ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Τουριστική Έκθεση Βιέννης

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 19:49

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό στα νησιά μας, όπως αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων- με δικό της περίπτερο εντός του ΕΟΤ-, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ferienmesse», που πραγματοποιείται από τις 16 έως 19 Ιανουαρίου στη Βιέννη.

Η «FerienMesse», η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση που διεξάγεται στην Κεντρική Ευρώπη, προσελκύει ετησίως περισσότερους από 150.000 επισκέπτες και αποτελεί βαρόμετρο για τον τουρισμό, καθώς δίνει το στίγμα και τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν την πορεία της νέας τουριστικής περιόδου. Στη φετινή έκθεση παίρνουν μέρος 800 εκθέτες από 80 χώρες.


Περισσότερα...

 

ΕΒΕΚΙ: Μεταφορικό Ισοδύναμο

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 17:36

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ 2019 ΤΟΥ Μ.Ι. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για την 3η φάση 2019 του Μεταφορικού Ισοδύναμου και ορίζεται νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης η Δευτέρα 17/2/2020.

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα υποβολής παρέχεται στους δικαιούχους που υπάγονται στα οριζόμενα της ισχύουσας Πρόσκλησης. Στην παρούσα φάση επιτρέπεται μόνο η εισαγωγή, επεξεργασία και αποθήκευση παραστατικών για το 2019.


Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα CIAK : Ανάπτυξη οπτικοακουστικών μέσων και τουρισμού μέσω Interreg

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 17:32

Εταίρος η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στις 9π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 2η Εταιρική Συνάντηση, στο πλαίσιο του έργου CIAK (“Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema”), το οποίο αναφέρεται σε οπτικοακουστικές παραγωγές. Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφέρειας, πρώην Νομαρχία, (ισόγειο, Σπ. Σαμάρα 13, Κέρκυρα) θα συζητηθούν μεταξύ των εταίρων θέματα, όπως η πορεία υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου, τυχόν προβλήματα καθώς και τα επόμενα βήματα για την επιτυχή υλοποίησή του.

Το CIAK, του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται περίπου στο ποσό της τάξης των 900.000 ευρώ , από το πρόγραμμα Interreg V-A Greece-Italy Programme 2014-2020, στοχεύει στην ενίσχυση του οπτικοακουστικού τομέα στις περιφέρειες, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτό (Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Απουλίας), μέσα από στοχευμένες εκπαιδευτικές δράσεις στον κινηματογράφο και στον οπτικοακουστικό κλάδο. Ειδικότερα ο προϋπολογισμός του έργου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέρχεται στις 81.000 ευρώ.

Η αξιοποίηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω ταινιών μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, μυθοπλασίας, κινούμενων σχεδίων για την κοινή ιστορία της Ιταλίας και της Ελλάδας θα βελτιώσει την τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής υποστηρίζοντας μια διασυνοριακή κοινότητα που αποτελείται από τους φορείς της δημιουργικής βιομηχανίας.

Το CIAK αναμένεται να παράγει βιώσιμα αποτελέσματα, δεδομένου ότι ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη συγκεκριμένων διακρατικών πολιτικών και συνεργασιών για την προώθηση δημιουργικών βιομηχανιών, οι οποίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στην προώθηση της «οικονομικής ανάκαμψης» στις πλέον προηγμένες χώρες. Το κύριο όφελος της διακρατικής συνεργασίας είναι η δυνατότητα αξιοποίησης ενός μεγαλύτερου εύρους πόρων, μουσικών και πολιτιστικών, από τους ήδη διαθέσιμους σε κάθε χώρα. Ο τελικός σκοπός του έργου είναι να επιτευχθεί η τεχνογνωσία και η προσέλκυση μεγάλων διεθνών φορέων της κινηματογραφικής βιομηχανίας.


Περισσότερα...

 
 

Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός της ΑΑΔΕ για τα ηλεκτρονικά βιβλία – Οι αντιδράσεις των Λογιστών

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 20:05

Πάνω από 1.000.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποχρεωθούν εντός του 2020 να διαβιβάζουν στο σύστημα TAXISnet τα δεδομένα όλων των φορολογικών στοιχείων που εκδίδουν και ταυτόχρονα να τηρούν ηλεκτρονικά τα φορολογικά βιβλία τους.

Τα μέτρα αυτά θα έχουν τεθεί σε εφαρμογή έως τα μέσα του νέου έτους, σύμφωνα με τον αναθεωρημένο σχεδιασμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για τον οποίο ο διοικητής της Αρχής Γιώργος Πιτσιλής ενημέρωσε τους φορείς της αγοράς.

Βάσει των όσων έχει πει ο κ. Πιτσιλής, σε συνάντηση με τους προέδρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνο Μίχαλο, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Γιώργο Καρανίκα και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας Γιώργο Καββαθά,


Περισσότερα...

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΩΝ 2020 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 20:45

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 16 από 221

leivada_banner copy.png