ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ ΤΕΙ Ι.Ν.: Επιτέλους η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΤΕΙ Ι.Ν.: Επιτέλους η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει

ΕκτύπωσηE-mail

Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν έχουμε αποφασίσει να εγκλειστούμε  οικειοθελώς στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης η όχι;

Τα τελευταία 3 χρόνια που η Πατρίδα υπέπεσε στο τραγικό λάθος - κατά τους σωτήρες του ΔΝΤ , μνημόνια - έχουν εκχωρηθεί τα πάντα.

Το λάθος συνεχίζεται και αυτό δηλώνει σκοπιμότητα, όλον αυτό τον καιρό όλες οι υπηρεσίες προς τον πολίτη περιέργως επικεντρώνονται στα βασικά αστικά κέντρα - στρατόπεδα συγκέντρωσης  υπηκόων.

Το πολυτάραχο νησί μας δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον σχεδιασμό τους, έτσι βλέπουμε να επικεντρώνονται οι υπηρεσίες στο Αργοστόλι και κάποιες άλλες θα επικεντρωθούν σε άλλους αστικούς χώρους, όπως κλείσιμο ΤΕΙ κ.λ.π.

Αυτή η περίεργη ανάπτυξη που στηρίζεται στην εξαθλίωση - το λάθος δηλαδή - στοιχίζει για μια ακόμη φορά στο έμψυχο δυναμικό της Χώρας. Βγαίνουν λοιπόν ξεκάθαρα και λένε: δεν χρειάζεστε στη Ελλάδα επιστημονικό δυναμικό και όποιο τυχών υπάρχει πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλες Μητροπόλεις - αστικά κέντρα.

Όσο υπάρχει πρέπει να μείνει αγράμματο η να μείνει εκτός παραγωγής ώστε τα φτηνά εργατικά χέρια της Νότιας Ευρώπης να εργάζονται με οφέλη απλά για την βιολογική συντήρηση τους, ζώντας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ( ενοικιαστές της ιδιοκτησίας μας - χαράτσια - ανεργία - περιορισμός - οικονομική εξαθλίωση ).

Πόσο αλήθεια δίκιο είχε ο Adam Smith όταν ανέφερε ότι: τον εργάτη πρέπει να τον συντηρείς τόσο ώστε να διατηρηθεί το είδος του...

Με αυτόν τον προσανατολισμό η ανάπτυξη σημαίνει κλείσιμο της Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ξεπούλημα των βασικών κορμών του δημόσιου πλούτου και κανένα μέλλον για την ασφάλεια - ύπαρξη του Τόπου μας.

Η αναφορά για το 2013 αναφέρει ότι θα πρέπει να υπάρχει ( από το 3 ψηφισθέν μνημόνιο ) μεγάλη μείωση πάνω από 50 % στις σχολές Αστυνομίας - Στρατιωτικές - Παιδαγωγικές - Φιλοσοφικές και σε ορισμένες Ιατρικές έτσι ώστε οι εισακτέοι να μην ξεπεράσουν τις 70.000, με τον τρόπο αυτόν εκπαιδευόμαστε στον έλεγχο της γνώσης και σε σχολές που η αναμόρφωση του ανθρώπου είναι πολυτέλεια.

Αυτό όλο συμβαίνει γιατί βλέπουμε τα προβλήματα κλαδικά με άκρως ατομικές εκδηλώσεις δράσεις, ώστε η ενότητα της επίθεσης να μην είναι ορατή.

Όλοι αλληλέγγυοι στον κάθε ένα που παλεύει για την αξιοπρέπεια του και για την αξιοπρέπεια του Τόπου του.

Αλληλέγγυοι και στα παιδιά των ΤΕΙ που κοσμούν με την παρουσία τους την πολιτική και πολιτισμική ζωή του Τόπου μας.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3.2.2013

leivada_banner copy.png