ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου:Οι θέσεις μας για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου:Οι θέσεις μας για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων & του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι, Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου. Το Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα Κίνηση Ενότητας παρουσίασε το όραμα, τις αξίες και τις προτάσεις του για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τη σχέση του με τις τοπικές κοινωνίες.

Η Κίνηση Ενότητας παρουσίασε τις θέσεις της για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας, συνεργασίας, διαφάνειας και ισονομίας. Αναφέρθηκε σε βήματα που πρέπει να γίνουν για την ουσιαστική ενότητα του Ιδρύματος, σε θέματα ακαδημαϊκά, διοικητικά, κτιριακά και άλλα.


Η Κίνηση Ενότητας ανέλυσε την προτεινόμενη δράση («Οδυσσέας») του προγράμματος, που αφορά σε μετακινήσεις καθηγητών, φοιτητών και προσωπικού ανάμεσα στα νησιά για μικρά χρονικά διαστήματα, κάτι που θα βοηθήσει την εμπέδωση ενός κλίματος κοινής ταυτότητας, ευρείας επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας και αμοιβαίας μεταφοράς τεχνογνωσίας στο πλαίσιο του Ιδρύματος. Ανέλυσε επίσης τις θέσεις της για τα Θερινά Σχολεία που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλα τα νησιά προσελκύοντας έλληνες και ξένους φοιτητές και επαγγελματίες, αξιοποιώντας έτσι το νησιωτικό χαρακτήρα του Πανεπιστημίου.

Η Κίνηση Ενότητας τόνισε ότι η Νησιωτική διάσταση του Ιδρύματος πρέπει να γίνει εγγενής κουλτούρα σε όλα τα επίπεδα διοίκησης καθώς και στη συνεργασία των Σχολών/Τμημάτων μεταξύ τους. Το υποψήφιο πρυτανικό σχήμα Κίνηση Ενότητας εγγυάται ότι θα αγωνιστεί συνεχώς και με όλες του τις δυνάμεις για να υλοποιήσει τους στόχους του, με σεβασμό στις βασικές του αρχές ώστε να βοηθήσει στην εκπλήρωση του οράματος ενός πανεπιστημίου ενότητας, δημιουργίας και ανάπτυξης.

Οι πρυτανικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου 2020 διαδικτυακά.

Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου

Αθανάσιος Ευσταθίου, Υποψήφιος Πρύτανης

Μάρκος Αυλωνίτης

Ζωή Διονυσίου

Σωτήρης Λίβας

Κωνσταντίνος Οικονόμου

Υποψήφιοι Αντιπρυτάνεις

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 87/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png