ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διπλή αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody's

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2019 13:17

Σε αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου κατά δυο βαθμίδες, σε Β1 από Β3 προχώρησε ο οίκος Moody’s, θέτοντας σταθερό outlook, από θετικό.

Όπως αναφέρει, οι λόγοι για την αναβάθμιση της χώρας είναι:

- Το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων δείχνει εδραιωμένο και οι ήδη υλοποιημένες μεταρρυθμίσεις έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Η ενίσχυση της οικονομίας σε συνδυασμό με την επιτήρηση από τους δανειστές θα μειώσει περαιτέρω το ρίσκο ανατροπής των μεταρρυθμίσεων.

Περισσότερα...

 

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 12:16

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε με δικό της περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ στην έκθεση "IFT Belgrade 2019", που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρά την γενική διαπίστωση ότι η συνολική επισκεψιμότητα της έκθεσης αυτής ήταν πτωτική λόγω του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στο περίπτερο της Π.Ι.Ν υπήρξε μεγάλη προσέλευση του κοινού και το υλικό (το οποίο ήταν στη Σερβική γλώσσα) εξαντλήθηκε. Χαρακτηριστικό ήταν η ιδιαίτερη ζήτηση για χάρτες από όλα τα νησιά, κάτι που υποδηλώνει απόφαση για επίσκεψη στον προορισμό.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος, Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Κώστας Κόκλας, Τουριστικοί Επιχειρηματίες από τα Ιόνια Νησιά, όπως ο Πρόεδρος του AOCTA κ. Βασίλης Καλούδης και άλλοι Τουριστικοί Πράκτορες και Ξενοδόχοι.

Περισσότερα...

 

Συμφωνία Τσίπρα – Εφοπλιστών για καταβολή του 10% των εισαγόμενων μερισμάτων των

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 12:09

Τουλάχιστον 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως θα εισέρχονται στα δημόσια ταμεία, όπως προκύπτει από το νέο Συνυποσχετικό μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ναυτιλιακής Κοινότητας, που υπογράφηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, με το νέο Συνυποσχετικό «πλέον καθίσταται μόνιμη η καταβολή ποσού που αντιστοιχεί στο 10% των εισαγόμενων μερισμάτων των μελών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών». Σημειώνεται ότι «με βάση το ύψος των δηλωθέντων μερισμάτων των τελευταίων ετών, το ποσό που θα εισρέει στα δημόσια ταμεία θα είναι κατ΄ ελάχιστο 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως» και υπογραμμίζεται ότι «η υπογραφή του Συνυποσχετικού, ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης διαπραγμάτευσης, με την κυβέρνηση να επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια για το δημόσιο συμφέρον».

Περισσότερα...

 
 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 14:29

ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΕΔΡΑΣ ΟΗΕ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, 11 - 15 Φεβ. 2019

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομάδα Επτανησιακής κουζίνας και τουριστικής Προβολής των Ιονίων Νήσων στο κτήριο της έδρας του Ο.Η.Ε στη Βιέννη, από 11 έως 15 Φεβρουαρίου.

Η παραπάνω εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την εκεί Ελληνική Πρεσβεία - Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων και της Αυστριακής εταιρείας (εστίασης) ‘’Eurest Osterreich GmbH’’.

Η συνεργασία αυτή, ξεκίνησε να σχεδιάζεται από τον Ιανουάριο του 2018 και εκτός των παραπάνω, η ΠΙΝ συνεργάστηκε με Φορείς και ιδιώτες όπως το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς &

Περισσότερα...

 

Συνέντευξη στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση της Σερβίας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Γαλιατσάτο

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 17:06

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3430621/turisti-iz-srbije--najverniji-u-jonskoj-regiji.html

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/2/2019, #ODYSSEIA

 
 

Σελίδα 19 από 191

leivada_banner copy.png