ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Τ. Καραβίας: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΡΕΖΙΛΙ
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τ. Καραβίας: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΡΕΖΙΛΙ

PDFΕκτύπωσηE-mail

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ανακοίνωση έτρεξε μα βγάλει τη προηγούμενη Παρασκευή η κυρά δασκάλα Αντιδήμαρχος Ιθάκης Νίκη Παναγιωτοπούλου για να ενημερώσει τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης, ότι η  εκδοθείσα πρόσκληση εκ μέρους του Δημάρχου για σύγκλιση της Επιτροπής, το Σάββατο 02-02-2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, ισχύει, αντίθετα με ψευδές δημοσίευμα σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα.

Μάλιστα παρακαλούσε τα μέλη της επιτροπής, να παρευρεθούν προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν απόφαση για τα παρακάτω θέματα: Καθορισμός Ανταποδοτικών Τελών Καθαριότητας & Φωτισμού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013. (Εισήγ:   Δήμαρχος) - Καθορισμός Ανταποδοτικών τελών ύδρευσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013. (Εισήγ:  Δήμαρχος) - Κατάρτιση προσχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2013 (Εισήγ:  Εκτελεστική Επιτροπή). Θέματα που ψηφίστηκαν αφού η επιτροπή έγινε παρ όλο που είχε ακυρωθεί η σύσταση της από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας και μάλιστα είχαμε αναρτήσει σε εκείνο το «ψευδές δημοσίευμα» φωτογραφικά ολόκληρη την απόφαση. Ακολουθώντας η κυρά δασκάλα τα βήματα του αδελφού της και Δημάρχου Γιάννη Κασσιανού δεν «πείστηκε» και όχι μόνο προέτρεψε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να συνεδριάσουν -ως «πρόβατα εις σφαγήν» οδηγήθηκαν- αλλά την μεθεπομένη εξέδωσε η Διοίκηση του Δήμου πρόσκληση ΔΣ με θέματα που είχαν ψηφιστεί

από την ΑΚΥΡΗ πια Οικονομική Επιτροπή για την ερχόμενη Παρασκευή. Τώρα ο Δήμος με νέο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας καλείται να συνεδριάσει τη ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου για να εκλέξει ξανά Οικονομική Επιτροπή, νόμιμη πια!!!

Σιγά μην νοιάζει την κυρά δασκάλα που χάθηκε για πολλοστή φορά η αξιοπιστία της και σιγά πρώτη φορά να γίνει ρεζίλι η ίδια, το θέμα είναι πόσο ακόμη θα την ανέχονται η σύμβουλοι της πλειοψηφίας που την ακολουθάνε στα καμώματα της και στα ρεζιλίκια της!!!!! Αλήθεια με ποια θέματα θα κάνετε Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου όταν τα μισά πλέον και τα πιο σοβαρά θέματα έχουν ακυρωθεί!!

Αυτή τη φορά θα εκδώσετε Ανακοίνωση-Διάψευση η θα ειδοποιήσετε τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να μην προσέλθουν μιας και στις 20.00 της ίδιας μέρας ακολουθεί άλλο Συμβούλιο σχετικά με τα χρέη του αδελφού σας Δημάρχου, μετά από αίτημα των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Κι αν πάτε και δεν σας βγαίνουν οι απόντες μην αναφωνήσετε πάλι το περίφημο «ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΥΣΑ» όπως σε παρόμοια συνεδρίαση!!

Κυρά δασκάλα έχετε χάσει τον έλεγχο και καλό είναι μαζί με την έκπτωση του αδελφού σας Δημάρχου θα ήταν να πάτε και εσείς σπίτι σας. Γιατί αν είχατε την παραμικρή ευθιξία με όσα έχετε «διαπράξει» εσείς και ο επιτυχημένος αδελφός σας Δήμαρχος Ιθάκης στα δύο χρόνια της θητείας σας θα είχατε παραιτηθεί και θα είχατε πάει σπίτι σας, τουλάχιστον με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που απ ότι αποδεικνύεται καθημερινά ποτέ δεν είχατε και οι δυο σας!!!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5.2.2013

leivada_banner copy.png