ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με θέμα “Τουρισμός και Αγροτική Ανάπτυξη” μας βρίσκει εν μέσω παγκόσμιων κρίσεων που συνοδεύονται από τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που επηρέασαν όλους τους κλάδους του τουρισμού.

Τόσο η κρίση της κατάρρευσης της Thomas Cook όσο και η κρίση του Covid-19 μάς αποδεικνύουν ότι ο τουρισμός ως πολύπλευρη και συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα αξιοποιεί την παγκοσμιοποίηση και την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά αλλά επηρεάζεται και από τις κρίσεις της.

Τα δεδομένα αυτά αφορούν ιδιαίτερα στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων η οποία οφείλει την ευημερία και την ανάπτυξη της στον τουρισμό.


Σήμερα, σοφότεροι από τις κρίσεις και τις παγκόσμιες εξελίξεις πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές και να χτίσουμε την νέα τουριστική ταυτότητα μας με ασφάλεια, προοπτική και βιωσιμότητα.

Ένα τέτοιο τουριστικό μοντέλο θα συνδυάζει και την πρόκληση της αγροτικής ανάπτυξης, θέμα της φετινής παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εμπλουτίζει την παραγωγική της ικανότητα με την αναβάθμιση του αγροτικού τομέα της πράσινης και καινοτόμου παραγωγής, με σύγχρονη εκπαίδευση παραγωγών και μεταποιητών, σεβασμού της βιοποικιλότητας και προβολή της γαστρονομίας των Iονίων Νήσων.

Μια σύγχρονη και ανταγωνιστική τουριστική Περιφέρεια είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον πλούτο και τον πολιτισμό του αγροτικού κόσμου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,26/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png