ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΡΟΣ ΜΕ ΡΟΔΙΝΑ ΑΝΘΕΜΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΡΟΣ ΜΕ ΡΟΔΙΝΑ ΑΝΘΕΜΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος διοργάνωσε με επιτυχία τα Art Weekends στο χώρο του Art Studio Est-La Chambre. Η έναρξη έγινε βέβαια με την τήρηση των μέτρων προστασίας και όσοι παραυρέθηκαν εντυπωσιάστηκαν από την πληθώρα και την ποιότητα των νέων εικαστικών εκθεμάτων, ορισμένα από τα οποία φιλοτεχνήθηκαν κατά τον εγκλεισμό μας στη διάρκεια του κορωνοιού.

Συνθέσεις με ανθέμια όλων των χρωμάτων αλλά και μορφές νεανικών προσώπων έδωσαν μια αισθητική ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και θερινής διάθεσης μετά τα περιοριστικά μέτρα για τα εκθεσιακά γεγονότα. Η ιστορικός τέχνης Ευαγγελία Νάκα αναφέρει σχετικά: "Αναδεικνύοντας την έμψυχη, δονούμενη προσωπογραφική τους παρουσία και την οργανική τους αφύπνιση,


δημιουργεί την πιο εύγλωττη ανθογραφία και την πιο εκρηκτική σειρά ζωγραφικών έργων της μακροχρόνιας δημιουργικής του πορείας."

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την νέα σειρά έργων του ανέδειξε τις δυνατότητες του καλλιτέχνη να δημιουργεί ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, αφού όπως τόνισε η καλλιτεχνική έκφραση είναι μια ψυχογραφική θεραπεία με υπαρξιακή αξία και δύναμη.

Με την ολοκλήρωση των Art Wrekends αρχές Ιουνίου, ο καλλιτέχνης θα διαμείνει όλη τη θερινή περίοδο στην Κεφαλονιά, όπου θα επιμεληθεί τις φετινές εικαστικές εκδηλώσεις στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/6/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png