ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέοι οικονομικοί κραδασμοί στο οικονομικό οικοδόμημα της ΕΕ «Κανόνι» για την Thomas Cook!

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 09:56

Χρεοκόπησε το αρχαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο.

“Αγώνας δρόμου για να γυρίσουν στη Βρετανία 150.000 τουρίστες και πελάτες της εταιρίας. Ξεκινά η μεγαλύτερη προσπάθεια επαναπατρισμού σε περίοδο ειρήνης στη βρετανική ιστορία! Ενεργοποιήθηκε σχέδιο έκτακτης ανάγκης με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μάττερχορν».

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατάρρευσης επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.09.2019). Η Thomas Cook, το αρχαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο, χρεοκόπησε, αφήνοντας στον αέρα εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες σε όλο τον κόσμο αλλά και τους εργαζόμενους της εταιρίας.

Περισσότερα...

 

"Πρωταγωνίστρια η Δυτική Ελλάδα στον ενεργειακό χάρτη". Λοιπές ομιλίες

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 15:34

Η Δυτική Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη όσον αφορά τις έρευνες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, την ίδια ώρα που προχωρούν και οι διαδικασίες για την έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή πριμοδοτώντας την τοπική οικονομία. Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων στην διάρκεια της ειδικής συνεδρίας για τις "Ενεργειακές εξελίξεις ως μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης που διοργανώνει η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.

Ο Ιωάννης Μπασιάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) παρουσίασε τη θέση της Δυτικής Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη τόσο της Ελλάδος όσο και ευρύτερα της Μεσογείου, η οποία κατατάσσεται πλέον στο κέντρο.

Περισσότερα...

 

Λούκα Κατσέλη: "Κυκλική Οικονομία, το νέο οικονομικό μοντέλο για Βιώσιμη Ανάπτυξη". Λοιπές ομιλίες

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 18:07

Λούκα Κατσέλη: "Κυκλική Οικονομία, το νέο οικονομικό μοντέλο για Βιώσιμη Ανάπτυξη".

Το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης της Ελλάδος μπορεί να κερδηθεί από καινοτόμους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους επιχειρηματίες και μια αποτελεσματική αναπτυξιακή περιφέρεια, τόνισε μεταξύ άλλων η πρώην Υπουργός και Καθηγήτρια Οικονομικών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Λούκα Κατσέλη, μιλώντας για την «Κυκλική Οικονομία & Βιώσιμη Ανάπτυξη», την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης που διοργανώνει η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.

Η πρώην υπουργός μιλώντας για την Agenda 2030 επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το στοίχημα

Περισσότερα...

 
 

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 18:19

Με διακεκριμένους ομιλητές, ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και δράσεις πολιτισμού συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται αύριο Σ’αββατο το 7ο Συνέδριο για την Περιφερειακή ανάπτυξη, που διοργανώνει η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2019.

«Μια ολιστική στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Που βρισκόμαστε σήμερα - Που θέλουμε να πάμε» είναι το θέμα της εναρκτήριας συνεδρίας (10.00-11.00), Ο Θεόδωρος Λουλούδης, Εκδότης Εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θα αναφερθεί στο γενικότερο όραμα μετεξέλιξης του Συνεδρίου που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αναπτυξιακό γεγονός της Περιφέρειας, ενώ θα παρουσιαστούν μετρήσεις, δείκτες και στοιχεία για τη σημερινή κατάσταση της Περιφέρειας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γεώργιος Γεραπετρίτης υπουργός Επικρατείας, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: "Επιτελικό κράτος και συνεργασία με τις Περιφέρειες- Εφαρμογές και παραδείγματα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση».

Περισσότερα...

 

"Πάνω από 70 εισηγητές αναλύουν στρατηγικές τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης"

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 19:06

19-21 Σεπτεμβρίου 2019

Achaia Clauss, Πάτρα

Σημείο συνάντησης εκπροσώπων του πολιτικού, επιστημονικού, οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου αποτελεί και φέτος το 7ο Συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη που διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2019, στην Πάτρα.

Ανταγωνιστικότητα, καινοτομία, ποιοτικές θέσεις εργασίας και το νέο, σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας, θέτουν το πλαίσιο της συζήτησης για τη διαμόρφωση συνθηκών περιφερειακής ανάπτυξης που συνδυάζεται με την ενσωμάτωση και αξιοποίηση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και καινοτομικών ιδεών.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 6 από 200

leivada_banner copy.png