ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Τώρα έχω δικαίωμα να μιλήσω»

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 16:47

Το σύστημα της συκοφάντησης με «δίκασε» 1000 φορές. «Δίκασε» εμένα», «δίκασε» τη γενιά μου, «δίκασε» τη Λειβαθώ. Συκοφάντησαν και «καταδίκασαν» άξιους ανθρώπους, έντιμους Δημάρχους, αξιοπρεπή Δημοτικά Συμβούλια, μια κοινωνία ολόκληρη, τη Λειβαθώ.

Σήμερα κριθήκαμε εκεί που έπρεπε, από την Ελληνική Δικαιοσύνη και απαλλαγήκαμε από κάθε κατηγορία. Δεν υπεράσπισα τον εαυτό μου, υπεράσπισα τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, υπεράσπισα τον τόπο μου, την κοινή μας ιστορία.

Δεν περιμένω να μου ζητήσουν συγνώμη. Περιμένω όμως να ζητήσουν συγγνώμη από όσους πλήγωσαν, τραυμάτισαν, προσέβαλλαν. Να ζητήσουν συγνώμη από τις οικογένειες τους, από τα παιδιά τους. Από όλους αυτούς που τόσα χρόνια, βάρβαρα έθιξαν. Εγώ κοιτάω μπροστά.

Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, η αθώωση της Λειβαθούς είναι δικαίωση μιας ολόκληρης αυτοδιοικητικής γενιάς. Δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά όλους όσους ασχολήθηκαν με την Αυτοδιοίκηση στα νησιά μας, πριν τη σύσταση του Δήμου Κεφαλονιάς. Είναι η δικαίωση μιας γενιάς και ενός έργου.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας συμπαραστάθηκαν, τους τόσους πολλούς. Θέλω να ευχαριστήσω μια κοινωνία που μας πίστεψε.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

 

Ανακοινώσεις από το γραφείο του Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτου

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 16:46

Συναντήσεις εργασίας του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στα Υπουργεία Εργασίας και Πολιτισμού

Σήμερα 18/9 επισκέφθηκα το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συνάντησα τον κ. Παναγιώτη Δουφεξή, Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τον κ. Δουφεξή συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Η επίσκεψη μου ήταν σε συνέχεια της συνεργασίας που είχα στα γραφεία του ΟΑΕΔ στο Αργοστόλι, με την προϊσταμένη της υπηρεσίας κα Ζηνοβίας Βαβάση, την περασμένη εβδομάδα.

Περισσότερα...

 

Συνάντηση Βουλευτή Παναγή Καππάτου με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 19:03

Θετική εξέλιξη στο πρόβλημα των ολιγομελών τμημάτων

Με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχα την ευκαιρία για μια εκτενή συζήτηση επί ζητημάτων που άπτονται του χαρτοφυλακίου της και αφορούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήσαμε ήταν τα προβλήματα των σχολικών υποδομών στο νομό μας, η δυσκολία πρόσβασης για τους μαθητές σε σχολεία που ο ορεινός χαρακτήρας των νησιών μας καθιστά δυσπρόσιτα καθώς και σειρά ζητημάτων που αφορούν στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Ακόμη, λαμβάνοντας υπόψη την άμεση ανταπόκριση της Yφυπουργού σε ζητήματα που έχουν τεθεί τόσο από φορείς της εκπαίδευσης των νησιών μας όσο και από εμένα υπό τη θεσμική μου ιδιότητα, την ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει. Ήδη, το αίτημα της διατήρησης ολιγομελών τμημάτων που ικανοποιούν εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού μαθητών λυκείου του τόπου μας, έτυχε της έγκρισής της.

Είναι σημαντικό που η ηγεσία ενός τόσο κρίσιμου για την καθημερινότητά μας υπουργείου, ανταποκρίνεται σε προβλήματα η λύση των οποίων κρίνεται αναγκαία, επιδεικνύοντας τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά αντανακλαστικά.

Περισσότερα...

 
 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 18:41

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,

Με την επίκληση του μισού σχεδόν ποινικού κώδικα, σέρνονται ως κατηγορούμενοι σε δίκη από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς, αρκετοί συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και μικροϊδιοκτήτες των τσακισμένων από τους σεισμούς του 2014 εργατικών πολυκατοικιών. Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι «….παρέλειψαν να προβούν στην άρση της επικινδυνότητας των ανωτέρω ακινήτων, και δη στην άμεση κατεδάφιση αυτών,…..παρότι τους κοινοποιήθηκαν τα…πρωτόκολλα αυτοψίας επικίνδυνα ετοιμόρροπου κτίσματος της ΥΑΣ …».

Περισσότερα...

 

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Προκήρυξη Συνεργασίας με Παθολόγο και Τεχνολόγο Ραδιολογίας

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 18:40

Με την έγκριση συνεργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με έναν Παθολόγο και έναν Τεχνολόγο Ραδιολογίας-Ακτινολογίας το Υπουργείο Υγείας ανταποκρίνεται σε ένα ζωτικής σημασίας αίτημα του Νομού μας

Έχοντας από τη πρώτη στιγμή θέσει τα θέματα της υγείας σε κορυφαία προτεραιότητά μου, εξέφρασα επισήμως στους αρμόδιους Υπουργούς την ανάγκη άμεσης κάλυψης των θέσεων για την παθολογική κλινική και το ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Η εν λόγω απόφαση αποτελεί μια αρχική δικαίωση των προσπαθειών για τη ποιοτική αναβάθμιση του νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Ο προσωρινός ωστόσο χαρακτήρας της προκήρυξης δε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Η ανάγκη να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση στην ανάγκη του ΕΣΥ για ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό είναι δεδομένη και έχει τεθεί υπόψη των αρμοδίων στο πλαίσιο της αναμονής σχετικής προκήρυξης θέσεων προσωπικού ΕΣΥ.

Με τη παρούσα ανακοίνωση προσκαλώ τον ιατρικό και επαγγελματικό κόσμο της υγείας του Νομού μας να αγκαλιάσουν αυτή τη λύση για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου. Σε κάθε περίπτωση, η επιδίωξη καλύτερων και μονιμότερων λύσεων εξακολουθεί να αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

 
 

Σελίδα 1 από 214

leivada_banner copy.png