ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
4/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόεδρος Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων: Ανεπαρκείς οι λιμενικές υποδομές, υπερβολική γραφειοκρατία

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019 12:48

Η Ελλάδα διαθέτει μεν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα που την κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς, όμως υπολειπόμαστε σε σχέση με άλλες χώρες ανταγωνιστικών παροχών, τονίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, Θεόδωρος Κόντες.

Ο κ. Κόντες επισημαίνει, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, ότι οι ανεπαρκείς λιμενικές υποδομές και αεροπορικές συνδέσεις, η υπερβολική γραφειοκρατία και οι πολλαπλές συναρμοδιότητες υπουργείων αποτελούν εμπόδιο για μεγαλύτερη αύξηση του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Στο υπουργείο Ναυτιλίας, σημειώνει, έχουν ήδη δοθεί οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε κάθε λιμάνι καθώς ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης «από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, επέδειξε σημαντικό ενδιαφέρον και μας ζήτησε προτάσεις».


Περισσότερα...

 

H ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ TON ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 19:21

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης προορισμών, που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού. Κομβικό ρόλο για την υλοποίηση του προγράμματος είχαν τόσο το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, που διασφάλισαν την άρτια διεξαγωγή της διαβούλευσης και την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών (π.χ. μέλη, φορείς, κάτοικοι), όσο και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ,) που προσέφερε ερευνητικά δεδομένα, υποστήριξε τις δραστηριότητες του προγράμματος (π.χ. συναντήσεις εργασίας, online έρευνες) και εξέφρασε άποψη επί των τελικών κειμένων.

Περισσότερα...

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΙΡΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 19:20

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας σας υπενθυμίζει πως από 1 Νοεμβρίου 2019 οι κάτοχοι αιγών και προβάτων και από 1 Δεκεμβρίου 2019 οι κάτοχοι χοίρων θα πρέπει να διενεργήσουν απογραφή των ζώων τους και να την καταγράψουν στα Μητρώα τους (νέο και παλαιό), τα οποία θα προσκομίσουν το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019 οι κάτοχοι αιγών και προβάτων και μέχρι 31 Δεκέμβριου 2019 οι κάτοχοι χοιροειδών, στο τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας, στο Διοικητήριο.

Περισσότερα...

 

Αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομικές άδειες ανακοινώνει ο Κυρ. Μητσοτάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 19:03

Την αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ σε όλες τις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν από 1.1.2006 θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης, σε δείπνο που διοργανώνει το περιοδικό Economist.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κίνηση αυτή θα οδηγήσει άμεσα στην αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων, θα προσελκύσει επενδύσεις, θα αυξήσει την απασχόληση και θα ενισχύσει το εισόδημα δεκάδων επαγγελμάτων που σχετίζονται με την οικοδομή. Ταυτόχρονα, όπως αναμένεται να πει, η κίνηση αυτή βελτιώνει θεαματικά τους ισολογισμούς των τραπεζών, καθώς αυξάνει την αξία των ενυπόθηκων δανείων στα βιβλία τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη χορήγηση ρευστότητας από την πλευρά των τραπεζών στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Περισσότερα...

 

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ – Πρόσκληση μηχανικών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 07:38

Περισσότερα...

 
 

Επίδομα ενοικίου: Εγκρίθηκε η δαπάνη, τι αλλάζει

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 11:32

Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 28.500.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης που αφορά στην καταβολή του επιδόματος στέγασης μηνός Οκτωβρίου 2019.

Το παραπάνω προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, η οποία έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Περισσότερα...

 
 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 18:28

«Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Πολιτών: Μια γέφυρα με το κοινό για επιχειρήσεις & αρχές»

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 | ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με στόχο την προάσπιση αξιών και επιχειρηματικών τακτικών, οι οποίες σχετίζονται με την ουσιαστική, ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 9:30-14:00, στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, ημερίδα με θέμα «Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Πολιτών: Μια γέφυρα με το κοινό για επιχειρήσεις & αρχές».

Στην Ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την «Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2019» που γιορτάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, έχει προσκληθεί χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα η παρουσία του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης ο οποίος θα μιλήσει για την ποιοτική εξυπηρέτηση του κοινού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Θα παραστεί επίσης και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών κ. Frank Thibaut ενώ έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν στελέχη μεγάλων εταιρειών, μέλη και μη του ΕΙΕΠ, όπως η Εθνική Τράπεζα, η Coffee Island, η Dur καθώς και του συνεταιρισμού TAXI EXPRESS PATRAS, αναδεικνύοντας βέλτιστες μεθόδους προσέγγισης της εξυπηρέτησης και καλές πρακτικές.

Περισσότερα...

 
 

«Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Πολιτών: Μια γέφυρα με το κοινό για επιχειρήσεις & αρχές»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 19:48

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 | ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με αφορμή την «Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που γιορτάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Πολιτών: Μια γέφυρα με το κοινό για επιχειρήσεις & αρχές» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 9:30-14:00, στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Στόχος της ημερίδας είναι η διάχυση γνώσης και βέλτιστων, καινοτόμων και αποτελεσματικών πρακτικών επιχειρήσεων με αξιοσημείωτα δείγματα γραφής σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 133

leivada_banner copy.png