ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Μία Διαδικτυακή Συζήτηση σήμερα στις 19:00 και δύο νέα άρθρα στο dianeosis.org
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία Διαδικτυακή Συζήτηση σήμερα στις 19:00 και δύο νέα άρθρα στο dianeosis.org

PDFΕκτύπωσηE-mail

διαΝΕΟσις LIVE 3: Δαμάζοντας την Ύφεση

Με αφορμή τις συζητήσεις για την ευρωπαϊκή απάντηση στη μεγάλη οικονομική κρίση που αναμένεται να πλήξει τις οικονομίες των κρατών-μελών, η διαΝΕΟσις διοργανώνει, σήμερα 11/05 στις 19:00, μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση (Zoom Link) με τίτλο "Δαμάζοντας Την Ύφεση: Αδιέξοδα, Προκλήσεις Kαι H Ευρωπαϊκή Απάντηση".

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολεμικής περιόδου; Ποιοι τομείς θα πρέπει να στηριχθούν, με ποιους πόρους, και ποια εργαλεία έχει ενεργοποιήσει ήδη η Ε.Ε. στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης; Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (και δικές σας) ερωτήσεις θα προσπαθήσουν να δώσουν οι:

•Νίκος Χριστοδουλάκης, Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


•Μαρία Δεμερτζή, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ινστιτούτου Bruegel στις Βρυξέλλες

•Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ και μέλος του Advisory Board της διαΝΕΟσις

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Εάν δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, μπορείτε να δηλώσετε εδώ:

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση δηλώστε συμμετοχή εδώ

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_eZAio-uLR9eJFWByD5thyw

Ακόμα, σε νέο άρθρο του στο dianeosis.org, o Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις Γιάννης Τούντας αναδεικνύει μέσα από μία ιστορική αναδρομή στις πανδημίες του παρελθόντος και μια ανάλυση της αλλαγής της σχέσης του είδους μας με τα ζώα, τους λόγους για τους οποίους τα λοιμώδη νοσήματα επανακάμπτουν και απειλούν την ανθρωπότητα.

Επίσης, πριν τέσσερις μήνες, μέσα από μία δημοσιογραφική έρευνα είχαμε αναδείξει την πειραματική πολιτική της Φινλανδίας. Μία από τις πειραματικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν ήταν αυτή του Βασικού Εισοδήματος. Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκε το επίσημο τελικό πόρισμα του πειράματος. Σε αυτό το άρθρο, ο Senior Editor της διαΝΕΟσις Ηλίας Νικολαΐδης αναλύει τα αποτελέσματα του πειράματος.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/5/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png