ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμπαραστέκεται στους αγώνες των αγροτών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 20:57

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της στους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς της περιφέρειας μας και της χώρας ολόκληρης απ’ άκρο σ’ άκρο της οποίας πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις επιβίωσης.

Οι εξαιρετικά υψηλές εισφορές τόσο για τη σύνταξη όσο και για την υγειονομική περίθαλψη, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φορολόγηση και την αύξηση μέσω του ΦΠΑ του κόστους παραγωγής,  οδηγούν την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας σε διάλυση και τους παραγωγούς σε αφανισμό.

Πρέπει άμεσα το ελληνικό κράτος να επανεξετάσει:

Α) την απόσυρση του από οποιαδήποτε χρηματοδοτική στήριξη  παρείχε

Περισσότερα...

 

Ο κ. Σπύρου και η σχέση του με τον Πλούταρχο…

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 20:48

Συνεχίζει την κατηφορική και μοναχική πορεία του ο κ. Σπύρου, επιμένοντας σε ανακρίβειες για το ΕΣΠΑ, αναμασώντας τετριμμένα κλισέ και ιδεολοψίες. Άλλωστε τα ίδια περίπου δηλώνει σε κάθε ευκαιρία στις πολυπληθείς εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δεν θα του κάναμε το χατήρι να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του, αν δεν θεωρούσαμε εξόχως σημαντικό το θέμα των έργων που επί ημερών του κ. Σπύρου απεντάχθηκαν, την κακοδιαχείριση που διαπιστώθηκε στην ΕΤΙΝ, τις ευκαιρίες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που άφησε ανεκμετάλλευτες, τα κονδύλια που χάθηκαν από διασυνοριακά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο κ. Σπύρου πριν μας «κουνήσει το δάκτυλο» ως εξαίρετος μαθητής της προσφιλούς του «κυρίας δασκάλας» Ανγκέλας Μέρκελ (για να θυμηθούμε και το πρόσφατο παρελθόν του κ. Σπύρου και τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την Γερμανίδα Καγκελάριο) θα έπρεπε να απαντήσει για τα πεπραγμένα της θητείας του στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αυτά τα ερωτήματα ο κ. Σπύρου είτε αδυνατεί είτε δεν επιθυμεί να τα απαντήσει.

Περισσότερα...

 

Πρόσκληση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 12:16

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 165 παρ.1&2, αρ.282 παρ.16, και αρ.167-169 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε σε συνεδρίαση  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  και ώρα  10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, στις Αλυκές Ποταμού, προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 1η: Για το σκάνδαλο της εγκατάστασης δύο εργολάβων για το ίδιο έργο: «Παράκαμψη Αυλιωτών».

Επερωτών: Ο επικεφαλής της  παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση» κ. Γεώργιος  Καλούδης.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Για την τραγική κατάσταση των  Νεφροπαθών στα Νοσοκομεία μας  και για το αποτέλεσμα των επισκέψεών σας  στον Υπουργό Υγείας.

Επερωτών: Ο επικεφαλής της  παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση» κ. Γεώργιος  Καλούδης.

Περισσότερα...

 

Απάντηση στον κ. Σπύρου από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 18:00


«Σιγά…….ο κ. Σπύρου κοιμάται ( κι ονειρεύεται!)» ή  «η αυτογελοιοποίηση ενός πολιτικάντη»

Είναι μειονέκτημα στην καθημερινή ζωή και στην κοινωνία κάποιος να ζει και να φέρεται έχοντας δημιουργήσει ένα δικό του φανταστικό κόσμο που  πόρρω  απέχει  από την πραγματικότητα. Σχεδόν πάντοτε έχει αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο.

Όταν όμως αυτό συμβαίνει και σε κάποιον που ασχολείται με την πολιτική , τότε η γελοιοποίηση του είναι ίσως η πιο ανώδυνη συνέπεια της συμπεριφοράς του.

Περισσότερα...

 

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ.Ι.Ν.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 17:42

Κατ΄ άρθρο 16  του Κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

ΠΡΟΣ

1) Τον  Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ.Χρήστο Μωραίτη,

2)Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρο  Γαλιατσάτο,

Κέρκυρα  21 Γενάρη 2016

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Περιφερειάρχη,

1.Από τις 23 Νοέμβρη 2015 σας είχαμε ζητήσει, ως δικαιούμαστε και εσείς

Περισσότερα...

 
 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 17:09

Την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κυρία Νικολέττα Πανδή επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου οι πρόεδροι φορέων του Ε.Τ.Α.Α (ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ.) Κέρκυρας κύριοι Βραδής Ιωάννης , πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας , Μακρής Θανάσης , Αντιπρόεδρος ΤΕΕ Κέρκυρας , Γονίδη Μαρία , πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας , Ραψομανίκης Ευγένιος , πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας , Πανδής Γεώργιος , πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας  με θέμα το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό

Περισσότερα...

 
 

Νέα από την ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 16:25

Αρωγή στα αιτήματα των τροφίμων των Φυλακών Κέρκυρας από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο

Στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των αιτημάτων των κρατουμένων στις Κλειστές Φυλακές Κέρκυρας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος εξετάζει μεθόδους και τρόπους για τη συνεργασία αλλά και την υποστήριξη της Περιφέρειας σε δράσεις και έργα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις Φυλακές Κέρκυρας, όπου μετέβη συνοδευόμενος από τους  αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μιχαλά, Στραβοράβδη και Τσούκα καθώς και τον Εκτελεστικό

Περισσότερα...

 
 

Σάμη: να απομακρυνθούν τώρα οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από το κέντρο της πόλης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 13:19

Έγινε χτες το μεσημέρι, η κοπή της πίτας του Τ.Σ. Σάμης, από τον από τον Πρόεδρό του κ, Γαβριήλ Ρασσιά.  Κατόπιν, ακολούθησε, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Τ.Σ. με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκονται τοποθετημένες, στο κτήριο του ΟΤΕ, στο κέντρο της Σάμης.

Στην συνεδρίαση, είχαν καλεστεί και πήραν τον λόγο για το θέμα και φορείς της πόλης, (σύλλογοι, Πρόεδροι Τ.Σ. της περιοχής κλπ).  Τον λόγο πήραν επίσης και πολίτες που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση. Από την μεριά της Δημοτικής Αρχής, ουδείς παραβρέθηκε. Από την Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Κεφαλονιά», συμμετείχε στην συνεδρίαση του Τ.Σ. ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης, κ. Θεόδωρος Φλωράτος.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 174 από 179

leivada_banner copy.png