοίκησης, προκειμένου να θωρακιστεί  και να εξασφαλιστεί η ζωή, η υγεία και η περιουσία του Λαού και των εργαζομένων απέναντι στα φυσικά φαινόμενα, καταστροφές, κ.α.  Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση όλων των αναγκαίων εγγειοβελτιωτικών, αντιπλημμυρικών, αντιπυρικών, οδικών και άλλων έργων υποδομής, που θα προλαμβάνουν, θα αμβλύνουν και θα αντιμετωπίζουν τους κινδύνους  πρέπει να είναι πολιτικές προτεραιότητες.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 261 από 334

leivada_banner copy.png