ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Σήμερα στις 19:00, Μια Διαδικτυακή Συζήτηση για την Ελληνική Κοινωνία Μετά την Πανδημία
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα στις 19:00, Μια Διαδικτυακή Συζήτηση για την Ελληνική Κοινωνία Μετά την Πανδημία

PDFΕκτύπωσηE-mail

(και ακολουθούν άλλες δύο ως το τέλος του Ιουνίου)

Απόψε στις 19:00 η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Νίκος Δεμερτζής συζητούν για το πώς θα αλλάξει η ελληνική κοινωνία μετά την πανδημία.

Στις 23/6 θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συζήτηση σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης του EPLO για τις επιπτώσεις της πανδημίας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στις 30/6, δε, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ θα μιλήσουμε για το ΕΣΠΑ.


Πώς θα μετασχηματιστεί η ελληνική κοινωνία μετά την κρίση των τελευταίων μηνών; Θα μείνουν μακροπρόθεσμα οι αλλαγές στις στάσεις, τις απόψεις και τις συμπεριφορές των Ελλήνων; Πώς θα αντιμετωπίσουμε μια δεύτερη μεγάλη οικονομική κρίση ή μια αντίστοιχη μελλοντική υγειονομική κρίση; Και πώς θα πρέπει να μοιάζει η επανεκκίνηση της κοινωνικής και της οικονομικής δραστηριότητας στη μετά-Covid-19 εποχή;

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν σήμερα στις 19:00 (zoom link) σε μια διαδικτυακή συζήτηση στην οποία συμμετέχουν οι:

•Μαριέττα Γιαννάκου, Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, πρώην Υπουργός

•Τάσος Γιαννίτσης, Ομοτ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός

•Νίκος Δεμερτζής, Πρόεδρος του ΕΚΚΕ και Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Αν δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, μπορείτε να δηλώσετε εδώ:

Επίσης, η τρίτη διαδικτυακή συζήτηση, από τις τέσσερις που θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης του EPLO σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στη διαδικασία της επίτευξης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 στις 19:00.

Η συζήτηση με τίτλο "The silent spring in inverse - Can the imposed quiet over human activities and the comeback of nature teach us something for the future?" θα έχει διάρκεια 45 λεπτά και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:

•Άρης Βρεττός, Διευθυντής, Κέντρο για Επιχειρηματικό Μετασχηματισμό, CISL (Ινστιτούτο για τη Βιωσιμότητα Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ)

•Σεμπαστιέν Τρεγιέ, Εκτελεστικός Διευθυντής, IDDRI (Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Παρίσι)

•Δρ. Τζέμμα Κράνστον, Διευθύντρια, Ομάδα για Επιχειρήσεις και Φύση, CISL (Ινστιτούτο για τη Βιωσιμότητα Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ) (tbc)

Συντονιστής: Σπύρος Κουβέλης, Διευθυντής Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης EPLO

Σχολιαστής: Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Διευθυντής Περιεχομένου, διαΝΕΟσις

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ (zoom link):

Τέλος, την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 18:00 σε συνεργασία με τον ΣΕΒ θα παραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Ποιο ΕΣΠΑ χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη μετά-COVID εποχή».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες αλλά και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης θα συζητήσουν για την πορεία υλοποίησης και τα προβλήματα του ΕΣΠΑ, τις προτεραιότητες του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 και τις ανάγκες των επιχειρήσεων στην εποχή μετά την υγειονομική κρίση.

Η ανταλλαγή απόψεων θα συνεισφέρει στη διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του τρέχοντος αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου ΕΣΠΑ προς όφελος της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διαδικτυακή συζήτηση και να υποβάλετε ερωτήσεις από το κανάλι της διαΝΕΟσις στο YouTube, από το κανάλι του ΣΕΒ στο YouTube, από τη σελίδα της διαΝΕΟσις στο Facebook, από τη σελίδα του ΣΕΒ στο Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=482Rky6ENKg&feature=youtu.be

Θυμίζουμε, βεβαίως ότι στο κανάλι της διαΝΕΟσις στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε και όλες τις διαδικτυακές συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει η διαΝΕΟσις γύρω από τις επιπτώσεις της πανδημίας (και, φυσικά, και τα πολλά παλαιότερα βίντεο του οργανισμού).

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα diaNEOsis LIVE 1-5, τις συζητήσεις με ειδικούς για τις επιπτώσεις της πανδημίας, δηλαδή, τη συζήτηση που διοργάνωσε η διαΝΕΟσις στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μετά - COVID εποχή αλλά και τις δύο συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης του EPLO. Μπορείτε να βρείτε όλα τα βίντεο εδώ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/6/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png