ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελευθερία Κούρταλη: Capital Economics: Εφιαλτική και ασύμμετρη η ύφεση στην ευρωζώνη

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 14:39

Τα στοιχεία του ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου επιβεβαιώνουν ότι τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας έχουν προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη μείωση της δραστηριότητας σε ορισμένες χώρες της ευρωζώνης από ό,τι σε άλλες, σημειώνει η Capital Economics σε νέα έκθεσή της. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, εκτιμά ότι θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη διακύμανση των οικονομικών επιδόσεων σε ολόκληρη την περιοχή από ό,τι δείχνουν οι επίσημες προβλέψεις.

Η συρρίκνωση του ΑΕΠ της ευρωζώνης στο πρώτο τρίμηνο διαμορφώθηκε στο 3,8% ενώ η απασχόληση μειώθηκε μόνο κατά 0,2% σε τριμηνιαία βάση, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή ανά εργαζόμενο μειώθηκε απότομα.


Περισσότερα...

 

ΠΙΝ:ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 20:28

Περισσότερα...

 

Ο νέος Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 20:26

Σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκου και των Περιφερειαρχών Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου (Ιονίων Νήσων) και Γιώργου Χατζημάρκου (Νοτίου Αιγαίου) έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης για την εφαρμογη του οδικού χάρτη υλοποίησης των νέων Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων τόσο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όσο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΔΣ και των νομικών υπηρεσιών των φορέων ΔΙΑΔΥΜΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ΠΕΣΔΑ Στερεάς Ελλάδος οι οποίοι θα υποστηρίξουν με την τεχνογνωσία τους την δημιουργία των νέων Φορέων.


Περισσότερα...

 
 

Νέα εποχή για τα 12 Κέντρα Υγεία των Ιονίων Νήσων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 17:37

Ευρεία παρέμβαση με αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών, του εξοπλισμού και της λειτουργικότητας όλων των Κέντρων Υγείας στα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ανέλαβε η Περιφερειακή Αρχή με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ.

Ήδη εντάχθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη, το πρώτο μέρος του έργου, ύψους προϋπολογισμού 6.248.000 ευρώ για τις μελέτες, την κτηριακή αποκατάσταση και αναβάθμιση.

Θα ακολουθήσει άμεσα η δεύτερη φάση, η οποία θα περιλαμβάνει σύγχρονο ιατρικό και λειτουργικό εξοπλισμό, προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ περίπου.


Περισσότερα...

 

Ποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ανοικτές στον θερινό τουρισμό για το υπολοιπο 2020

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 17:01

Η DW ερεύνησε και παρουσιάζει πώς αντιμετωπίζουν ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες την απόφαση να ανοίξουν ξανά τα σύνορά τους και να δεχθούν τουρισμό.

Καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες αρχίζουν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς κλειδώματος, πολλές ελπίζουν να αντισταθμίσουν τις απώλειες που υπέστη ο τουριστικός τομέας ανοίγοντας ξανά τα σύνορα σε γειτονικές χώρες. Η DW σε άρθρο της παρουσιάζει τι σχεδιάζουν ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο:

Γερμανία

Το Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε την Τετάρτη ότι ορισμένες συνοριακές διαβάσεις με γείτονες Αυστρία, Ελβετία και Γαλλία θα αρχίσουν να ανοίγουν αυτό το Σάββατο υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες. Η 15η Ιουνίου εξακολουθεί να έχει οριστεί ως η ημερομηνία για την πλήρη χαλάρωση των συνόρων της στα ενδοκοινοτικά ταξίδια.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 225

leivada_banner copy.png