ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 13:14

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε στο γραφείο του την Πρέσβη του Μαυροβουνίου κα Άνα Βουκαντίνοβιτς και τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κ. Παύλο Ευθυμίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Μαρίνα Βεργωτή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο Σταύρος Κορκός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου μας και αντίστοιχων φορέων του Μαυροβούνιου. Ειδικότερα συζητήθηκαν συνεργασίες και πιθανές συνέργειες στους εξής τομείς.


Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση από τον Δήμο Αργοστολίου

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 00:46

Από το Δήμο Αργοστολίου υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ και της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Καλούνται οι πολίτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι 31 Αυγούστου, καθώς σύμφωνα με ανακοινώσεις του Υπουργείου, δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tetragonika.govapp.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου (Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας & Κτηματολογίου) και στα τηλέφωνα 26713 60107, 26713 60108.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/8/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 

Θετικές δικαστικές αποφάσεις για το Δήμο Ληξουρίου Κεφαλλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 00:40

Στην υπόθεση «κληρονομίας Σπυρογεράσιμου Τυπάλδου»

Σε συνέχεια της καθ’ όλα θετικής για το Δήμο μας πρωτόδικης απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, το Νοέμβριο 2019, δυνάμει της οποίας ο Δήμος μας δύναται πλέον και διεκδικεί πολύ υψηλό ποσοστό συμμετοχής του στην εταιρεία ΣΙΚΥΩΝ ΜΠΗΤΣ ΑΕ, ακολούθησε άλλη μια δικαστική νίκη.

Αυτή τη φορά, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Δήμος μας,στις αρχές Ιουλίου 2020,το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου έκανε καθ’ ολοκληρίαν δεκτό το αίτημά μας χορηγήσεως προσωρινής δικαστικής προστασίας, απαγορεύοντας προσωρινώς στους


Περισσότερα...

 
 

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 16:27

Σήμερα συμμετείχα σε σύσκεψη στο δημαρχείο Ιθάκης με τον Έπαρχο κ. Λιβιτσάνη, το Δήμαρχο κ. Στανίτσα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιαμπόλη, καθώς και αντιδήμαρχους του Δήμου Ιθάκης.

Στη σύσκεψη είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για όλα τα ζητήματα που υπάρχουν στο νησί, καθώς και για την εξέλιξη θεμάτων που μου είχαν αναδείξει οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ιθάκης σε προηγούμενες συναντήσεις μας.

Στην Ιθάκη βρίσκομαι από χθες 6 Αυγούστου για να παραβρεθώ στην εορτή της εκκλησίας του Σωτήρος στο Σταυρό. Την ίδια μέρα επισκέφθηκα και άλλους οικισμούς της Ιθάκης και είδα από κοντά σημεία όπου γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις για τους πολίτες, όπως οι εγκαταστάσεις αφαλάτωσης και υδροδότησης, καθώς και το νέο λιμάνι στον Πισαετό.


Περισσότερα...

 

ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 16:08

Με ψέματα που υπογράφει ο Πρόεδρος, προσπαθεί να απαντήσει η Περιφερειακή Αρχή στην Ανακοίνωση- καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη μεθόδευση με στόχο να μη συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο της Ζακύνθου.

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ

Αναφέρει ο Πρόεδρος: «Δεν έγινε καμία συμφωνία για ολοκλήρωση των θεμάτων έως τις 14:30, μόνον εκτίμηση για την ώρα ολοκλήρωσης, μιας και κάποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έπρεπε να ταξιδέψουν. Συμφωνία –επ’ ουδενί- δε γίνεται...»

Η αλήθεια είναι ότι με εσάς (εκτός αν ήσασταν άλλος), συμφώνησε στην αρχή της δεύτερης συνεδρίασης (Κυριακή), η Λαϊκή Συσπείρωση και ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, να συζητηθούν πρώτα οι προγραμματικές μέχρι τις 11.00. Το αναφέρετε άλλωστε, στην παρακάτω παράγραφο, απλά το συσκοτίζετε σκοπίμως με τις δύο ημέρες των συνεδριάσεων. Με εσάς επίσης συμφωνήσαμε τα δύο θέματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14.30. Μέχρι τις 11.00


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 269

leivada_banner copy.png