ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mεγάλη φωτιά στο ΧΥΤΥ στην Παλοστή / Αίτημα για κλείσιμο παραθύρων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2020 12:15

Περισσότερα...

 

Σε έκτακτη ανάγκη η Πύλαρος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2020 18:25

Εγκαταλελειμμένη περιοχή και χωρίς πρόληψη και σχεδιασμό οχύρωσης τα τελευταία χρόνια

Την επικίνδυνη κατάσταση της περιοχής της Πυλάρου (Δήμος Σάμης) στην Κεφαλονιά και την επείγουσα ανάγκη αντιπλημμυρικής προστασίας συζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, με αφορμή την επερώτηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με θέμα “Σχετικά με τα άμεσα αντιπλημμυρικά έργα και τα μέτρα πολιτικής προστασίας στη περιοχή του Δήμου Σάμης Κεφαλονιάς (Αγ.Ευφημίας, Μακρυώτικα, Δρακοπουλάτα, Μονή Θεμάτων, Καραβόμυλος, Πουλάτα, Σάμη κ.λ.π.)” στην τακτική συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020 με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.


Περισσότερα...

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει: Πολλαπλές εμπρηστικές επιθέσεις στον Δήμο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 20:30

Περισσότερα...

 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 20:38

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 24η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στις υπ΄ αριθμ. πρωτ. 18318/13-3-2020(ΑΔΑ:9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) και 40/20930/31-3-2020(ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-5ΟΨ) εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, την 4η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 προκειμένου να συζητηθεί τα παρακάτω θέματα:

1. «Αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Δήμου Ληξουρίου κατόπιν αιτήσεων τους.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος


Περισσότερα...

 

Η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 20:19

Η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη έδωσε το σύνθημα της επανάστασης στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης , βάζοντας τα θεμέλια για την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη χώρα μας .Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία , λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν πάντοτε επίκαιρα και αποτελούν για εμάς πυξίδα για το μέλλον , θέτοντας πάντα την πρόοδο σαν οδηγό, μακριά τόσο από τη συντήρηση όσο και από τον στείρο αρνητισμό .Έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις, όπως είχε και το ΠΑΣΟΚ κατά την ίδρυσή του. Τότε ήταν η εδραίωση της Δημοκρατίας και η τραγωδία της Κύπρου. Σήμερα είναι η πανδημική κρίση, η όξυνση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας που είναι προ των πυλών, η κλιματική αλλαγή. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. , το Κίνημα Αλλαγής , βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, διότι η ιστορική συγκυρία το απαιτεί. Εκπληρώνοντας τη διαχρονική προσήλωση της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ στο εθνικό συμφέρον, βάζοντας και πάλι πλάτη στα δύσκολα, χωρίς να λιποτακτήσει από την ευθύνη για μικροκομματικό όφελος.

Όπως ακριβώς κάνει σταθερά από το 1974.

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 


 
 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 20:15

Στη συνεδρίασή του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ζάκυνθο είχαμε θέσει το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ειδικά για τη Ζάκυνθο. Όπως είναι γνωστό με δική σας ευθύνη δε συζητήθηκε στη συνεδρίαση. Τα προβλήματα και η τραγική κατάσταση στη Ζάκυνθο παραμένουν όπως ακριβώς αναφέρονταν στην προηγούμενη εμπεριστατωμένη και αναλυτική εισήγηση.

(Η ανακύκλωση δεν γίνεται στο ΚΔΑΥ, καθώς έχει διαλυθεί, ο ιδιώτης έχει αποχωρήσει και τα ανακυκλώσιμα φορτώνονται για Αγρίνιο χωρίς διαλογή!

στο ΛΙΒΑ συνεχίζεται ασταμάτητα το νέο περιβαλλοντολογικό έγκλημα. Τα δέματα σήμερα έχουν φτάσει τους 80 χιλιάδες τόνους, ελάχιστο προσωπικό και κατεστραμμένος εξοπλισμός, πορεία ιδιωτικοποίησης κλπ.)


Περισσότερα...

 
 

Επερωτήσεις Λαϊκής Συσπείρωσης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 21:48

ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Σχετικά με άμεσα Αντιπλημμυρικά Έργα και μέτρα Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή του Δήμου Σάμης Κεφαλονιάς (Αγία Ευφημία, Μακρυώτικα, Δρακοπουλάτα, Μονή Θεμάτων, Καραβόμυλος, Πουλάτα, Σάμη κ.λ.π.)»

Ως Περιφερειακή Αρχή (Ν.Δ & ΚΙΝΑΛ) στην 35η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 26.08.2020, εισηγηθήκατε δυο ποσά των 20.000 + ΦΠΑ για τον καθαρισμό του υδατορέματος, Μακρυώτικων και το άνοιγμα λεκανών που προϋπήρχαν αλλά έκλεισαν από τις περσινές πλημμύρες και για τον καθαρισμό του υδατορέματος και λεκανών στην περιοχή της Ι.Μ. Θεμάτων και επισκευή και δημιουργία νέου θεμελίου σε αυτή. Την πρόταση αυτή ψήφισαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή.


Περισσότερα...

 
 

Νέα από την ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 21:43

Περιφερειακή Αρχή: Ένα χρόνο στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

|| https://pin.gov.gr/?p=25165

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, η νέα Περιφερειακή Αρχή ανέλαβε το τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με όραμα και φιλοδοξία για τα Ιόνια Νησιά και για τους Επτανήσιους

Με πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων και μεταξύ νησιών η Περιφερειακή Αρχή, ανοικτή στην Ευρώπη και στον σύγχρονο κόσμο του εξελίσσεται γρήγορα, σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση, την Κυβέρνηση, με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, υλοποιεί έργα για την καλύτερη καθημερινότητα, για την αναπτυξιακή προοπτική, για την ασφάλεια στην υγεία, για την σύγχρονη επαγγελματική εκπαίδευση, για


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 3 από 174

leivada_banner copy.png