ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συναντήσεις εργασίας στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναντήσεις εργασίας στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σήμερα είχα συναντήσεις εργασίας για θέματα που αφορούν το νομό μας.

Με το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο συναντήσαμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Τα δυο θέματα που απασχόλησαν τη συνάντησή μας ήταν:

•Οι αδειοδοτήσεις που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση έργων στο λιμάνι του Πόρου, σε συνεργασία και με συναρμόδια Υπουργεία.

•Η αξιοποίηση της γεώτρησης Ομαλών καθώς και η κατασκευή δεξαμενής που είναι απαραίτητη για την βελτίωση της υδροδότησης της περιοχής των Ομαλών.


Στη συνέχεια με τον κ. Μιχαλάτο (με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης), συναντήσαμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη. Αντικείμενο της συζήτησής μας ήταν η απαραίτητη ρύθμιση για την χρήση του παραλιακού δρόμου του Φισκάρδου από τα καταστήματα του οικισμού. Στη συνάντηση συμμετείχε τηλεφωνικώς ο Δήμαρχος Σάμης κ. Μονιάς, με τη συνδρομή του οποίου αναζητήσαμε τις κατάλληλες λύσεις.

Τέλος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχα συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου από το Υπουργείο. Μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ληξουρίου, αναζητήθηκε η κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση στο πρόβλημα που υπάρχει με την κατασκευή σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περιοχή εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως του Ληξουρίου.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/5/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png