ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ:Πριν κλείσει το καταφύγιο ζώων θα έπρεπε κάποιοι να είχαν φροντίσει για νόμιμη διάδοχη κατάστ
Διαφήμιση
7/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΣΥΡΙΖΑ:Πριν κλείσει το καταφύγιο ζώων θα έπρεπε κάποιοι να είχαν φροντίσει για νόμιμη διάδοχη κατάστ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, την οποία υπογράφει ο κ. Σωτήρης Κουρής, για το κλείσιμο του καταφυγίου αδέσποτων ζώων ARK.

Έχοντας διαβάσει την ίδια την απόφαση αλλά και σχετικά δημοσιεύματα συμπολιτών μας, θεωρούμε πως το κλείσιμο του μοναδικού-αν και παράνομου- καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Αργοστόλι, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Και αυτό, γιατί δεν προτείνεται εναλλακτική λύση, που θα εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας.

Τεράστιες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής Παρίση, που επί μια δεκαετία σχεδόν, δεν έπραξε το παραμικρό για τον εκσυγχρονισμό και τη νομιμοποίηση του καταφυγίου.


Μεγάλη κι η ευθύνη της δημαρχίας Μιχαλάτου, που γνώριζε την κατάσταση από την αρχή αλλά επίσης αδράνησε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σε ένα τόπο που δυστυχώς φροντίζεις ένα ζώο και την επομένη ημέρα βρίσκεις άλλα δέκα εγκαταλελειμμένα στους δρόμους, το κλείσιμο του καταφυγίου θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Προτείνουμε:

1. Να αναλάβει ο Δήμος Αργοστολίου τη βελτίωση της υπάρχουσας δομής (ARK), μέχρι τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ασφαλούς και νόμιμου καταφυγίου.

2. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να αναστείλει την εφαρμογή της βιαστικής και χωρίς σχέδιο απόφασής της.

Αργοστόλι 14 Ιουνίου 2021

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/6/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png