ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες–Ποιοι παίρνουν τα 534 €

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 15:51

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport της ΑΑΔΕ και θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 25 Ιουνίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, ώστε να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για την αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ ή 300 ευρώ για το μήνα Μάιο, εφόσον βέβαια την δικαιούνται.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όσοι παρέμειναν κλειστοί με κρατική εντολή και μετά τις 18 Μαΐου 2020 ενώ 300 ευρώ θα χορηγηθεί σε όσους είχαν πληγεί αλλά τα περιοριστικά μέτρα δεν παρέμειναν σε ισχύ μετά τις 18 Μαΐου 2020.

Πιο συγκεκριμένα την αποζημίωση δικαιούνται:


Περισσότερα...

 

Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Φόβοι για μόνιμες μειώσεις μισθών και νέα λιτότητα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 07:01

«Οι αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι καθοριστικής σημασίας ως προς την διαμόρφωση των προοπτικών της ευρωπαϊκής οικονομίας και των οικονομιών των κρατών-μελών.

»Η δυσκολία να επιτευχθεί πολιτική συμφωνία στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο για το είδος των παρεμβάσεων όσο και για την έκταση αυτών, ενισχύουν την αβεβαιότητα ως προς την ικανότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υιοθετήσει μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της ύφεσης».


Περισσότερα...

 

KKE Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε γεωργούς και κτηνοτρόφους

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 06:55

Με τις δηλώσεις εισοδήματος του 2020 εφαρμόζεται στους αγρότες του κανονικού καθεστώτος ΦΠΑ το τέλος επιτηδεύματος, καθώς συμπληρώνεται η πενταετία για την οποία ίσχυε η αναβολή της επιβολής του.

Εξαίρεση από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος έχουν μόνο οι συνεταιρισμένοι αγρότες που αποτελούν ένα μικρό μόνο τμήμα των παραπάνω αγροτών.

Πρόκειται για ένα χαράτσι 650 ευρώ που επιβαρύνει υπέρμετρα γεωργούς και κτηνοτρόφους, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε καθεστώς πολύ υψηλού κόστους παραγωγής και ληστρικής εκμετάλλευσης τους από τους εμπορο-βιομηχάνους με τις τιμές που δίνονται στα αγροτικά προϊόντα.


Περισσότερα...

 

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ NEWSLETTER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 15:41

Αγαπητοί, σας καλωσορίζω στο νέο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο (Νewsletter) της Σύμπραξης.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και την επίδραση τους στην λειτουργία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο με στόχο την έγκυρη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, την εθνική και ευρωπαϊκή αναπτυξιακή πολιτική εν γένει, του αγροτικού τομέα.

Κάθε μήνα, θα εμπλουτίζουμε το newsletter με νέα που θα αφορούν στον αγροδιατροφικό τομέα στοχεύοντας στην έγκαιρη και βέλτιστη ενημέρωση των Φορέων, Συνεταιρισμών, Ομάδων παραγωγών και Νέων Αγροτών της περιοχής μας, για τη συνεχή ευαισθητοποίηση, υποκίνηση και ενεργοποίηση τους.


Περισσότερα...

 

Aποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων για τους αυτοαπασχολούμενους

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 07:47

Δημοσιεύθηκε η απόφαση ΓΔΟΥ 134/16.6.2020 με την οποία ορίζεται αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, για τον μήνα Μάιο 2020.

Άρθρο 1

Αποζημίωση ειδικού σκοπού

1. Καταβάλλεται αποζημίωση ειδικού σκοπού:


Περισσότερα...

 
 

Κατάθεση αιτήσεων χρήσης χώρου στο Φισκάρδο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 09:12

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν χρήση λιμενικού χώρου στη λιμενική ζώνη Φισκάρδου, να προσέλθουν στο Γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας-Ιθάκης έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση τους συνοδευμένη από τοπογραφικό για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα πρέπει να μένει ελεύθερος χώρος πλάτους 2,5μέτρων.

Εκ του ΔΛΤΚ-Ι

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15/6/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Ανοίγουν αύριο οι πύλες της χώρας- Σε πλήρη ετοιμότητα τα αεροδρόμια Αθήνας- Θεσσαλονίκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 14 Ιούνιος 2020 10:09

Η Ελλάδα μετά το lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανοίγει ξανά τις πύλες της με τα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης να είναι απόλυτα έτοιμα για την επόμενη ημέρα.

Ανοίγουν, από αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου, οι πύλες της χώρας μας για να υποδεχθούν διεθνείς τουρίστες με υγειονομικά πρωτόκολλα και κανόνες.

Τόσο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών όσο και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμα, αφού έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την Covid 19.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο δεν σταμάτησε όλους αυτούς τους μήνες να δέχεται διεθνείς πτήσεις από συγκεκριμένες χώρες, αυξάνονται οι πτήσεις εξωτερικού. Από αύριο 15 Ιουνίου και έως τις 30 Ιουνίου αίρονται οι περιορισμοί σε ό,τι αφορά τις αφίξεις από Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία. Για την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία θα επιτρέπονται


Περισσότερα...

 
 

Οι παράδεισοι του Ιονίου σύμφωνα με τον Οργανισμό καλύτερων Ευρωπαϊκών προορισμών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2020 17:25

Ανάμεσα στους 15 καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι: Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Κέρκυρα. Οι τρεις είναι στο Ιόνιο

Για εκείνους που δεν έχουν την πολυτέλεια να ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν οι διακοπές τους να είναι τέλειες, αξέχαστες, παραδεισένιες. Με αυτή την εισαγωγή το EBD παρουσιάζει μια λίστα με 15 προορισμούς στην Ευρώπη, τους οποίους και παρουσιάζει ως τους πιο παραδεισένιους στη γηραιά Ήπειρο.

Ανάμεσά τους, 4 προορισμοί αφορούν στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 3 στο Ιόνιο. Η Ελλάδα οποία αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στα μέρη που το καλοκαίρι μετατρέπεται σε ξεχωριστή εμπειρία, μέσα από έναν συνδυασμό ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς και παράδοσης.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 141

leivada_banner copy.png