ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Κεφαλληνία στον ρυθμό προετοιμασίας για τον νέο Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κεφαλληνία στον ρυθμό προετοιμασίας για τον νέο Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η πορεία των προετοιμασιών λειτουργίας του νέου περιφερειακού διαβαθμικού Φορέα ΔιαχείρΙσης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) αποτέλεσαν μεταξύ άλλων το αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου στην Κεφαλονιά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου διαβαθμικού ΦοΔΣΑ.

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού επισκέφθηκε, το χώρο όπου πλέον αποτελεί και την έδρα του νέου υπό σύσταση Φορέα στα πρώτα του βήματα.

Ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου στο ΓΕΜΗ η Α.Ε. Ο.Τ.Α του νέου διαβαθμικού ΦοΔΣΑ.


Συζήτησε επίσης για μια σειρά από διαδικασίες που αφορούν στο προσωπικό που θα παραμείνει στους Δήμους για την αποκομιδή όπως και για το προσωπικό που θα μεταφερθεί στο νέο Φορέα.

Ενημερώθηκε και για την καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης των υφιστάμενων ΦοΔΣΑ από την Επιτροπή που έχει οριστεί από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η οποία θα μεταφερθεί στο νέο Φορέα.

Η Αντιπεριφερειάρχης και μέλος του ΔΣ του νέου ΦοΣΔΑ δήλωσε ότι οι διαδικασίες προχωρούν σε όλα τα νησιά για να λειτουργήσει άμεσα ο νέος Φορέας και η διαχείριση στερεών αποβλήτων σε μια σύγχρονη εποχή με υψηλές απαιτήσεις.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png