ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χορηγία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χορηγία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Για τις ανάγκες των σωφρονιστικών καταστημάτων

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστημάτων Κράτησης


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε σήμερα 12 Αυγούστου, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.) Θεόδωρο Βενιάμη και στελέχη της Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστημάτων Κράτησης, Ιωάννης Σταλίκας.

Η συνάντηση αφορούσε σε χορηγία της Ένωσης προς το Υπουργείο 11.600 στρωμάτων και 80.500 κλινοσκεπασμάτων (πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες κ.λπ.), συνολικής αξίας 582.000 €, που διατίθενται για τις ανάγκες των σωφρονιστικών Καταστημάτων της χώρας.

Η χορηγία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του Υπουργείου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε το Προεδρείο και τόνισε ότι η Ένωση πάντα συνέβαλε γενναιόδωρα στην κάλυψη αναγκών των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρότρυνε το Προεδρείο της Ένωσης να συνεχίσει τις προσπάθειές του λέγοντας «Το κοινωνικό σας έργο είναι σημαντικό. Να το συνεχίσετε γιατί ξαναμπήκαμε σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα, με πολλές ανάγκες και πολλές στερήσεις λόγω της δοκιμασίας που υφίσταται αυτή τη στιγμή η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα ολόκληρη λόγω του κορωνοϊού».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κ. Βενιάμης, τόνισε ότι η Ένωση ήταν και παραμένει κοντά στους ένστολους, βοηθώντας στο έργο τους. Σημείωσε επίσης ότι η Ένωση αποδίδει διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στην αξία της κοινωνικής προσφοράς, επισημαίνοντας ότι η χορηγία αυτή γίνεται για την καλυτέρευση της ζωής των κρατουμένων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «αυτό που προσφέρουμε να είναι μια μικρή χαρά και ανάσα στην καθημερινότητά τους».

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/8/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png