ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ: Για την ανάδειξη του Τάφου στα Τζανάτα
Διαφήμιση
7/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ: Για την ανάδειξη του Τάφου στα Τζανάτα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε την ανακοίνωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κας Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, για την ένταξη του έργου “Προστασία και ανάδειξη Θολωτού Τάφου στα Τζανάτα Πόρου Κεφαλονιάς” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιόνια Νησιά στον άξονα Προτεραιότητας “Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη”.

Η ένταξη του έργου αποτελεί την ολοκλήρωση μιας μακροχρόνιας, επίπονης και δυσχερούς προσπάθειας, όμως η συνεργασία όλων των αρμοδίων φορέων, έφερε θετικά αποτελέσματα και πλέον με την ένταξη του έργου τέθηκε η βάση για την έναρξη όλων των αναγκαίων ενεργειών για την προστασία και ανάδειξή του.

Κύριος αρωγός της προσπάθειας, το Υπουργείο Πολιτισμού όπου, δια της Υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη και του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γεωργίου


Διδασκάλου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν άμεσα την αναγκαιότητα του έργου και ανέλαβαν την ευθύνη για την ολοκλήρωσή του και τους ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα θετική στάση, τη συμβολή και τη συνεργασία τους.

Ένα όραμα ετών ξεκινά να υλοποιείται και σε εύλογο χρονικό διάστημα ελπίζουμε ο Θολωτός Τάφος των Τζανάτων να λάβει τη θέση που του αξίζει στον αρχαιολογικό χάρτη της Χώρας μας και της Κεφαλονιάς.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/6/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png