ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MY KEP LIVE
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MY KEP LIVE

PDFΕκτύπωσηE-mail

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ

O Δήμος Αργοστολίου προβαίνοντας, δια της αρμόδιας υπηρεσίας των Κ.Ε.Π του Δήμου, συντονισμένα και ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εντάχθηκε στους πρώτους 34 Δήμους της χώρας που θα συμμετέχουν στην Α΄φάση του προγράμματος my kep live και θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσεων.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο Αργοστόλι, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου Gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.


Η ψηφιακή πύλη «mykeplive», αποτελεί ένα επιπλέον βήμα για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών από τα στελέχη του Κ.Ε.Π. Δια της ψηφιακής αυτής πύλης παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες για την υποβολή αιτημάτων προς τα ΚΕΠ και την εξυπηρέτησή τους επί πλήθους διαδικασιών, μεταξύ των οποίων και υπηρεσιών που αφορούν συγκεκριμένα την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και αριθμό υπηρεσιών που άπτονται της αρμοδιότητας των Δήμων.

Με την νέα αυτή υπηρεσία, πλήθος υποθέσεων που διεκπεραιώνονται από το ΚΕΠ0428 Αργοστολίου, μπορούν να γίνονται ψηφιακά, μέσω βιντεοκλήσεων, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη οι πολίτες να επισκέπτονται το ΚΕΠ, ενώ παράλληλα παραμένει ζωντανή η επικοινωνία και αναβαθμίζεται η εξυπηρέτησή τους.

Οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mykeplive.gov.gr, θα οδηγούνται στην πύλη εισόδου και επικοινωνίας με εκπρόσωπο του ΚΕΠ. θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, κατόπιν ψηφιακών ραντεβού, βιντεο-κλήση με υπάλληλο του ΚΕΠ την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν, κατά τις ώρες λειτουργίας του ΚΕΠ.

Κατά τις ημερομηνίες 9 και 10/7/2020 οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π Αργοστολίου θα παρακολουθήσουν με τηλεδιάσκεψη εκπαιδευτική ημερίδα, με τίτλο «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών (mykeplive+gov.gr)», ώστε να είναι πλήρως καταρτισμένοι, κατά την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής πύλης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png