ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες μέσω του προγράμματος Leader

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 22 Μάρτιος 2020 21:02

Επενδυτικές ανάσες έρχεται να δώσει η διάθεση επιπλέον πόρων για την υλοποίηση Τοπικών Ολοκληρωµένων Αναπτυξιακών Στρατηγικών (CLLD/ Leader) στην Κεφαλονιά & Ιθάκη στο πλαίσιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τη διαδικασία της υπερδέσμευσης πόρων προκειμένου να ενταχθεί το σύνολο των εγκεκριμένων αιτήσεων στήριξης.

Η υπογραφή από το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, μετά τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη – Κράτσα Τσαγκαροπούλου, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, είναι θέμα ημερών.


Περισσότερα...

 

ΕΟΤ και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνουν Eλληνες και επισκέπτες

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2020 21:14

Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε όλο τον κόσμο, η Ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει μια σειρά άμεσων μέτρων για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του covid-19 και ενημερώνει τους έλληνες αλλά και τους επισκέπτες για τα ισχύοντα στη χώρα μας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενισχύει την προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού που καταβάλει ο ΕΟΤ και προωθεί προς ενημέρωση το έκτακτο ενημερωτικό σημείωμα του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, που είναι στα Ελληνικά και τα Αγγλικά


Περισσότερα...

 

Κορωνοϊός: Η Goldman Sachs προβλέπει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση σε 6 με 8 εβδομάδες

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2020 19:38

Εξαιτίας της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης, 50% των Αμερικανών (περίπου 150 εκατομμύρια άνθρωποι) και 70% των Γερμανών (58 εκατομμύρια άνθρωποι) θα πληγούν. Προβλέπονται και εκατομμύρια θάνατοι από τον κορωνοϊό.

Άκρως δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της Goldman Sachs για την παγκόσμια οικονομία από την επέλαση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη. Έρευνα που έγινε για λογαριασμό της προβλέπει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση σε 6-8 εβδομάδες.

Η Goldman Sachs Investee πραγματοποίησε τηλεφωνική έρευνα σε 1.500 επενδυτικές εταιρείες και τα αποτελέσματα σοκάρουν. Οι προβλέψεις είναι μαύρες, καθώς με βάση το υλικό που συγκεντρώθηκε, το κύριο συμπέρασμα, που προκύπτει, είναι ότι τις επόμενες 6-8 εβδομάδες θα δούμε μία παγκόσμια κατάρρευση της υγείας και μια οικονομική κατάρρευση.


Περισσότερα...

 
 

67 επενδυτικά σχέδια ύψους 84,8 εκατ. ευρώ κατατέθηκαν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 14 Μάρτιος 2020 17:29

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων για την 3η Προκήρυξη του καθεστώτος ενίσχυσης «Γενική Επιχειρηματικότητα» (γ’ κύκλος) και την 1η Προκήρυξη του καθεστώτος ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» (α’ κύκλος) του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υποβλήθηκαν και στα δυο καθεστώτα ενίσχυσης συνολικά 67 αιτήσεις, συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού 84,8 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα:

•Η πλειοψηφία των αιτήσεων (59 αιτήσεις, ήτοι το 88%) αφορούν στον τουριστικό τομέα (ιδρύσεις - επεκτάσεις - εκσυγχρονισμός ξενοδοχειακών μονάδων και εγκατάσταση ειδικής τουριστικής υποδομής).


Περισσότερα...

 

Η AEGEAN προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 20:32

Η AEGEAN επεκτείνει τη δυνατότητα επανέκδοσης, χωρίς τη χρέωση αλλαγής που ήδη εφαρμόζει, τόσο για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί όσο και για τα νέα, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στους επιβάτες της.

Ειδικότερα, όσοι επιβάτες κατέχουν εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως και τις 9 Μαρτίου 2020 προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της, με ημερομηνία ταξιδίου έως και 30 Απριλίου, έχουν τη δυνατότητα να μεταθέσουν το εισιτήριο τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μέχρι 20 Οκτωβρίου 2020), χωρίς rebooking fees.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 11 από 221

leivada_banner copy.png