ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου διαθέσιμα εξ’αποστάσεως σε όλους & σε όλη την Ελλάδα
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου διαθέσιμα εξ’αποστάσεως σε όλους & σε όλη την Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, μετά από 15 χρόνια διεξαγωγής των μαθημάτων του στις κατάμεστες αίθουσες του, και με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των μελών της μεγάλης μαθησιακής κοινότητας του, παρέχει πλέον τα μαθήματα του και on line, σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα πλήθους πολιτών από κάθε γωνιά της χώρας, που τώρα ικανοποιείται με αφορμή τις νέες περιοριστικές συνθήκες.

Οι «Οι κρίσεις ως ευκαιρία επανασχεδιασμού της ζωής μας», είναι ο τίτλος της θεματικής με


την οποία ξεκινά τον νέο αυτό τρόπο μάθησης, και απευθύνεται στον καθένα, που θα θελήσει μετά από μια οποιαδήποτε κρίση, να εξετάσει την ιστορία της ζωής του, να ανακαλύψει τα δυνατά του στοιχεία, να διακρίνει τις ευκαιρίες που του προσφέρονται, και να μάθει με ποια ψυχικά εργαλεία θα μπορέσει να επανασχεδιάσει μια νέα και πιο συναρπαστική ζωή.

Πρόκειται για 5 εξαιρετικά χρήσιμα μαθήματα από 5 Κορυφαίους εισηγητές όπως είναι, ο π. Φιλόθεος Φάρος, κληρικός, ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής,ο Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, ο Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Ψυχολογίας και Πρόεδρος του τμ. Ψυχολογίας, Ε.Κ.Π.Α. , η Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος-Κοινωνική ερευνήτρια και η Βασιλική Μακαρώνη Ψυχολόγος.

Την βιωματική του εμπειρία από διάφορες κρίσεις καταθέτει επίσης, ως Guest προσκεκλημένος ομιλητής, ο Επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης, Ιδρυτής της Coco-Mat.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε όλους και από κάθε σημείο της χώρας, χωρίς ηλικιακό, μορφωτικό ή άλλο περιορισμό, αρκεί να διαθέτει υπολογιστή ή κινητό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αποκτήσει τώρα μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π. www.alp.gr με έκπτωση 50% έως και τις 24/06/20.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 15 χρόνια ζωής και διαθέτει 10 τμήματα, σε Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Σκοπός του είναι η προσωπική εξέλιξη των σπουδαστών του, μέσω της έγκυρης επιστημονικής γνώσης που τους παρέχει και με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους, και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας.

Λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., και τοπικά υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Πληροφορίες & πρόσβαση στο πρόγραμμα: www.alp.gr & 2821501060

 ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/6/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png